Herkes yapamayabilir bencede ve püf noktaları bilmek önemli yani kadının vücudundaki G noktalarını bilmek önemli bir anda diliyle vajinayı yalıyacak, bir anda vücudunu okşayacak ve diliyle vajinayı yalarken ritmik dil darbeleri uygulayacak ve kasık kısınlarını komple yavaşça okşayacak kadın çıldıracak yavaşça bunları yaparken deli olucak zevkten yani.
Her Yiğitin değilde oral seven ve yapmaktan yapılması kadar keyf alan bir yiğitin harcı harmanıdır aceleye getirmeden hemen orgazm etmeden yapabilmektir dil masajı yapar gibi ve hafif kirli sakal ve ufak ısırıklarla keyfle yapılan oral kadını nirvanaya ulaştırmaya ve soluk soluğa orgazm etmeye yeter ve bu sonucu görmeye değer
Her yiğidin harcı değildir. Aslında çok zor degil. Sevisme sonrasında yavas yavaş asagi ineceksin. Ama direkt oraya değil.. Bacaklara özellikle de iç bacak tarafını iyice yaşayacaksın. Hafifce ellerinle kasiklarını oksayacaksın. Sert hareketler yok kesinlikle.. Hafif üstten ince ince olacak.. Ic bacaklardan yavaşça birlesim noktasina gelip dudaklarda dilinle dolasacaksin. Ilk etapta ısırık.. Vb seyler yapmayın. Çünkü hassaslasmaya başlamıştır.. Sonra yukarı çıkın. Hani üst taraf varya oranin altindaki hazineyi kesfedip arasira sertlesen bölümü dilinizle bulusturursaniz iste o zaman uçuş başlar.. Neyse yeter bu kadar :)
Herkes sallıuyooor. Şu zımbırtıyı çok iyi yapan bir tane kadına rastlamadım ben. Ya dişi değer, ya ucunu emmeyi yeterli zanneder, ya ağzına boşalttırmaz, ya öğürür, ya da "hadi sk beni" deyip yarıda bırakır. O yüzden burada bu konuda uçan kaçan hanımlara inanmayın.
Erkeklere de inanmayın. Onların hayatı yalan. Her şey pratikte belli olır, laflarhavadan hafif, rüzgarla uçup gider.
Artık sadece oral bana yetmiyor, yüksek uçuş için farklı şeyler lazım. Partnerim için ise olmazsa olmaz, sadece oral yapsam daha ötesini istemiyor desem yeri.
Evet yapabilirim dilim ve dudaklarımla partnerime tüm şehvetimle oral yapıp ona eşsiz bir zevk verebilirim. Olay oral yapmayı ve partnerine zevk vermeyi sevmekte bitiyor eğer seviyorsan iştahla seve seve zevkle yaparsın yapınca bile zevk alır insan
Bu farklılık gösterir fakat oral hoş birşey değil ve şunuda söyleyim anal kadarda rezil iğrenç birşey yok ben anal da kadınların aşşağılandığını düşünüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evet, Sadece oral seks yaparak, partnere yüksek uçuş yaptırmayan da kendine yiğidim demesin bi zahmet
Valla bu konu özel hem de güzel. En son yaptığım kadın hayatımda böyle uçmamıştım demişti. Bir tanesi de kocam daha iyi yapmıştı bir kere demişti. Bir tanesi de oral günah dmeişti ama yapınca tüm apartmanı inletmişti