Cinsel Yaşam Sütyensiz denize girmek? ladygaga10monster Takip Et Xper 4 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bunu yapmak çok istiyorum yapabilceğim yerler var mı yani sessiz sakin plajlar biraz koşarken sallansın Sütyensiz denize girmek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
uçanjoystick Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Türkiye’de bazı plajlarda üstsüz güneşlenmeye izin veriliyor ama daha rahat olayım diyorsan koylara bakabilirsin. Türkiye disinda mikonosa bakabilirsin 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Türkiye'de yok, lakin bilindik plajlar yerine bakir koylar keşfedip oralarda üstsüz yüzebilirsiniz. ya da gece yüzün kimseler olmaz :) 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. benim bildiğim bütün plajlar kalabalık...ama bu özgürlüğü verebilen otel var diye biliyorum... araştır derim... 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Göğüsler daha sarkmadan ki sarkık olabilir yaş itibariyle. Dene koş 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evde antreman yapmalısın önce saga sola mı sallancaklar? 0 0 Yorumla
iSLaNDBaZaR Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 32% +1 yıl kocaeli kandıra bölgesine yakın ikametgah ediyor iseniz.. kandıra miço koyu kadınlar plajı var özel 0 0 Yorumla
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen sütyensiz koş. Sallanırken izlerim ben, o aksiyon keyifli olur. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu mevsimde yoktur da yazın antalyada rahat olabilirsin 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İstanbula yakın bi yerler mi istiyorsun? Yoksa ege akdeniz mi? 0 0 Yorumla
Okiiokii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Ben de hep boxserimi çıkarıp girmek istemiştim denize 🤫😂 0 0 Yorumla
Patron12 Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Tatildeyken yanımdaki sezlonkta kadın sütyen siz güneşlendi denize girdi ve türkü yaparsın bence 0 0 Yorumla
Kor-ateş Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Bende şortsuz girmek istiyorum bulursan banada adres yolla😃 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Türkiye’de biraz zor Fransa’ya gitmek lazım çıplaklar kampına 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Insanlar uzayda yasam buldu senın sordugun soruya bak İstedıgın yerde gıymezsın 0 3 Yorumla ladygaga10monster +1 yıl yanii ne boş yapıyorsun be Cevap sahibi +1 yıl Sen bos yapıyorsun teyzecim Cevap sahibi +1 yıl Bu yasında uatsuz durma kotu goruntu olur
Liseli_Barbie Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çırılçıplak bile giriliyor gece 2 1 Yorumla truva1940 +1 yıl orası neresi? Bizim arkadaşlar ile uğrayalım bir. Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gir kim ne dicek ki sana 0 2 Yorumla ladygaga10monster +1 yıl var öyle yerler bikini giyince bile garipsiyorlar Yorumla cenk06cenk +1 yıl Öyle yerlerde girme parçalarla seni😊😊 Yorumla
gokhan0205 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Nerde yaşıyorsun ona göre söylenebilir 0 0 Yorumla
Onraldmir Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Kayalıklı yerler olabilir ya da derin koylar 0 0 Yorumla
pinkpussylove Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl marbella'da iken herkes öyleydi nerdeyse... 0 0 Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Sahil kampı yaparken oluyor o dediğin sdgg 0 0 Yorumla
35izmirizm35 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Antalya'da sorun olacağını sanmıyorum 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Var tabi tam mevsimi şu an 0 0 Yorumla
Ricardo190333333 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Fark etmez sen yap biz izleriz her yer senin 0 5 Yorumla ladygaga10monster +1 yıl günlük hayatta da bakan çok jdjdjd Yorumla Ricardo190333333 +1 yıl Öylemi nasılmış acaba ya bende görmek isterim Yorumla ladygaga10monster +1 yıl İstanbul'da mısın Yorumla Ricardo190333333 +1 yıl Evet İstanbul Yorumla Ricardo190333333 +1 yıl Takip etsene özelden konuşalım Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Vardır olmaz olurmu 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. var tabi 0 0 Yorumla
mehmetkaan89 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Var anlatiyim sana 0 2 Yorumla ladygaga10monster +1 yıl anlat Yorumla mehmetkaan89 +1 yıl Takip et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Türkiye’de bazı plajlarda üstsüz güneşlenmeye izin veriliyor ama daha rahat olayım diyorsan koylara bakabilirsin. Türkiye disinda mikonosa bakabilirsin
Türkiye'de yok, lakin bilindik plajlar yerine bakir koylar keşfedip oralarda üstsüz yüzebilirsiniz. ya da gece yüzün kimseler olmaz :)
benim bildiğim bütün plajlar kalabalık...
ama bu özgürlüğü verebilen otel var diye biliyorum... araştır derim...
Göğüsler daha sarkmadan ki sarkık olabilir yaş itibariyle. Dene koş
Evde antreman yapmalısın önce saga sola mı sallancaklar?
kocaeli kandıra bölgesine yakın ikametgah ediyor iseniz.. kandıra miço koyu kadınlar plajı var özel
Sen sütyensiz koş. Sallanırken izlerim ben, o aksiyon keyifli olur.
bu mevsimde yoktur da yazın antalyada rahat olabilirsin
İstanbula yakın bi yerler mi istiyorsun? Yoksa ege akdeniz mi?
Ben de hep boxserimi çıkarıp girmek istemiştim denize 🤫😂
Tatildeyken yanımdaki sezlonkta kadın sütyen siz güneşlendi denize girdi ve türkü yaparsın bence
Bende şortsuz girmek istiyorum bulursan banada adres yolla😃
Türkiye’de biraz zor Fransa’ya gitmek lazım çıplaklar kampına
Insanlar uzayda yasam buldu senın sordugun soruya bak
İstedıgın yerde gıymezsın
yanii ne boş yapıyorsun be
Sen bos yapıyorsun teyzecim
Bu yasında uatsuz durma kotu goruntu olur
Çırılçıplak bile giriliyor gece
orası neresi? Bizim arkadaşlar ile uğrayalım bir.
Gir kim ne dicek ki sana
var öyle yerler bikini giyince bile garipsiyorlar
Öyle yerlerde girme parçalarla seni😊😊
Nerde yaşıyorsun ona göre söylenebilir
Alanya gel incekum da girersin
Bilinmeyen koylar var gece özgürsün.
Kayalıklı yerler olabilir ya da derin koylar
marbella'da iken herkes öyleydi nerdeyse...
Sahil kampı yaparken oluyor o dediğin sdgg
Antalya'da sorun olacağını sanmıyorum
Sonra köpek balığı memişlerden ısırsın de mi 🙄
Tanımadığın her yerde yapabilirsin turist gibi
Türkiye de deneme bence onu da sen bilirsin 😂
Gel beraber girelim 😂
Var tabi tam mevsimi şu an
Denizde zaten sütyen olmaz
Fark etmez sen yap biz izleriz her yer senin
günlük hayatta da bakan çok jdjdjd
Öylemi nasılmış acaba ya bende görmek isterim
İstanbul'da mısın