Privet⭐ İş yerinde, sosyal hayatta, orada veya burada karşı cins birinden nefret etmek zamanla ondan takrik olunmasını sağlayabilir mi?Bu konu bence büyük ihtimal ile doğrudur. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Söylesenize hele hele...😡
Birinden nefret etmek, ona karşı cinsel istek yaratır mı?
Şöyle bir şey var ki insanlar her ne kadar birinden nefret etse bile onu hiçbir şey yaşayamayacağın düşünür ama normalde daha derinlemesine bakıldığı zaman en tatlı şey bence birbirinden nefret eden iki insanın sonunda olayı cinsellikle getirmesi Hem daha heyecanlı Hem daha keyfimiz verici olarak görülür Tabii ki normal şartlarda insan arzuladığını ve sevdiği ile bir şeyler yaşamak ister ama şunu da şöyle söyleyeyim nefret eden iki insan uzun bir süre Aynı Çatı Altında bulunursa o nefret artık belli bir süre sonra aşka Oradan da cinselliğe dönüşür
Ya çok ilginç bir konu, kendim için söylüyorum evet anlaşamadığım çok sinirlendim yeri geldiğinde çok kızdığım bir kız arkadaşım var, Ama bazı zamanlarda onu deli gibi arzuluyorum 😬 Büyük aşklar nefretle başlar ama inanın aşık olabileceğim bir kız da değil. Cinsel anlamda elde etmek diyeceksiniz, hayır oda değil çünkü birlikte de oldum 🤦🏻♂️ İşte böyle karman çorman bir arzu işte.
Böyle şeyler gördüm. Hatta bu sitede sürekli bana saldıran birisi vardı. Eninde sonunda konu oraya bağlandı ;) Benim başıma gelmedi. Böyle bir şeyi de anlamıyorum.
Her insanın şiddet ve seksle kurduğü ilişki farklıdır. Nefret edilen birine duyulan cinsel arzunun daha çok psikolojik sebepleri olduğunu düşünüyorum. Kişi seks sırasında karşısındakinin böylelikle canını yakabilir, küçük düşürebilir, kontrolün kendisinde olduğunun mesajını verir. Bunu hayal ederek yaşayacağı hisleri düşünür ve kısa bir süreliğine tatmin olur. Kısacası karşı tarafa bir ceza verme durumu söz konusudur. Çünkü nefret duygusu cezayı da kendisiyle birlikte getirir, nefret ceza ile sonuçlanır.
Nefret çok yoğun bir duygudur. En az tutku kadar hem de. Ve sinirlendiğimizde salgılanan hormonlar aslında içten içe bizi tahrik eder ve karşımızdaki insandan nefret ediyor bile olsak aklımızdan fanteziler geçmeye başlar. Çünkü bir noktada onlara karşı çekim hissederiz. Nefret eder gibi sevişmek tabiri de buradan gelir.
Erkeklerde karşılaşılan bir durum. Çünkü halk arasında (şu an kibarlaştırarak söyleyeceğim) “kullanıp atmak” diye bir şey var. Bir insan, sevdiği birini kullanıp atmaz, yarı yolda bırakmaz. Psikolojik bir neden yatıyor olabilir altında, sadizm içerebilir.
Içindeki sevgi zaman içinde nefrete dönüşmüş ise bu söylediğiniz olabilir.. Fakat ezelden beri nefret duyulan birine karşı cinsel istek duymak imkansız olmalı. çunkü insan gerçek mana da nefret ettiği bir insanın yüzünü dahi görmeye tahammül edemez
😏 Hiç sanmıyorum. Bence sevişmek fiili sevmekten ileri gelen bir eylemdir. O yüzden nefret ettiğim kişiyle asla böyle birşeyin hayali içerisine girmem ıyyyy 😒 Keyifli geceler ✌
Nefret etmek değildir o, kızmaktır. Kızma duygusu ile vahşi bir şekilde seks yapabilirsiniz, oldukça efsane tutkusu vardır, insanın içindeki vahşi kadın ve erkek ortaya çıkar. Hayvan sözü havada uçar. Ancak nefret etmek bence seks bile yaptırmaz, nefret iyi bir duygu değildir.
Cinsellik değil ama anlaşamadığım nefrete yakın bir his beslediğim birine karşı nefret kadar başka hislerde beslediğim olmuştu, çok ince bir çizgi var nefretle aşk arasında.
Çok ilginç bir durum değil mi, bazen nefret ettiğin birine cinsel arzu duymak. Bir kaç kere başıma geldi ve bana da çok ilginç geliyor, nedret ediyorsuna ama bir yandan da hayal ediyorsun
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok daha neler! Benim için böyle bir şey söz konusu dahi olamaz. Fakat ben bu durumun daha çok erkeklerde olabileceğini düşünüyorum. Sinirlendiği kadın üzerinde yatakta hakimiyet kurmak onun için heyecan verici olabilir. Benim için asla.
En iyi sekslerimden birini en nefret ettiğim kadınla yaptım. Aynı yerde çalışıyorduk. Sürekli tartışma içindeydik ama sonra kendimizi yatakta bulduk. Sonra zaten birbirimizden nefret ettiğimizi biliyorduk ama defalarca tekrarladık.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nefreti bilmem de bana kötü davrananlardan tahrik oluyorum.