+1 yılHeyecan ve hafif adrenalin ile yakalanma korkusunun olduğu her yerde sevişmek kesinlikle aşırı zevkli ve tahrik edicidir. Karşı konulamaz bir çekiciliği var bu tür yerlerde sevişmenin... Ateşini körükleyen o yakınlaşma anlarını daha hoş, daha derin ve dolu dolu hissedersin.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Bana çok saçma geliyor ya 1 dk bile sürmüyor asansörde geçen süre ne ara sevişecen de hadi sevişmeyi geç soyunmayı da geç boşalma o kadar kısa sürer mi ya 😂 aldığın riske değmez :D Yabancı filmlerdekiler 100-200 katlı gökdelenlerin asansörü heralde bizim ülkede işlemez 😂
20 Yorumla
+1 yılevet,çok heyecanlıdır, benim ilk tecrübem asansörde olmuştu. ama her asansörde olmaz tabi, bizimki özel bi asansördü, normal binalarda asansörler kesinlikle seks için uygun bi yer olamaz,çünkü çok kulanılır artı ses olayı adamı keserler valla. :D :D :D
20 Yorumla
+1 yılAmerikan yapımı filmlerden bahsediyorsak, o sahnelerin gerçek hayatla kıyaslanabileceğini düşünmüyorum. Orda asansörde fingirdeyen genellikle holding’in sahibi oluyor. Biri yakalasa, yakalayan utanır, efendim affedin, diye. Biz yakalansak adımız çıkar, birdahada inmez.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Kameralar, kalabalık binalar varken zor. Eski bir apartmandaki bir asansörde gayet güzel olur. Amaç eğlence heyecan adrenalin ne de olsa!
31 Yorumla- +1 yıl
Yaşadığım için biliyorum çok güzel bir şey.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni tanıştığım kızla onun evine doğru gidiyorduk
Gece 1 suları falan asansöre bindik onun katı ile alt kat arası kaldık meğer sarhoşluğun etkisi ile asansörün sürgü kapısına dokunmuş sonuç arızaya geçmiş.
Kafa bir milyon gece ilerliyor ziyan olmasın bari dedik başladık sevişmeye gayet güzel ilerlerken mercimek fırına verilmeye başlanacakken bir ses asansör arızası giderildi 🤣🤣🤣
Ulan zamanımıydı be senin ben10 YorumlaSonra kapı açılacak Ayşe teyze viiiii geaavurun bebeleri sizi diye bağırıp vuracak.. Hiç gerek yok böyle heyecanlara. Tenha park bahçe bulun, araba da deneyin, denizde yapın ama Anadolu topraklarında halkın ortasinda yapmayın. Dayak yersiniz 😂
20 Yorumla
+1 yılnerede olduğu önemli aslında;
rezidansın ve genel olarak konutların bulunduğu bir gökdelen diyebileceğimiz bir yapının asansörü ise bu tabir ettiğimiz asansör güzel olabilir; ben daha yapmadım ama bir ilişkim olursa götüreceğim yeri biliyorum10 Yorumla
+1 yılherkesin deneyimlemesi gereken bir fantezi.. şiddetle tavsiye ediyorum.. yanınızda üçgen anahtar mutlaka bulundurun bu fantezi için asansörü durdurmanın en guzel yolu :D
20 Yorumla
+1 yılHem de nasıl..
Kat 3
Kat 2
Kat 1
Dııttt
:))10 YorumlaFlimler de ilgi çekici ve bende yaşamak istiyorum dedirtebiliyor. Fakat sevdiğim kadınla böyle bir duruma girmem ifşa olma riskine karşılık. Sevdiğim insanın yayın olma ihtimali bile deli eder beni.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
u +1 yılAsansörde yaşadığım tek macera kat arasında durdurup şafak atmaktı... Eski tip asansördü, iç kapısı bile yoktu.
Sevişmek için o kadar rahat alan varken, ipli tenekede hiç tercih etmem.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO dediğin filmlerde ancak. Sen asansör durdur bak gör ne ana kalır ne bacı. Çıkışta da bir ton dayak yersin ''babanın malı mı diye''. O vakte ancak öpüşme sığar.
10 Yorumla
+1 yılBana göre heyecan vermez ev varken asansör bana göre değil böyle yapanlarda büyük ihtimal azgındır. Boşuna dememişler herşeyin bir yeri bir zamani vardir tabi mekan nasıl işliyorsa orasını bilmem...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Gece 12 falan olacak. Binada genellikle herkes evinde olacak. Bina da en az 10 katlı olacak. 0 dan 10 gidene kadar güzel bir zaman geçer. Tabi zaman biraz hızlı akacak :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Eşimin taytından içeri elimi soktuğumda ara katta durmuştu asansör ve çıkaramamıştım elimi bir kadın bindi asansöre ve ondan sonra çıkarmıştım
20 YorumlaHeyecan ve adrenalini yüksek olan bir yer sevişmek için ama ben bu tür şeylerin gizlilik içinde yaşanması gerektiğini düşünüyorum...
10 YorumlaAsansör fantezisi çok kurulan bir fantezi olsa da gerçekte bakarsanız pek de uygulanabilirliği yoktur
10 YorumlaYa sevişme başlatmak için ideal yoksa tüm seks asansörde yapılmaz üç dakika da mi boşalacak erkek gerçi herkes benimki değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılkısa süreli öpüşme elleşme falan olabilir de, diğer türlüsü zor. 50 katlı plazayanın en alt katından en üst katına çıkmıyorsanız tabi :D
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılyok heyecan verıcı bır yakalanma mekanındır amerıkada degılız kı 40 kat bına 30 sn ye de ınıyor asansor neyın sevısmesı
10 Yorumla
+1 yılÜfff hem de ne yakalanma korkusu hangi katta duracağı ve o panikle daha atesli bir sevişme ımmm
20 YorumlaSevdiğin insanla paylaştığın her an, her ortam heyecan vericidir.
20 Yorumla
+1 yılAsansör kapısı açıldığı zaman heyecanın yerini utanç alıyor 🙂
20 Yorumla
+1 yılOnlarca kez denediğim ve muhteşem zevkler aldığım bir fantezi çeşididir.
20 Yorumla
+1 yılBence erkek için acı verici bir durum o kadar kısa sürede anca kursağında kalır hevesi
20 Yorumla
+1 yılÖpüşmüşlüğüm falan oldu da filmlerdeki veya görseldeki gibi olmadı. 5 kat çabuk bitti
10 Yorumla
+1 yılAsansörde kalırsan güme gidersin 😁😂 Daha heyecanlı yerler vardır emin olabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yıl180 katlı bina olması lazım ve kimsenin de çağırmaması lazım
10 YorumlaBir fantazidir. Sevene heyecani isteyene oldukça mutluluk ve seks heyecani verebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Evde rahat rahat yapmak varken asansore sıkıştıramam o hazzi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet. En heyecanli anı da kapının açılıp birinin girmesi, ya da sosyal medyada viral olduğunda herkesin performansınızı izlemesi. Asansör tehlikelidir girmeyin o islere. Kamera vardır 😉
10 YorumlaYani kamera yoksa kısa süreli yakinlasma güzel bir haz verecektir. Yakalanma korkusu sayesinde.
10 YorumlaBunu bir kere yaptım kötü sonuçlandı basıldık rezil olduk :d
10 YorumlaBaşka insanların da kullandığı yerlerde cinsel olayların yapılmasına karşıyım.
10 YorumlaHer mekan heycan vericidir hele birde yeni tanışmışsanız
10 YorumlaPek rahat değil. Bir de çok ileri gidemiyorsun. Ben sevmedim.
10 YorumlaBirde onu denemedim bak evet heyecan verici olabilir
10 Yorumla
+1 yılAsansorde iyide binanin yuksek olmasıi lazimÖrnegin 60 katli bir binanin asansorunu tercih ederim 😉
10 Yorumla
+1 yılGrinin elli tonu filmindeki asansör sahnesi güzeldi ama ben hiç asansörde sevilmeyi denemedim.
10 YorumlaRahat olmayan tek eğlenceli yer vosvosun içinde sevişmek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonforun olmadığı ortamlar bence pek mantıklı değil😐😐
10 Yorumla
+1 yılya birden kapı açılırsa? bence soyunma kabinleri çok fantezik
10 Yorumla
+1 yılAsansörde sevişirken bide üstüne deprem oluyormuş varya al sana heyecan.. :)
10 Yorumla
+1 yılBen sevmem, ne güzel yatakta rahat rahat sevişmek varken...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKamera yoksa evet ama bi de kapı açılınca o yüz ifadesini tühmene edemiyom
434 Yorumla- +1 yıl
asansörde kalmış gibi yapacaksın :D
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani aydınlat beni
- +1 yıl
her asansörde stop butonu vardır :D
Cevap sahibi+1 yılCidden mi ya bu ne işe yarıyor peki
- +1 yıl
asansörü ara katta durduracaksın kapılar açılmaz zaten biri çağırdığı zaman stopa bas :D
Cevap sahibi+1 yılGüzel fantezi olur bu ha 🤩😂
- +1 yıl
ama işte o butona basmayı unutursan eyvah eyvah :D
Cevap sahibi+1 yılKötü mü canlı er otik film izlerler işte 😃
- +1 yıl
her apartmanda bi hacı emmi vardır bastonuyla kovalar :D
Cevap sahibi+1 yılHacı emmi olmayan yerde yaparız belki 😃 apartman asansörü şart değil
- +1 yıl
mesela neresi olabilir :D
Cevap sahibi+1 yılAklıma şu an sadece hastane asansörü geliyor öğle vakti herkes yemekteyken fazla giren çıkan olmaz
Cevap sahibi+1 yılLann emojiyi unuttuk sonuna 😃
- +1 yıl
mesai bitiminde hele hele hiç kimse kalmaz :D bi hemşire sevgilim olsaydı mutlaka denerdim :D
- +1 yıl
durduk yere canım çekti ya :D
Cevap sahibi+1 yılDoktor musun da
- +1 yıl
hayır be doktor olsam zaten buna kadar ohoo :D
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
yani doktor olsam illa ki hastanenin asansörünü denerdim diyorum :D
Cevap sahibi+1 yılDoktor olmaya ne gerek var randevun için gidince sevgilinle git öğle vaktine ayarla
- +1 yıl
işte sevgili yok :D
Cevap sahibi+1 yıl😉😉
- +1 yıl
senin var mı partnerin :D
Cevap sahibi+1 yılYok evli değilim
- +1 yıl
Manitanda mi yok
Cevap sahibi+1 yılManita nedir
- +1 yıl
haydaa :D
Cevap sahibi+1 yılNe haydaa 😃
- +1 yıl
Manitanin ne oldugunu soruyorsun 😀
Cevap sahibi+1 yılEvet soruyorum çünkü duymadım daha önce
- +1 yıl
Sevgili partner flort yerine kullanilan bi keljme
Cevap sahibi+1 yılSevgili partner flört kullanmayı sevmiyorum merci
- +1 yıl
Evlenmeden olmaz 😂
Cevap sahibi+1 yılNey
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılHeyecanlı evet ama zor ve riskli.
Burada asansörün durumu ve binanın yapısı çok önemli.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılFantezilerimin arasındadır. Bu gidişle de hep öyle kalacak sanırım.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılAsansörde french Kiss,
Imm muhteşem tavsiye ederim10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılsevişmek bence çok ütopik.. ama öpüşülebilir.. hele de 8-9 katlı bir binadaki asansörde :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok heyecanlı olmuştu. Asansörde kız arkadaşım ile deli gibi sevismistim 35. kata çıkarken ama kamerayı farketmedik. Sonrası rezalete döndü
12 Yorumla- +1 yıl
Sonra bişey geldi mi bari başınıza?
Cevap sahibi+1 yıl@SeraKayalar evet. Kameradan işlemişler güvenlik deki beyinsizler. Yönetime bildirmisler.
bizim bina 2 kat çıkana kadar fermuarı açamıyoeuz dkdkd
30 Yorumla
+1 yılGarip hamal asansörü bu denli gari meşru ilişkilerinize alet etmeyiniz
Zira yatağın tadını bir demir yığını veremez 😁10 Yorumla
+1 yılEvet ama kısa sürüyor
91 Yorumla- +1 yıl
Asansörü durdur arıza düğmesine baş uzun sürsün @yesillmavii 🙈😁😋
+1 yılAsansörde sevişen insan kendisine saygısı olmayan bir kancıktır
10 Yorumla
+1 yılÖyle dersek erkek sapık olur. Kadın tüm şehir le yatar kutsal bakire yi oynar
00 Yorumla
+1 yılEğer yapamayacaksanız baştan söyleyin. Yoksa her erkek küçük dokunmaları sever
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. partnerim olunca kesin deneyeceğim kısa süreli heyecan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSu kızı normal sanmıştım bu da anormal çıktı aynn elimde migros poşetiyle sevişerek çıkarım her zaman daireme. (metroda yiyismk güzel oluyor. Pandemi :(
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Yakalanılacağı bilinen yer evet heyecan verici
10 YorumlaKesinlikle evet. Son katin düğmesine basıp asansör daha ikinci kata çıkmadan durduracasin sonra uffff
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılasansorde heyecan verıcıde zaman cok kısıtlı bosalamıyorum asansorde hemen bırı dugmeye basıyor
10 Yorumla Başka yer kalmadı mı asansör de Allah Allah
Asansör ne abi20 Yorumla
+1 yılBen çok keyif alıyordum dar yer ama heyecan tavan 🔥
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne