+1 yılBelki müstehcen filmler izlemişsindir. izlemediysen yardım edebilirim.
orada çeşit çeşit gruplar var. adlarını tek tek yazmama gerek yok. sende kendini keşf etmişsin bu belli
eğer ki ; senin gibi lezbiyen bir kız arkadaşın olursa emin ol ki seni mutlaka bu ilişkiye davet edecektir.
Mutlaka diğer gruplar dahil bunu kendisi belli eder. Etmeyen kişileri ise bu gruba dahil değildir. Normal insanlar da bu gurubun içinde olabilirler. Hoşlanabilir arzulayabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Benimde hayalim iki lezbiyenle sevişmek, ukrayna da iki lezbiyen sevgiliye teklif ettim gece kulübünde biri kabul etti, diğeri etmedi, tek tesellim kabul edenle en azından uzunca öpüşüp dans etmiştim, sevgilisi ona da kızdı, gelip kızı götürdü :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLez ilişkiyi izlemeyi isterdim. Birbirlerini yaladıkça kudururdum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşadım 2 farklı kişiyle. Ama bunu söylemesi, bulması felan çok zor bir şekilde denk gelmesi lazım
58 Yorumla
Soran+1 yılEn büyük dert de bu ya
Soran+1 yılNasıl buldun anlatır mısın
Cevap sahibi+1 yılkuaförden arkadaşlığımız vardı. alkolün etkisiyle başladı yoksa diğer türlü mümkün değil yapamam
Soran+1 yılEvet alkol cesaret veriyor ama o ortamı sağlamak mesele
Soran+1 yılTanıdık biriyle olması tuhaf tanımadığın biri olacak aslında
Cevap sahibi+1 yılsamimiyet fazla yok zaten sürekli bir arada olduğum biriyle olmaz. samimi bir arkadaşın samimi olduğu kişiydi:) 4 kişi felandık içerken birinin düğünü olacaktı düğününde 15 gün felan önce. diğer ikisi gitti bu sarhoş oldu kal dedim mecburen. sonra içmeye devam ederken oldu
Soran+1 yılGüzel gelişme olmuş valla ahhh bana da denk gelse böyle bir ortam
Soran+1 yılSoruyu beğen konuşalım biraz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılIsterdim ama ancak istemekle kalıyorum arkadaşıma konuyu açmaya çalışıyorum. Anlamıyor saf şey 😬😬😬
38 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya ben neler yapıyorum bir anlasa
Cevap sahibi+1 yılAnlayacak kadar acik konusmuyorsundur belki ben cok acik konusuyorum ama anlamamazliga veriyor bence yoksa bu kadar saf olunmaz senin arkadaşında oyle yapıyordur belki
Soran+1 yılOlabilir bir kaç kere film bile izledik kucak kucağa ama sadece kucaklamakla olmaz ki yapış bir kere ama tık yok işte
Cevap sahibi+1 yılBen de cevremde goruyorum ama arkadasca yaklaşıyor cogu ne kadar ileri gidersen git en yakin arkadasimla her seyi yapiyoruza dönüyor olay. Belki unide bulursun ben de kendimi oyle avutuyorum
Soran+1 yılYa sadece saatlerce opussek yeter valla
- +1 yıl
Tanidik var
Cevap sahibi+1 yıl@Quaresma00 hangimize dedin bilmiyorum ama ikimizde salak değiliz.
- +1 yıl
Amacim kimseyi kandirmak degil inanmamak size kalmis ama yalanim yok
Benim arkadaşımda kız ayarla lezbiyen olucam diyip duruyor
17 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
Soran+1 yılVay be
Soran+1 yılYav he he
Iki kişiyle olmuştu. Ama ikiside güvendiğim kişilerdi. Güven çok önemli. Tabi bir de cesaret.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmem hiç merak etmedim
11 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın merak eder aslinda
Gizli Üye(36-45)+1 yılannene aç bu konuyu.. belki sana yardımcı olur.. bye
00 Yorumlaçogu kadının derdi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya ben de öyle düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de hemcinsimi hayal ediyorum nedense🙈
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbenim musterim vardiii
00 Yorumla
+1 yılBenım..
01 Yorumla- +1 yıl
Tanidik var
Önce birinize sonra birinize offf
00 Yorumla
+1 yılLezmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEfsane
00 Yorumla🙄🙄
00 Yorumla