Cinsel Yaşam Sabah seksinin faydaları nelerdir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sevgilim faydalıymış dedi seviştik işe gitti ne faydası var bilen var mı? Sabah seksinin faydaları nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
αlpнαwolғ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Pozitif olursun dejarz olursun daha arzulu istekli olursun iş konusunda gezme konusunda her ne yapacaksan vs ayrica sabah spords yapmiş sayilirsin 1 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. İyibir sporla eşdegerdir efor eklem yerleri ve bol hareket pozisyonlara göre tabi 0 0 Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Sabah ikinci seks daha faydalı o yüzden adres ver sdgh 0 0 Yorumla
Dalayimsaa34 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Bende az once sevıstım, kahvaltıya kalkamıyorum bı faydası yok yanı :) 1 9 Yorumla Soran +1 yıl neden yattın geri Yorumla Dalayimsaa34 +1 yıl Hiç kalkmadımki, halen yataktayım Yorumla Soran +1 yıl benimki duş alıp işe gitti bile sen yaşlanmışsın Yorumla Dalayimsaa34 +1 yıl Ne işi, pandemi var. Bira yuksek tempoda basladık, Kahvaltıdan sonra devamm :) Yorumla Dalayimsaa34 +1 yıl Sen duş aldınmı Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Dalayimsaa34 +1 yıl Neyapıyorsun şimdi Yorumla Soran +1 yıl sanane Yorumla Dalayimsaa34 +1 yıl Oky Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biz bekarlara zarar bazan annemin sesine şahit olurum kötü oluyorum 1 8 Yorumla Soran +1 yıl mal mısın annen evdeyken seks mi yabıon Cevap sahibi +1 yıl Yok la annem yapıyor onun inlemesine dedim Soran +1 yıl sende t-çağır sevgilini yap Cevap sahibi +1 yıl Yok ki sevgilim Soran +1 yıl ezik msn Cevap sahibi +1 yıl Hayır sadece kimseyi incitmek istemiyorum evleneceğim kişi ile sevgili olmak derdim Soran +1 yıl hahahahh mal yhsa Cevap sahibi +1 yıl Senin gibi top olmaktan daha iyidir en azından erkek adam gibi hesabım var karı kılığına girmiyorum
kenan3416 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl bahane işte faydası o 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bilmiosan uydurma Yorumla kenan3416 +1 yıl ne faydası olacak. Bahanw uydurmuş. zkmiş Yorumla
Er4ycan Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl İçine iyi alırsın zinde olursun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sapık Yorumla Er4ycan +1 yıl 😂😂 Yorumla Er4ycan +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Güne dinç başlıyorsun 😂 1 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güne mutlu baslamak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka Yorumla Theseussz +1 yıl Mutluluklar hormonu şey oluyor mus sekste jsjdf Yorumla
fukanınhatunu Takip Et Master Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Orgazm kolaylaşır 1 1 Yorumla Rüzgarraaa +1 yıl Değişik Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öyle mi bilgim yok 0 8 Yorumla Soran +1 yıl yazma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Salakmisin Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence öylesin azgın kari Yorumla Soran +1 yıl sevişmek ihtiyactır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel otur üstüne o zaman Yorumla Soran +1 yıl sevgilimmisn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun o mu cidden otur işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Pozitif olursun dejarz olursun daha arzulu istekli olursun iş konusunda gezme konusunda her ne yapacaksan vs ayrica sabah spords yapmiş sayilirsin
İyibir sporla eşdegerdir efor eklem yerleri ve bol hareket pozisyonlara göre tabi
Sabah ikinci seks daha faydalı o yüzden adres ver sdgh
Bende az once sevıstım, kahvaltıya kalkamıyorum bı faydası yok yanı :)
neden yattın geri
Hiç kalkmadımki, halen yataktayım
benimki duş alıp işe gitti bile sen yaşlanmışsın
Ne işi, pandemi var. Bira yuksek tempoda basladık, Kahvaltıdan sonra devamm :)
Sen duş aldınmı
evet
Neyapıyorsun şimdi
sanane
Oky
Biz bekarlara zarar bazan annemin sesine şahit olurum kötü oluyorum
mal mısın annen evdeyken seks mi yabıon
Yok la annem yapıyor onun inlemesine dedim
sende t-çağır sevgilini yap
Yok ki sevgilim
ezik msn
Hayır sadece kimseyi incitmek istemiyorum evleneceğim kişi ile sevgili olmak derdim
hahahahh mal yhsa
Senin gibi top olmaktan daha iyidir en azından erkek adam gibi hesabım var karı kılığına girmiyorum
bahane işte faydası o
bilmiosan uydurma
ne faydası olacak. Bahanw uydurmuş. zkmiş
İçine iyi alırsın zinde olursun
sapık
😂😂
Teşekkür ederim
Güne enerjik başlıyorsun o yüzdendir
Güzel kandırmış seni bebe
Güne dinç başlıyorsun 😂
Güne mutlu baslamak
ne alaka