Kadın icin mast nasıl yapılır? Detayli anlatabilen olursa sevinirim. Yapıyorum ama olmuyor. Cok az zevk aliyorum ve orgazm olamiyorum. Bir yerlerde yanlış yapıyorum ama nerde?2 yıldır deniyorum ama sonuca ulaşamadım. Genelde elimle yapiyorum baska bir sey denemedim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki farklı kız var hayatımda, biri 19 yaşında ötekisi 31 yaşında, ikisi de bakire, hiç ilişkileri sevişmeleri olmamış benden önce, biz de sevişiyoruz ve ben mast yapıyorum kızlara, şunu söyliyim kızlar gerçekten çok zor orgazm oluyor, 25 dakika kızın klitorisini okşuyorum sürekli okşamaktan acımaya başlıyor ara vere vere yapıyorum ama elim kolum ağrıyor tutuluyor resmen kız orgazm olana kadar, öncesinde sevişmemiz olmasına rağmen zor orgazm oluyor kızlar, aynı anda hem klitorisi hem meme uçlarını okşayarak yapıyorum ben kıza, iki kızla da aynı zorluğu yaşıyorum ama şikayetçi değilim hoşuma gidiyor kıza yapması, ben yaparken kızın o anki hallerini seyretmesi bile accayip hoşuma gidiyor inleyip kıvranmaları felan çok kışkırtıcı geliyor bana ;) ;)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka anladığım kadarıyla her şeyi doğru yapıyorsun ama yine de olmuyor. Yani isteğin geliyor, videonu da açıp izliyorsun, sürtme de yapıyorsun ama zevk alamıyorsun anladığım kadarıyla. Eğer durum böyleyse bu bir rahatsızlık olabilir ve kötü durummuş yani istekli olup rahatlayamamak, geçmiş olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıliçinden istek gelmedikçe yapamazsın gibi. daha önce seks yapmadıysan da bilemezsin zaten. internetten video izleyebilirsin. vardır herhalde. olmadı vpn ile bulmayı dene. vpn içinde rehber videoları var.
04 Yorumla
Soran+1 yılVideo izliyorum, icimden de geliyor. Ama olmuyor bir turlu
Cevap sahibi+1 yılyok o videoyu demiyorum. nasıl yapıldıgına dair videoları diyorum. rehber olması açısından.
Soran+1 yılOyle videolar var mı? Yetiskin sitelerinde falan
Cevap sahibi+1 yılvar. anatomiyi, orgazm için yapılan hareketleri anlatan videolar var. bi tavsiyemde banyoda duş başlığını kullanmayı dene. zarın varsa zarar verir mi bilmiyorum o yüzden dikkat et. su ince ve çok yerden geldiğinde hislerini uyandırır. normal akan su ise acıtmadığı ve ılık olduğu için clitorise dökersen hissi almana yardımcı olabilir. beden senin bedenin. iyici öğren. kendini anla. istediklerini ve sevmediklerini bil. sonrası kolay.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoft videolar izlerken okşa çok zevkli oluyor ahhh ohhhhh titreyerek boşalıyor insan
31 Yorumla- +1 yıl
Tecrube konusuyor burdaa😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Mast yapmak öğrenilmez zaten kendi kendini keşfederek doğruyu bulursun en sağlıklısı odur yani ama öğrenecek p*rno sitelerinde az takıl öğrenirsin bişiler
00 YorumlaUzman arkadaşlar birazdan sizinle ilgileneceklerdir gksf
01 Yorumla- +1 yıl
Gssdttgfsaaaaass
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 2 yildir deniyor ve yapamiyorsan sen harbi sinifta da kalmissindir
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yila ne kadar cok kafayi takmissiniz yorumlarda. Bu ulkede 20 yillik kocasiyla seks yapip orgazm olamayan kadinlar da var. Mesele 2 yili,2 gunu degil. Yapiyorum, ama belli yerde beynim elini cek diyor cekiyorum ve daha elim gitmiyor. Devam edebilsem belki olacak ama elim gitmiyor. Beynim elini cek diye komut veroyor devam ettiremiyorum. Zaten iyice elim yorulmus oluyor. Sonuca ulasamiyorum yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSexting denemelisin bilgili ve sağlam Bi partner le 😉
00 Yorumla
+1 yılHic instgram sahte hesaptan yaptjn mi
Cok zevkli ve heyecanlı oluyor
#pisikolojimsanal 👍00 Yorumla
+1 yılDokunduğun yer önemli
00 YorumlaAnlatırım detaylı yaparız yazarsan
00 YorumlaDers verilir :D asdasf
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen deneyimim le anlatım
00 YorumlaBide erkekli olanını dene 😃
00 Yorumla
+1 yıl3 kadından 2 si orgazm olamıyormuş ülkemde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyastık vs kullan
00 Yorumla
+1 yılYasın kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl20
- +1 yıl
Önemli olan ruh yani bedenini ve arzularını okşaman lazım yani en tetik sözcüklerini ve fantezilerini bulman kazım
Konuşalım
00 YorumlaÇok komik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlatayım dinlersen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği