- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılGoguslerin boyutu soyaçekimle gelir yani genetiktir. Herkeste buyuk ya da kucuk demenin de onemi yok , neticede gen haritana ne düştü ise zamanı geldiğinde ilgili hormonlar harekete geçer.
Erkek ellerse , elletirsen emdirirsen büyür diyen erkek çakal kafalıdır, bir et koparıp kaçma umudu peşindedir. Hani ola ki kafana usulünce girip de özelden bir görme ve fikrini sunma kılıfı ile , sana özel bir görüntü peşinde dolanıyorlardır. Bunların hepsi mi tıp okudu da kadın hastalıklarında bir de TUS verip uzman oldu sence? Hiç biri... Amaç kız kandırarak mast malzemesi edinebilmek. Hele yaşına baktığında amcan dedene doğru ilerlemişse de bildiğin sübyan peşinde bir kafası vardır.
Ailene göstermeyeceğin bir şeyi nette ne idüğü belirsizlere göstermenin sana yararı yok10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılerkek ellerse büyür işi komediymiş yaa kim diyor onu :D erkek emse büyürü anlarım da hadi ne oluyor memenin önünde bir kızıl ötesi aygıtı varda scan edip cinsiyeti mi saptıyor erkek eli diye haaahhaa. şehir efsanesi bunlar, regl döneminde büyür ne bileyim hamile olduğunda büyür vs. erkek ellediğinde büyür olayı bu arada şu şekilde emme olayı falan onu da açıklayım. sevişirken falan seks yaparken erkeğinki nasıl kalkıyorsa kadının memeleri de bir miktar büyür bunu algılayabilirsin dikkat edersen, meme ucundan bahsetmiyorum bu arada komple olarak. ama seviştikten sonra geri eski haline döner.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiliyorum öyle derlerdé ben kucuklerden hoşlanıyorum. Ve Rus kızlarinki hem küçük hem sertir ve okadarı filimlerinide seyrediyorum onlarinki okadari oksamayla büyümesi gerekmezmi
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden küçük göğüs, nedeni ne
- +1 yıl
Ben kendimden söylüyorum çok seviyorum küçük olmasida hepsinin avcumun içinde gisederek oksamak ve deVami onunla ilginenmek
- +1 yıl
Ve canım anlasilan sizinki küçük bence daha iyi sarkması daha cirkindir peki sizinki kaç brdenki
- +1 yıl
Neye karar verdin😅
Boyun ve kilon kaç? Yağ oranın düşükse memeler ondan küçük oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.60 kilom da 50
+1 yılSacmaamayin. yas 22den büyükse zor. ama kucukse cozum cok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBuymesine gerek yok kucuk gogus emilnce daha cok zevk alir kadin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz büyüyor evet siteden öneride bulunduğum çok oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla sevgilim bir kaç kere göğsümü emdi büyüdü biraz yalan yok dgeywgwye
08 Yorumla- +1 yıl
O an için mi büyüdü sürekli bir büyüme mi oldu
Cevap sahibi+1 yıl@pengueen11 Sürekli oldu. Şu an da öncekine göre büyümüş durumda
- +1 yıl
Hala emen var mı
Cevap sahibi+1 yıl@pengueen11 Yok
- +1 yıl
Zevk alıyor musun göğüslerinden
Cevap sahibi+1 yıl@pengueen11 En zevk aldığım yer orası
- +1 yıl
Ne kadar oldu şimdi göğüslerin
- +1 yıl
Bedeni kaç
Gizli Üye(30-35)+1 yılellemeyle organ büyüseydi z. kim hortum gibi olurdu
00 Yorumla
+1 yılburadaki erkekler öyle iddialarda bulunuyor 🤪
00 Yorumla
+1 yılbüyütmek bahane elletmek şahane :D
00 Yorumlaolabilir mantıklı 😂😂
00 YorumlaTamamen şehir efsanesi 😂
00 Yorumla
+1 yılBence kendin elle okşa öyle dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılElleyerek herşey buyuseydi oohooohooo 😂
00 Yorumla Lastik mi bu
00 Yorumla
+1 yılBüyümez
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılElliyip masaj yapcan
04 Yorumla- +1 yıl
Doğru yapılan masaj kasların ve dokuların yapısında oldukça etkilidir göğüs bölgesinde de kendi kendinize uygulayabileceğiniz birkaç basit hareket sayesinde göğüslerinizin büyümesini sağlayabilirsiniz bu hareketlerden ilki göğüslerinizin iç kısmından dış kısmına doğru yapacağınız 100'er adet masaj hareketidir.
- +1 yıl
Benim mesleğim masörlük inanmayana belgelerimin fotosunu ata bilirim kimse boş yapmasın
- +1 yıl
Önemli olan iki göğsünüze de eşit sayıda hareket uygulamanız ardından iki göğsünüzü 30-40 kere birbirine yaklaştırıp uzaklaştırarak masaj yapabilirsiniz iki göğsünüze de uygulayabileceğiniz dairesel hareketler de masaj ile göğüs nasıl büyür diye merak edenler için etkili bir yöntem.
- +1 yıl
50'şer kere iki göğsünüzde de bu tip dairesel masajlar uygulayabilirsiniz ayrıca spor olarak yapabileceğiniz kol ve göğüs hareketleri ile masaj uygulamalarını birleştirerek de göğüslerinizin büyümesini sağlayabilirsiniz yüz üstü uzanarak yapacağınız kol ve koltuk altı bölgesini esnetmeye yarayan egzersizler sırasında göğüslerinizi avuç içlerinizle tutarak yukarı ve aşağı hareketler yaptırabilirsiniz bu tip masajlar ile meme dokusunun orantılı bir şekilde büyümesine yardımcı olabilirsiniz.
Büyür
00 Yorumla
+1 yılHayir olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin okşayınca uzuyor da bunu bilmiyom:d
00 Yorumla
+1 yılSaçma hurafe
00 YorumlaBüyümez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. O sadece söylenti
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri