Amacı sadece cinsellik olan bir erkek o kadına sonradan zamanla aşık olur mu? Fuckbuddy iliskilerinde asik olan erkekleri ve kadınları duymustum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir bir durum iki taraf birbirinden çekik duyabilir. Zamanla çünkü cinsel anlamda çok yakın oluyorsunuz oluyorsunuz sevisiyorsunuz sarılıyorsunuz illaki olabilir. Ama bir kerelik yaşanan bir durumda değil tabi birçok kez yaşandığında birbirine baglanilabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik disi hicbir sey yoksa peki? Yine de olur mu
- +1 yıl
Evet olabilir. Ama zaman gereklidir. Mesela bir insandan ilk an hoşlanmayabilirsin çekim de duymayabilirsin ama zamanla yanyan olarak paylaşım yaparak konuşarak anılar biriktirerek karakterine bakarak o kişinin yanında çok rahat hissedersin sanki kırk yıldır tanıyor gibi ve alışırsın yanında rahat ve mutlusundur huzurlusundur yavaş yavaş aşık bile olabilirsin. Olmayacak olan olabilir. Sadece cinsellik ile aşık olunmaz. Zaten bir insana cinsel yönden isteklisindir beğenirsin ama yanında kendini mutlu hissetmezsin huzurlu hissetmezsin konusamazsin sadece cinsellik yaşar geçersin yine olmaz. Yani tek başına cinsellik aşık olmaya yetmez aşık olmak için beğenmenin yanında o kişinin yanında kendin olabiliyorsan huzurlu ve mutluysan konusabiliyorsan paylasabiliyorsan onemseniyorsan aşık olursun zaten o insana
- +1 yıl
Sana soruyorum bir adamı beğeniyorsundur cinsel yönden de begenebilirsin istersin ama adamla konysamiyorsan paylasamiyorsan yanında hep bir soru işareti varsa huzurlu değilsen o adama aşık olabilir misin bence olamazsın. Ama sana değer veren gözlerine aşkla bakan konusabildigin yanında çok huzur bulduğun güvendiğin sana sarıldığında huzurlu mutlu hissettiğin adama aşık olursun değil mi sevildiğini hissedersin otekinde sadece cinsel yönden istendiğini onun haricinde sana değer verilmediğini görürsün hissedersin yani tek başına cinsellik seni mutlu etmez. Kimseyi etmez herkes huzurlu hissettiği mutlu hissettiği konusabildigi onemsendigi insanı ister
Soran+1 yılBizim cinsellik sonrasi kisa sohbetlerimiz oluyor sadece
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. evet zamanla ask olabılır. ben bunu cok yasadım. netten veya dısardan tanıstıgım kadınlarla kızlarla sadece fuckbody olarak gorusmek ıcın tanısıyoruz ama zaman gectıkce hal hareketlerden konusmaktan davranıslardan seksten dolayı baglılık oluyor ve ılerde buyuk bır sevgıye donusebılıyor. benımde hoslandıgım oldu ama bu asırı sevgıye donusmedı.
07 Yorumla
Soran+1 yılArada cinsellik disi bir sey yoksa?
Soran+1 yılBen hissediyorum
- +1 yıl
Ilk yorumumda bahsetmistim daha cok bayanlar hissedip baglaniyor diye. Cinsellikle duygusalligu karistirmamak gerek bu gibi konuda. Fuckbody icin soyluyorum. Ama egerki oyle bi durum varsa simdiden tedbirini alip birdaha gorusmemende fayda var. Yoksa ileride daha cok baglanip kendinede onada zarar verebilirsin. Bundan kurtulmanin yolu var elbet ama burdan soylenmiyecek tarzda.
Soran+1 yılOnun asik olma ihtimali yok mu?
- +1 yıl
Sen icinden sunu dersin hep oda bana asik olabilir ilerde oda sevebilir diye veya etrafinda cok duyarsin ama bu ihtimal yuzde 1 dir. Erkek ile kadinin akli duygusu farkli yapıdadır. Fuckbody tarzinda cok iliski yasadim ve senin yasadigin hissettigin seyleri hisseden partlenirim oldu ama guzellikle anlatip kırmadan uzaklastim , her erkek boyle olmaz eger senin asik oldugunu anlarsa ve karaktersiz biriyse ( bunu anliyamazsin kendini duzgum biri gibi gosterir ama karakterszdir ) seni madden ve manevi duygusal olarak kullanir yipranirsin. Haa boyle olupta evlilige donusen vardır elbet ama binde bir. Sana tavsiyem bir iliskiye ne olarak basladiysan oyle gitmelisin duygu niyet degisikligi yapma.
+1 yılFB ilişikilerinde kadınlar genellikle aşık olur. Tabi erkeklerde az olmakla birlikte aşık olabiliyor.
Sadece seks değil bir paylaşım varsa arada ve uyum aşık olma olasılığı her zaman yüksektir03 Yorumla
Soran+1 yılSadece seks varsa?
- +1 yıl
FB dediğin şey sadece seks bir zaten. Muhabbet ya da şefkat gösterilmez. seks bitinde taraflar dağılır :)
Ama ister istemez bir taraf kal diyorsa ozaman fb den fazlası vardır.
Soran+1 yılOnu saglamanin bi yolu var mi
Bir şeyler paylaşıyorsun sadece vücudunu değil arada duygularını bile dile getiriyorsun ve ister istemez karşındaki insan sana farklı bakıyor veya hissetmeye başlıyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılArada cinsellik disi hicbir sey yoksa? Yine de mumkun mu
Soran+1 yılUmarim
Soran+1 yılNasil?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
36Cevap
Evet. Son derece mümkün. Özellikle mekanik seks yerine daha tutkulu seks yapılıyorsa.
Kadın özel noktalar neler söylemesi gerektiğini bilirse deli divane bile edebilir.16 Yorumla
Soran+1 yıl* acinsellik disi hicbir sey yoksa aralarinda? Yine de olur mu?
Soran+1 yıl4 aydir devam ediyoruz ama cinsellik disi hicbir sey yok aramizda.
Soran+1 yılEvet istiyorum
+1 yılAdam bişey hessetmiyosa olmaz yani zaten hissedecek olan bu zamana kdr olurdu biseyler. Demek ki cinsel olarak arzuluyo sadece ama sen biseyler hisseediyosun heralde?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
Ama şu da var erkekler cinsellik yaşadığı kadınlara karşı kolay kolay bisey hissetmez duygusal olarak tam tersi soğurlar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılolması muhtemel tabiki. neden olmasın ama genelde sorun olan bir durum oluyor bu.. çünkü tek taraflı oluyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil oluyor peki? Sadece cinsellik yasayip ask nasil doguyor?
- +1 yıl
zamanla alışkanlığa dönebiliyor.. bazen bunu aşk zannedebiliyor insan.. ya da tanıdıkça yaşadıkça başlanıyor sevebiliyorsun..
Gizli Üye(36-45)+1 yılFuckbuddy asık ederim diye düsünen aptal kezbanlar sayesinde varr olmuş bir hipnotize teknigidir ama erkek yataktan cikar cikmaz etkisini yitirir ne mal kezbanlar amindan oldu o asik edrrim sevdasina 🤣🤣🤣🤣
10 YorumlaEvet doğabilir, bazen eşini fuckbody ikem bulabilirsin. Çekim bu ne zaman olur bilinmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılArada cinsellik disi hicbir sey yoksa? Yine de mümkün mü
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olabiliyor, eğer ten uyumu ile birlikte zaman geçtikçe kendine yakın hissettiğin bir yönü oluyorsa olabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılseks sonrası aşk mümkün böyle birşey geçmişti başımdan
038 Yorumla
Soran+1 yılArada cinsellik disi hicbir sey yoksa?
- +1 yıl
emin ol kafasına dank ediyor ve benim artık birisiyle düzgün birşeyler yaşamam gerekiyor diyor ama eğer sen o kişinin böyle en hızlı zamanına denk gelirsen çok zor
Soran+1 yılHizli zamani?
- +1 yıl
yani eğer bir erkek her gece farklı bir kadınla yatıyorsa ve sen o zamna denk geldiysen aşık olması ve sevmesi zordur
Soran+1 yılHayır yok
- +1 yıl
o zaman fantezi ve başka şeyler yapmalısın internetten ve tecrübeli birileriyle konuşmaya devam etmelisin bu konuda hani cilve de yapabilirsin ya da her kadın benim imajı yaratıyorsa geri tepdir
- +1 yıl
bana özelden bi yaz elimden geldiğince yardımcı olurum sana
Soran+1 yılAma mumkun mu asik olmasi cibsellik disi hicbir sey yok.
- +1 yıl
cinsellik olarak sade ve düz bir ilişki mi yaşıyorsunuz peki?
- +1 yıl
akılda kalıcı ve seni kafasından çıkarmayacak bir tutkulu seks yapabilirsin
Soran+1 yılSade ve duz derken?
- +1 yıl
yani sadece ön sevişme yaptıktan sonra direk ilişkiye gir çık boşalma yaşandıktan sonra hadi eywallah mı diyor
Soran+1 yılEvet bir de bazen kavga ediyoruz ekstradan.
- +1 yıl
sadece işini görüp gidiyor işte bir obje haline gelmişsin bu yüzden onun seni değil senin onu kontrol etmen lazım hani fantezi hayatını geliştir cinsellik olarak ne fanteziler var bakabilirsin kendinle ilgili değişik şeyler yapabilirsin zevk almada ve haz almak
Soran+1 yılOnlari yaptim ama 4 ay oldu ayni
- +1 yıl
o zaman seni fuckbody görüyor sadece kendini kolay yatapa atmamaya çalış bence
Soran+1 yılAsik olmaz mi
- +1 yıl
çok zor kendini kolay satma özellikle direk soyunma bile hemen öpüşme vs girme kolay kolay o işler onun için kolay şimdi seni hemen kolay olarak görüyor bu yüzden geri gel izle biraz tavırlarına benim de anlamadığım siz kadınlar neden hemen salıyorsunuz bu tarz elemanlara ama kolay satma kendini
Soran+1 yılNe yapicam
- +1 yıl
en son ne zaman yaptınız mesela bir daha geleceği zaman diyeceksin ben adet oldum istemiyorum diceksin erteleyeceksin mesela
Soran+1 yılBikac gün ertelerim anca sonra napicam? Sıkılıp giderse ben uzaklasinca
- +1 yıl
başkasıyla yatıyor mu peki hiç duydun mu?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
sen bu çocuğu8 cinsellikten dolayı mı seviyorsun yoksa tamamen duygusal mı?
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
en uzun ne kadar ayrı kaldınz cinsellik olmadan
Soran+1 yıl2 hafta
- +1 yıl
peki ne zaman buluşacaksınız bu aralar buluşmayı istediği an şunu söyleyeceksin adet oldum diceksin ya da başka birşey söyleyeceksin emin ol gene gelir
Soran+1 yılSonra?
- +1 yıl
bak bakalım neler yazıcak sana duygusal olarak sana herhangi bir cümle yazıyor mu yoksa buluşalım mı diyor sana sadece
- +1 yıl
onu biraz korkutmalısın aslında yok içime boşaldın vs bakalım ne yapıcak
Soran+1 yılDuygusal seyler soyledigi oluyor. İce bosalma sakasini o yapmisti
- +1 yıl
snin kalbini okşuyor ki arada kaba olmamak için ama onu etkilemek için biraz daha şehvetli olabilirsin bir ara yemek hazırla güzel bir akşam yaşayın biraz bakalım neler yapıcak eğer çok seviyorsan
Soran+1 yılDurup dururken yemek yapmam onu supelendirmez mi
- +1 yıl
yani biraz vakit geçirmek istiyorum dersin ya da bir kaç birşey hazırlarsın ilk olarak yemek yiyelim birşeyler içelim dersin
- +1 yıl
sana bir soru sorucam nerde yaşıorsunzu siz
Soran+1 yılCesaret edemem onu demeye zaten ailesiyle yasiyor aksam evde oluyolar
- +1 yıl
nededn peki cesaret edemezsin ki geldiği zaman yemek yiyelim biraz dersin bunda anormal bir durum yok
+1 yılCinsel ilişki mutlak suretle duygusal bağa neden olur. Aşk isteyip istememekle alakalı davranmak lazım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Sanmam. Doğarsada s*lakça bir duygu olacağından kalıcılığı sansiro parfümleriyle eşdeğer olacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı seks olan erkek kadına aşık olmaz. Bunu bı turlu kafanıza sokamadiniz. Erkekleri kendiniz gibi sanıyorsunuz.
00 Yorumla Kimisi yok olmaz falan yazmisda cogu erkekler iliskide asik oluyor bu net
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her an hersey olabilir..
07 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik sonrasi kisa muhabbet ediyoruz bir de kavga ediyoruz
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi tutkulu birisi için evet 😋
04 Yorumla
- +1 yıl
Kadın bana önemsemediğimi hissettiriyorsa isterim onu.
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Beni düşünüyor ise yani o iş olduktan sonra bile sarılması ve sözleri gibi
+1 yıloluyor evet bu ara çok gördüm
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil oluyor peki? Sadece cinsellik yasayarak ask nasil doguyor?
- +1 yıl
tutku aşka dönüşüyor. onu paylaşamaz oluyorsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeredeyse mümkün değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ben aşık olanı gördüm
00 YorumlaÇoçuk bile olur aşk ne ki
00 YorumlaGenel de kadınlar tutuluyor bu tarz durumlarda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla asla asla asla OLMAZZZZ
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce böyle bir ilişkim oldu
031 Yorumla
Soran+1 yılSadece cinsellik olan onun disinda iletisim yoksa yine de mumkun mu?
- +1 yıl
Ben her ikisini de yapıyordum, bu sebepten duygusala döndü
Soran+1 yılBizde mumkun mu? Cinsellik disi hicbir sey yok
- +1 yıl
Olabilir , birazda size bağlı
Soran+1 yılNe yapmam gerek?
- +1 yıl
Duygusal ilişkiye dönmesini istiyor musun peki?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman bence ilişki dışında da ara , hatta bazen ilişki yaşamadan da görüşüp bişeyler yapın çay kahve için
Soran+1 yılYapmiyo ki.
- +1 yıl
Yapmıyorsa istemiyor sanırım ama sen yine de teklif et derim
Soran+1 yılIstemiyor ki. Cinsellik disi bir sey yasamadan asik olmasi mumkun mu?
- +1 yıl
Sende bir dönem görüşme bence , tepkisini ölç
Soran+1 yılAsik degil ki zaten. Ama Seksi azaltabilirim. O zaman asik olma ihtimali yukselir mi
- +1 yıl
Bence bir dene derim
Soran+1 yılAsik olma ihtimali yukselir mi?
- +1 yıl
Belki seni özler , eksikliğini hissetmesi ona birşeyler çağrıştırır belki
Soran+1 yılHer gorustugumde seks yapmiyim sevisme olsun sadece diye dusundum.
- +1 yıl
Evet olabilir seks yapma , birkaç öpücük sadece
Soran+1 yılBunlarla yükseltebilir miyim asik olma ihtimalini?
- +1 yıl
Yükselir umarım
- +1 yıl
Yaşı kaç?
Soran+1 yıl25..
- +1 yıl
Çok yaş farkı yokmuş aranızda
Soran+1 yılEvet bir de duygu olsa iste
- +1 yıl
Umarım olur
Soran+1 yılUmarim. Arkadasim fbsine 6. Ayda asik olmustu ama ayni evde yasiyolardi tabi
- +1 yıl
Benim fb yaklaşık 3 yıl sürdü , şimdi görüşmüyoruz
Soran+1 yılSevgililik mi fblik mi
- +1 yıl
Başta FB diye başladı sonra sevgililik sonrasında ayrıldık
Soran+1 yılUmarim benimki de sevgililige doner
- +1 yıl
Hadi bakalım
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. mümkün bana göre...
13 Yorumla
Soran+1 yılNasil? Cinsellikten baska hicbir sey yoksa?
Soran+1 yılAma cinsellik disi aralarinda iletisim bile yoksa?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Olabiliyor ama çoook nadir bir olay
00 YorumlaOlur niye olmasın
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil? Aralarinda cinsellikten baska hicbir sey yoksa?
Soran+1 yılNe yapmam gerek?
Soran+1 yılSeksi azaltip sevismeye cevirsem olur mu sence? Kahve icmeye davet edemem. Birbirimizde ekliyiz.
Oluyor
017 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Soran+1 yılCinsellikten baska hicbir sey yoksa? Yine de olur mu
Soran+1 yılPaylasmaktan kastiniz nedir?
Soran+1 yılYaptiklarini soyluyor aslinda kisa da olsa sohbet oluyor.
Soran+1 yılEvet benim
Soran+1 yılHissetmedigini biliyorum. Ileride hisseder mi diye
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılIhtimal yok mu
Soran+1 yılUyum?
+1 yıldoğar
010 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
- +1 yıl
o zamanla birbirinizi tanıyorsunuz ve bağlı olabilirsiniz aşk olunabilir
Soran+1 yılSadece cinsellik varsa cinsellik disi hicbir sey yasanmiyosa. Yine de mumkun mu?
- +1 yıl
mümkün
Soran+1 yılDaha mi uzun surer peki digerine gore?
- +1 yıl
o size kalmış birşey yaşlar kaç
Soran+1 yıl23-25
- +1 yıl
sana tavsiyem evlenmeden ilişkiye girme
Soran+1 yılEvlenmeyi dusunmuyorum kimseyle
- +1 yıl
sen bilirsin
+1 yılBence doğar
011 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
- +1 yıl
Aşk mu bilemezsin
Soran+1 yılSadece cinsellik varsa onun disinda hicbir aktivite, bulusma gibi seyler yasanmiyosa. Yine de olur mu?
- +1 yıl
Olur neden olmasın
Soran+1 yılUzun mu surer askin dogmasi? Cinsellik disi hicbir sey yoksa?
- +1 yıl
Belkide aşık kabul etmek istemiyor
Soran+1 yılNasil yani?
- +1 yıl
Of ufaklık
Soran+1 yılAnlamadim ama
- +1 yıl
Boşver anlama
Soran+1 yılYa lutfen
+1 yılDoğabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
+1 yılCinsellık yaşamışsa olur
00 Yorumladoğabilir
51 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik disinda hicbir sey yoksa? Yine de dogabilir mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılolabılır
00 Yorumla Belli olmazz
00 Yorumla
+1 yılDoğmaz
00 Yorumla
+1 yılNadiren
00 YorumlaZor zannetmem..
00 YorumlaDoğmaz tatlım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBinde bir
30 Yorumla
+1 yılBence çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç sanmıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
senin var mı
Sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
- +1 yıl
Belki ilk etapta öyle görür ama cinsellikle beraber bi tutku oluşur aşka dönüşebilir yani
Soran+1 yılSadece cinsellik varsa onun disinda hic iletisim yoksa? Yine de mumkun mu
+1 yılolunabilir
020 Yorumla
Soran+1 yılNasil? Sadece cinsellik ile ask nasil dogabilir sizce?
- +1 yıl
cinsellikten onulabilir
Soran+1 yılTamam ama cinsellik disi bir sey yasamalari gerekir mi ask digmasi icin yoksa cinsellik disinda hicbirsey yasamasalar bile ask dogabilir mi?
- +1 yıl
sadece seks varsa çok zor
Soran+1 yılNe olmasi gerekir?
- +1 yıl
seks dışında vakit geçirmek
- +1 yıl
f*ck budyy mi var
Soran+1 yılBiz seks disi vakit gecirmiyoruz
- +1 yıl
sadece seks mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl