İnsanları neleri tabu olarak gördüğünü duydukça hayretler içinde kalıyorum. Oral yapmayı veya yaptırmayı eşine söyleyemeyenler var. Neyse... Sanırım ilk ve en önemli adım konuşmaya başlamak. Bir de eşine güven vermek. Eğer kendisini güvende hissetmezse istekleri hakkında samimi olmaz.
Maalesef cinsellik bizim toplumumuzda tabudur ve bu durum evlenince ortadan kalkmaz. İnsanlar cinsel arzularını, düşüncelerini, korkularını, meraklarını eşleriyle genellikle paylaşamazlar. Bunu kırmanın yolu cinsellik konusunda konuşmaktır. Ama burda kastettiğim ilişki sırasında konuşmak değil. İlişki dışında konuşmaktan bahsediyorum. Eğer çift bunu sağlayamıyorsa bir terapi desteği alması gerekir.
İletişim, fanteziler kurgulama oyunu olabilir arzulatıcı tavırlar mimikler minik cilve oyunlarıyla önce iletişimin hazzını keşfetmeliler sonrası zaten bir şekilde yön alacaktır
Ev musaitse evde cıplak gezerek onu banyoya cagırarak dışarda kışkıtarak arbada wc de heryerde birlikte giyiminle krem şanti meyveyle süsle cıplak vucutunu ovvvv bi tuhaf oldum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Günah kavramını zihinden silmeli ve önce anal yapmaya başlayarak hem seksin türlerinden birini yaşamış olurlar hem de kadın için acı veren birşey olsa da seksin her türlüsünü yaşayarak sınırları aşmış olurlar ilk yapılması gereken anal bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Başka konularda olsa imkansız derdim. Konuşarak tamam desede gergin olacağından pek işe yaramaz. Bana kalırsa ilişkiden önce loş bir ortam, ortama uygun kıyafetler açın film gerisi kendi gelir. Ya da yatağa kelepçeleyin marifetlerinizi konuşturun