Birliktelik yaşamış biri değilim. Yaşamak istemedim bugüne kadar kimseyle. Sevgilimle tatile çıkmıştık. Hareketleri değişti. Kucağıma otur otur diye yalvardı kaç gün boyun boyunca. Bir gün kahve hazırlarken belimden tuttu oturttu kucağına. Ne olduğumu şaşırdım. Böyle birden öpüşmeye başladık. Ama böyle kendimden geçtim resmen şehvetliydi baya. Sevgiden çok şehvet vardı ürktüm bir yandan. Hatta öpüşürken ellerini tshirtimin altından sokup tırnaklamaya başladı kaşır gibi sırtımı. Böyle sert sert tırnakladı neden olabilir? Hatta sütyen kopçalarını çıkarmış kaşla göz arasında farketmedim bile hemen indim tabi kucağından toparlandım sonra.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYorumlarını okudum da net bişey söyleyim sana insan analizim çok iyidir. O çocuğun senin ciddi bi düşüncesi yok zaten adam sana açık dürüst olmuş. Kesin evleniriz falan diyemem demiş seninle ciddi düşünmediği kesin yani, normal bi ilişki olarak görüyo ve cinsellik düşünüyo. Belki birlikte olsanız bu sefer hiç ilgi göstermeyecek sana, sende bunu anlamışsın zaten günaydın mesajı bile atmıyo diyosun kadınlar da böyle garip bi huy var. Size kötü ilgisiz davranan tiplere değer veriyosunuz tuhaf bence bu kişiyle sevişme bile yaşama ve bir an önce ilişkini bitirmeye bak ilerde pişman olursun. Zaten bu kdr cinsellik isteyn birisi aldatma olasılığı da yüksek
058 Yorumla
Soran+1 yılBöyle değildi bu kadar değildi ilgi gösteriyordu sürekli. Cinsellik için olsa seninle mi durucam niye çıkayım sevgili olayım seninle dedi. Ben seni olduğun gibi kabul ettim zaten dedi. Ama çok ilgisiz davranıyor son zamanlarda. Öyle dedi sana kesin evleniriz demem diyemem önümüzü göremiyoruz dedi. Öylesine biri olarak görüyorsa niye beni kandırıyor o zaman ilk sana sevdiğimi söyledim vs diyor? Ne gerek var. Ne olduğum belli zaten niye şansını zorluyor? Güzel bir kızım bu arada. Düzgün de olduğuma inanıyorum bunlar işe yaramaz tabi. Beni kullanmaya mu çalışıyor yani?
- +1 yıl
Güzel bi kızım diyosun sonuçta belki güzel bi kız olduğun için cinsellik yasamak istiyo? Yani bi amacı olduğu için yalan söyleyebilir sana ve seni gerçekten sevmediği açık yani, yoksa önümüzü göremiyoruz ne demek tamam evlenelim demeyecek hemen ama böyle de bi cvp vermez bi erkek sevdiği kıza. Ayrıca bi insan sana mesaj atmak istiyosa iki eli kanda olsa da o mesajı atar emin ol en nefret ettiğim bahanedir bu yok çalışıyorum falan. Tamam 7/24 yaz demiyosun sonuçta ama hal hatır soracak vaktide olmuyo? Sence gerçekten seven bi insan böyle davranır mı? He tamamen cinsellik için seninle birlikte demiyorum tabi ama aklında o olduğu kesin bunu bil ve belki güzel vakit geçiriyodur seninle o yüzden ayrılmayı düşünmüyo olabilir. Dediğim gibi seninle birlikte olsa yüksek ihtimal ilgisi tamamen bitecek, eğer sende çok aşık değilsen yani Şu an onunla evlenmeyi düşünmüyosan biraz daha hareketlerine bak sürekli cinsellik düşünüyosa bitir ilişkini. Anlattığına göre bulduğu her boşlukta sırnaşmaya çalışan birisi aslında bu bi kadını aşırı rahatsız eder amaa demek ki sen okdr sinir olmamışsın henüz çünkü sen anlatırken ben uyuz oldum:) ayrıca demissin ki onun da aklında. hic çıkmıyomuş kucağına oturduğum gün, çok normal çünkü onun isteği ilişki ye girmek ve erkekler sizin kdr o anları duygusal olarak düşünmez buna emin ol. Hani sende unutamamışsın o anı ama senin ki tamamen cinsellik olarak değildir ama onun sana bunu söylemesi biraz yalan hani senin aklına sokmaya çalışıyo bunu.
Soran+1 yılBen hiç güvenmiyorum aslında iyice değişti hal hareketleri bi acayip oldu. Hani kendimi övmek için söylemiyorum her gören aaa güzel kız der genelde. Ona göre güzel olduğumu söylüyor arkadaşlarımda. Bugüne kadar böyle değildi bi kaldık aynı odada değişti. Sapıttı iyice. Arabayla bir yere gidiyoruz inmeden önce muhakkak bekliyor öpüyor ellemeye çalışıyor. Biri görse ne olacak diyorum dayanamıyorum sana diyo. Öpüşürken bile savaş halindeyiz. O göğsüme elliyor ben ellini alıp belime götürüyorum. Sinirimi bozmuyı demedim ki rahatsız ediyor bir şeyler sebebini anlayamıyorum sadece. Modern giyinimli bir şeyim anneme anlatıyordum onu oda bunu biliyordu. Ama işe gitse bile günaydın yazmak çok mu zor diyorum basit basit boş şeyler yapmacık geliyor bana diyodu onu da kesti. Bazen hiç konuşmadığımız gün oluyo nadir de olsa kaç kere söyledim yapma şöyle diye. Bir de bir yere giderken çok haber verme huyu yok ınstagram hikayelerden öğreniyorum genelde. Kafasına eserse haber verir esmezse vermez duruma göre değişiyor. Bende ona ayak uydurmaya başladım sinir ola ola. Sevmesem neden seninle durayım sıkılsam saçmalama lütfen diyor
- +1 yıl
Ya sevmesem niye birlikte olayım diyip duruyo ama davranışları hiç seven bi erkeğin davranışları mı hyr. Öyle lafta seviyorum demekle olmuyo bu işler biraz belli edeceksin, yanındayken nasıl bilmiyorum hani sevgisini göstermek anlamında. Çünkü erkekler pek mesajlaşma telefonda konuşma olayını sevmez mesela benim de mesajlaşmak pek hoşuma gitmez onun bazı düşüncelerini kendime benzettim hani boş anlamsız demesi bende de var. Mesela bende romantik şeyleri doğum günü olaylarını falan hiç sevmem bana da onlar boş gelir ve bunun için trip atan kızları da hiç sevmem ama bunun için trip atmayacak kız yok tabi. Galiba sabit fikirli birisine denk gelmişsin malesef bende öyleyim çünkü o yüzden derler seninle kimse anlamaşamaz diye ama benimde yanındayken muhabbetim çok iyidir işte. Senin bu sevgilinin her boşlukta öpme huyuna sinirlenmen gayet doğal çünkü anlattığına göre biraz karşılıksız yapmaya çalışıyo ve buda taciz gibi hissettiriyo insana biliyorum sen öyle düşünmüyosun ama insan sinir olur sürekli ulu orta eli kolu rahat durmayan birisinin böyle yapmasına. Güzellik konusunda zaten genelde böyle gördüğüm kadarıyla çoğu kız görünüm olarak sevgilisinden daha iyi ama işte kızların da garip bi huyu var böyle ilgisiz cins tiplere takılı kalır dururlar. Biraz da sevgilin seni elinde tuttuğuna emin olmuşsa o yüzden böyle davranır hani kaybetme hissi yok adam da çünkü.
Soran+1 yılYanımdayken hissettiriyor ama sürekli öpmesine gerek var mı? Bilmiyorum muhabbeti güzel iyi anlaşıyoruz ama sürekli yan yana olamayız korona çıktı yine ayrı şehirlerdeyşz iletişim aracımız telefon sonuçta. Beni seviyor mu cidden bilmiyorum sma kaprisimi çekşyprdu yalan değil. Ama bu yetmez... kafasına buyruk biri haber verme olayını bile zar zor... önceleri onu sevdiğimi çok belli etmiyordum ama bende biraz değer verdiğimi belli edeyim dedim. Ben onun üstüne düştükçe o uzak durdu gibi. Çalıştığı yerde otel. Otelde de bir sürü yabancı kız var ınstagramında ekliyor. Niye ekliyorsun diyorum müşteri diyor. Yabancı kız erkek ekliyor ama kızlar daha yoğunlukta. Sinir olmaya başladım eklemesini istemedikçe eklemeye devam edip kimi sorarsan sor açıklamam var tanımadık biri yok diyip duruyo. Rahatsız oluyorum. Geçen de rahatsız olduğumu bile bile gitmiş ınstagrama üstü çıplak fotoğrafını atmış. Atma dedim elli kez. Yine kendi bildiğini okudu. Bıktım.
- +1 yıl
Yani karşındakinin seni sevip sevmediğini anlayabilirsin aslında bunu da en iyi sen anlarsın. Yazdıklarına bakılırsa senin kdr sevmediği kesin ben sezgilerimde yanılmam yani ayrılmış olsan öyle ah vah etmez bence. Ayrıca otelde ki müşterileri eklemek ne alaka ya öyle bi zorunluluk mu var :D benim abimin arkadası da otelde çalışıyo hiç öyle müşterileri ekledigini görmedim. Bence bu konuda yalan söylemiş senin şansına da tam yerinde çalışıyormuş yani rahat durmayacak bi erkek için en son yer otelde çalışmak olur. Ayrıca bi insan sevgilisinin istemediği her şeyi yapar mı ya bu nasıl bi ilişki anlamadım:)
Soran+1 yılOrda da rahat duruyor mu şüpheli. Tüm gün telefonuna bakmıyor. Ekliyor ya ciddiyim bak. Sinir oluyorum eklemesi için muhabbet etmesi lazım. Benim söylediklerimi önemsemiyor demek ki. Orda taş gibi kızlar görüyor. Rus Ukraynalı bilmem ne. Bugüne kadar böyle hep bakımlı olmamı istedi. Oje saç baş makyaj zarif kıyafetler etekler bilmem ne bayılır. Ojem çıktığında bile söyler yüzüme çıkmış diye. Süslü püslü bayılır. İnsanın sürekli öyle olması mümkün değil bende daha çok doğal bir kızım.
- +1 yıl
Vay arkadaş ya bi insan karşındakini olduğu gibi sevmiyorsa zaten orda sevgi falan yoktur. Demek ki sen öyle makyaj yapmayan birisi olsan oje falan sürmesen ayrılacak yani senden. Biz doğal kız ararız adam doğal kızı bozmaya çalışıyo tuhaf, peki giyim olarakta karisiyo mu hani sen normalde etek giyen birisi değilsin diyelim giymeni mi istiyo
Soran+1 yılBen çok nadir böyle hafif makyaj yaparım on ton boya sürmem. Giy demiyor ama giymemi ister eminim. Yanında dilediğim gibi giyilebilirim... oje makyaj saç baş takı özellikle topuklu ayakkabıya bayılıyor daha hiç giymedim.. dikkat çekmem onun hoşuna gider gibi hani yanında böyle birini taşımak istiyo... bende özenliyim güzelim zaten buldu daha fazlasını istiyor. Yabancı kızlarda gördüğü şeyleri bana uydurmaya çalışıyor galiba
- +1 yıl
İyi de bu seni çok Rahatsz etmesi lazım hani seni olduğun gibi kabul edip sevmesi lazım. Yani etek giy oje sür falan bunları istemek saçma ben senin yerinde olsam buna çok sinirlenirdim git kendine öyle birisini bul ozamn derim. Topukluyu mesela bende severim kadınlarda ama sevdiğim kız giymiyosa giy demem. Makyaj konusunda da çoğu erkeğin hayali senin gibi ya çok az yapan ya da hiç yapmayan biri. Şahsen ben öyle birini isterdim yani doğal öyle makyaja falan düşkün olmayan birisi,, yanımda ki kızın da başkaları tarafından giysileriyle makyajıyla dikkat çekmesini hiç istemem ayrıca tam tersi hareketleriyle dikkat çekmesini isterim. Sen çok garip birisini bulmuşsun kendine
Soran+1 yılKaç kez dedim git kendine öyle birini bul dedim. Anlamyor. Yok çok güzelsin yok özelsin. Çok şanslıyım ben. O makyaj yap demiyo zaten aksine çok hoşsun doğal halin bile güzel aşırı diyo. Yapmamı istiyo sadece belli etti biraz anladım. Ya beni çok beğeniyo aslında aşırı. Ama geçen mesela bir elbise attım elbiseye bakmak yerine kıza baktı. Kızda güzel taşımış diyo. Güzel kombinlememiş beğenmedim kombinini dedim. Kombine gerek yok ki maşallahı var kızın ama senin kombine ihtiyacın var dedi , tuttum kendimi dayanamadım sonra senin ne hakkın var aşağılıyorsun pardon beğendirmedik kendimizi dedim. At gibi kızlara bayılıyor ben de de boy yok.
- +1 yıl
Ah ahh güldüm akşam akşam ya. Adama elbise fotosu atıyosun elbise yerine kızı yorumluyo onu geçtim bide kızın kombine ihtiyacı yok ama senin var diyo ahaha ya kusura bakma ama insan bu cümleyi sevmediği birisine karşı kullanır sen sevgilisisin nasıl böyle konuşuyo. Yani sen bence fazla sabır edip katlanmışsın ilgisizliğin yanında bir sürü şey daha varmış. Hayır seni ona bu kdr bağlayan ne ki senin yerinde ben olcam 40 kere yol vermiştim istediğim kdr seveyim. Zaten öyle birine sevgi kalmaz benim içimde sende iyi kalmis yani adam bildiğin seni görünuşünle yargılıyo sen istediğin kdr beğeniyo de ama bi insan, sevdiği kıza böyle konuşmaz. Ayrıca aşırı abaza olan birisi sevgilin yani sen bununla evlensen bile şuna çok eminim gözü sürekli dışarda olacak asla güven veren birisi değil. Şimdiden bu kdr kusur bulan birisi evlenince sürekli sana başka kadınları örnek gösterir gözü sürekli dışarda olur doyumsuzluk var onda çünkü belli
Soran+1 yılGüzel kadınlara bayılıyor bence. Benim arkadaşlarımla foto atıyorum mesela üfff en güzelini ben kapmışım diyo. Ama beni onure ettiği zaman da çok oldu ya. Arkadaşlarımın yanında mesela baksanıza şuna çok güzel değil mi diyordu benim kız arkadaşlarıma. Saçlarımı okşuyordu falan hatta arkadaşlarım bile bu çocuk seni baya seviyorlar demişti 2 ay geçti işe başladı hal hareket değişti... Ben onu kaybetmek istemiyorum ama ben çekip gitsem umurunda değil gibi sanki. Herkesin yeri doldurulur der bana her zaman. Biri benden giderse de biter bir daha affetmem dedi
- +1 yıl
Tamam işte adam açık açık söylemiş her şeyi. Dediğim gibi o senin ona bağlı olduğun kdr bağlı değil o sözlere de bakma yani kızlar da ne kdr çabuk inanıyo arkadaş ya. Baksana hemen seni çok seviyo demislr :) iki süslü lafla olmuyo bu işler ağzı laf yapan her erkek böyle konuşuyo zaten. Yani adam sana açık açık gidersen çokta umrumda olmaz diyo ki zaten hareketleri de bunu belli ediyo okdr ilgisiz davranmasından belli. Valla sana öyle konuşan birisine sende öyle konuş yani giderse gider dünyanın sonu mu bırak düşme üstüne ne kdr değer verirsen okdr g. tü kalkar. Aşkından ölmüyosun sonuçta
Soran+1 yılAğzı pek laf yapan biri değildi ya aşkım bile demiyordu ben biraz diye diye alıştı odundu aksine... aşkımdan ölmğyorum ama ona çok alıştım. Beni mutsuz ediyo mutlu da ediyo. Yan yanayken mutluyuz aslında ama telefon çok kötü. Beni çok üzmeye başladı. Aramıyor sormuyor her şey klasikleşti uzaktayız şimdi. Korona da var. Her şey mahvoldu iyice. Bir gelecekte düşünmüyor benimle evleniriz demiyo Buda beni üzüyo. Aşık olsa sevse istemez mi. Aksine kuzeni evlenmiş mesela sürekli çocuk evlenme oğlum sakın diyip duruyormuş bunu da bana söylüyor habire.
- +1 yıl
Ee diyorum sana işte adam zaten açık açık belli ediyo sana durumunu duusncesini. Onun için evlilik çok uzakta olan bisey bide bunu sana söylüyo yani. Onun amacı vakit geçirmek ilerde ne olur bilinmez kafasında sen bu şekilde devam etmek istiyosan sana kalmış sonuçta senin hayatın. Ama ne kdr uzatırsan okdr kötü olur haberin olsun alıştıysan illa ki geçer yani çünkü insan nelere alışiyo buna mı alışamayacak. Ne kdr uzatırsan zararı kendine çünkü ondan sana yar olmaz kabak gibi ortada değişmesini de bekleme
Soran+1 yılOkulu var onun daha benim bitti bu sene. Belki evleniriz. Ben onunla evlenmeyi istiyorum aslında ama o istemiyor bence o yüzden dediğin gibi söyledi. Daha önce ayrılmayı çok düşündüm...
- +1 yıl
Senin düşünmen yetmiyo evlilik karşılıklı olacak bişey ayrıca bu tarz biriyle evlenmeyi düşünmende saçma bence. Çünkü güvenilir birisi değıl ve ilgisiz nasıl evlenmeyi düşünüyosun böyle birisiyle garip. Ama dediğim gibi kadın milleti bi garip göz göre göre böyle şeyleri kabul ederler sonra da ağlarlar beni aldattı bana bilmem ne yaptı diye. Belki de adam seni şu an bile aldatıyo ama sen görmek istemiyosun ben tanımadan anladım bunu. Neyse hayat senin hayatın
Soran+1 yılYok daha önce ayrıldım zaten yalvar yakar dolandı peşimde sevdiğim için affettim ama sabrım yine taşıyor ve her ne kadar sevsem de olmuyo. Bana olan ilgisi azaldı ilk başlardaki gibi görmek istiyorum onu eski haline döner dedim ama dönmüyor aksine ben daha sinir oluyorum
- +1 yıl
Sinir oluyosan yipratıyosa bitireceksin. Boş yere sıkıntı çekmenin anlamı yok ama gördüğüm kadarıyla sen bu şekilde daha çok uzun süre devam edersin
Soran+1 yılBitirdiğimde de özlemini çekiyprım o ne olacak? Seviyorum ya herhalde
- +1 yıl
Ya arkadaş sanki dünyanın sonu mu insanlar neye alışiyo birinden ayrılmak nedir yani. Zaten bu kişi kusursuz birisi değıl ki yani ayrilman gereken birisi. Vallahi şu kadınların kafa yapısı insanı deli eder, sonunun kötü olduğunu bile bile onu yapmak nasıl bi kafa anlamıyorum. Sanki dersin ailenden birisini kaybettin özlemini cekiyorum ne yani insan neleri unutuyo bu nedir
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun da beyin yapılarımız farklı bir kere. Çok yargılıyorsun
- +1 yıl
Yargılamak ne alaka şimdi ben sana gerçek ve doğru olan biseyi söylüyorum senin yaptığın kendini kandırmak başka bişey değil. İlerde bu dediğimi anlarsın bu şekilde konuşup haklı çıktığım çok oldu
Soran+1 yılAz önce ayrıldım
- +1 yıl
Konu nasıl gelişti. Burdan tek tek yazdırma mesaj atma şansın varsa ordan yazarmısin yanlış anlama konuyu konusucam sadece
Soran+1 yılYabancı bir turistle yemeğe çıkmış benden habersiz bunu da kızın ınstagram hikayesinden gördüm. Aradım 10 kez açsın diye o an açmadı , kız bende ekli değildi öyle tesadüfen açtım hikayeyi de. Bende dinlemeden saydırdım bir sürü aldattın vs diye
- +1 yıl
Yuhh yani valla en iyisini yapmışsın hiç bahanelerine de inanma haberin olsun. Ne cvp verdi bari
Soran+1 yılSaçmalama dedi ilk baş yarın konuşalım saçma sapan konuşma dedi. Bende çok sinirlendim ağzıma ne geliyorsa söyledim. Bağırınca sustu. Elalemin karısına ayıracak saatlerin var ama sevgilini aratacak iki dakikan yok öyle mi dedim haklısın dedi orda delirdim zaten ağzıma ne geliyorsa saydırdım engelledim her yerden sonra da. Çok sinirlendim ya eklemesine kızarken kadınla gidip yemek yiyor? Benden habersiz. Görüyorum fotoğrafı bide kızın hikayesinden rezilliğe bak ya. fevri mi davranmışım sence? Gözüm döndü ya beni 1.5 gündür aramıyor elalemin kızıyla yemek yiyor. Ne hakla ya. Kaç kez aradım doğruyu söylesin diye kasıtlı açmadı.!
- +1 yıl
Ya ne fevrisi Allah aşkına şu kafadan çık artık. Başkası olsa senin yerinde 50 kere ayrılmıştı, adam sana yazmaya tenezzül etmiyo gitmiş başka kadınla yemeğe çıkıyo sen hala kendine suç bulmaya çalışiyosun. En iyisini yapmışsın ama sana diyeceğim sakin geri adım atma yani engelleri falan kaldırma. Sana iki özür dileyince yumuşama hemen çünkü o adam düzelmez aynı şeyi yine yapar. Nasıl olsa affediyo diye düşünecek
Soran+1 yılBu aldatma değil de ne? Bana ayıracak vakti yok elalemle yemeklere gidiyor. Nasıl delirmeyeyim ya. Hayır bitti.
- +1 yıl
Aldatma zaten ve gizli yapiyo bunu daha ne olsun. O yemek sonrasında ne olduğunu bilmiyosun mesela
Soran+1 yılAldatma için illa yatak olması gerekmiyor. Benim kızacağımı bile bile yapıyor görüşüyor ya ne hakla. Hemde çalıştığı otelde ki iki günlük müşteri denilen orospularla. İnstagramı eklemeyi geçti gizli gizli yemeklere çıkıyor bide.
- +1 yıl
Dediğim gibi Instagrama da keyfinden eklemiyodur emin ol. Ciddi söylüyorum sana illa ki ulaşacak ne kdr özür dilese de inanma ondan sana hayır gelmezzzz. İlerde daha çok üzülürsün haberin olsun
Soran+1 yılYok öyle bir tip değil. Ona göre bu aldatma değil. Onu haksız yere suçladığımı günahını aldığımı hatta çirkef olduğumu düşünüyordur.
- +1 yıl
Ya yürüsün gitsin işine. Ben senin yerinde olsam bana öyle dese derim aynen öyleyim hadi işine bak. Senin gibi gevşek olacağıma çirkef olurum daha iyi derim cvp veremez
Soran+1 yılYa ağla ağla içim çıktı. Uzun boylu uzun bacaklı sarışın yabancı bir kızla yemekte ve benim haberim yok bana ayırmadığı iki dakikayla hemde. Delirmemek içten değil kahroldum. Ona o kadar bağırırken sustu ya deliricem ya. Kafayı yiyicem. Ulan salak yerine koyup söylememek ne demek ha.
- +1 yıl
Kusura bakma ama bu tavizi sen vermişsin ona bu zamana kdr. Oda seni bildiği için böyle hareket ediyo Yoksa kimse bu kdr rahat yapamaz bu hareketleri
Soran+1 yılYa hayır böyle bir şeye çok sinir olacağımı biliyor. Kaç kez kavga ettim olana bak. Bu değer vermemek adam yerine koymamak.
- +1 yıl
Zaten öyle hyr yani bunu diğer davranışlarıyla da belli etmiş adam. Senin anlamaman garip neyse artk görmüş oldun göz göre göre de geri dönmezsin heralde
Soran+1 yılGurursuzluk olur
- +1 yıl
Gururu geçtim yanlış anlama ama saalaklik olur ben açık sözlüyüm.
Soran+1 yılÇok fena ağır konuştum öyle böyle değil
- +1 yıl
Bence o karakterde birinin zoruna gitmez buna emin ol. Zaten az zaman geçinde geri yazar merak etme
Soran+1 yılYazmaz huyunu biliyorum
- +1 yıl
Hâlâ yazmasını bekliyosun :)
Soran+1 yılÖzürdilemedi bile düşün
- +1 yıl
Bence sen boşuna takıyosun bu kdr. Ben böyle insanlardan direk soğurum öyle bi huyum var bikere soğursam da ne olursa olsun ısınmam
Soran+1 yılİyi yapmış mıyım peki
- +1 yıl
Yapmışsın da devamını getirirsen bi anlamı olur yoksa bi anlamı olmaz yaptığının. Affedersen sürekli bu durumla karşı karşıya kalırsın
Soran+1 yılBakalım
- +1 yıl
Serkan söylediydi dersin affetme. Çok büyük bi hata yaparsın :D
Soran+1 yılYok istemiyorum onu hayatımda unutmak için çivi çiviyi söker mi? Cidden bana değer veren biriyle olsam mesela
- +1 yıl
Var mı öyle birisi
Soran+1 yılBenim zamanında peşimden çok koşan oldu... azaldı artık... nasıl biri bilmiyorum konuşmuyordum da ama bana ilgilisi var baya
- +1 yıl
Var mı yani Şu an birisi onu soruyorum
Soran+1 yılBen bir şey hissetmiyorum ama ilgilenen var
- +1 yıl
İlla birisiyle bisey yasamak zorunda değilsin ki biraz yalnız kal yani hemen hayatına birisini almak zorunda değilsin. Bişey hissetmediğin birisiyle sevgili olmanın bi anlamı yok. Senin yaş kaç bu arada
En İyi Cevaplar
+1 yılKendisi biraz sert sevişmeye meraklı anlaşılan, ayrıca bazı kadınlar da bu durumdan hoşlanır, acı epinefrin salgısını arttirarak istek artışına neden olabilir, seni isteklendirmeye de çalışmış bunu yaparak
026 Yorumla
Soran+1 yılO zaman baya deneyimli bu adam. Önceki ilişkisinde bir tek yaşadığını söylemişti cinsellik. Ama hareketleri hiç öyle gibi gelmedi bana.
- +1 yıl
Aslında sadece sırtına tırnaklarını geçirmiş olması tecrübeli olduğu anlamına gelmez,
Soran+1 yılBilmiyorum öpüşmesi bile tecrübeli gibi geliyo nedense
- +1 yıl
Tabi onunla sevişen sensin ufakta olsa, daha net farkedebilecek kişi sensin
Soran+1 yılAnlamadım ki kimseyle bir şey yaşamadım o yüzden net bit şey söyleyemiyorum ama deneyimsiz olmama rağmen sanki böyle tecrübeli gibiydi baya
- +1 yıl
Sutyenini sana fark ettirmeden açmak e biraz tecrübe ister aslinday
Soran+1 yılBakmadan açtı basbaya ya kopçaları öpüşürken açtı farkına bile varmadım
- +1 yıl
Bu tecrübe ister işte bak,,, tek elle actiysa hele birde
Soran+1 yılİki eliyle açtı galiba ama sonuçta açtı hemde uğraşmadan uğraşsa farkedersem ya kendimi kaptırdım baya nasıl oldu anlamadım ya da dikkat etmedim . Bir de o dudak ısırma olayı filan... araba da bile rahat durmaması falan... kudurmuş gibiydi resmen
- +1 yıl
Seni cok arzuluyordur,, dudağını isirmadaki amacta bir nevi tahrik etmektir karşıdakini,, seninde hoşuna gitmiş, neden haz alırken devam etmedin
Soran+1 yılKendimi tutmak zorundaydım ciddi düşündüğünden şüpheliyim
- +1 yıl
Orası ayrı tabi, iliskiniz ne zamandır devam ediyor, birlikte tatil falan yaptığınıza göre
Soran+1 yıl1.5 yıl
- +1 yıl
Aslında niyetini anlamış olman gerekiyor
Soran+1 yılTatil olayında sapıttı bildiğin. İlişki yaşamayalım tamam ama ortayolu bul sana dokunmama izin vermiyorsun bile sen bulacaksın ortayolu dedi. Bunun konuşulması çirkince.
- +1 yıl
Neden böyle düşünüyorsun ki, sevgilin o senin, birşeyler yaşamak istemesi çok normal
Soran+1 yılTamam da ben alışık değilim bi sakin dursa belki ben yaklaşıcam
- +1 yıl
1.5 yıl geride kalmis lişkinizde, nasıl birisin bilmiyorum tabi ama, seni bu kadar arzuladığına göre fiziken hoş bir kadınsın
Soran+1 yılAbartılı bir şey yok boyum normal balık etliyim göğüs ölçüm 98 belki ondan rahat durmuyo olabilir kalçamda var ama aşırı değil belim de fena değil işte güzel olduğumu söyler çoğu kişi hiç beğenmeyen olmadı daha
- +1 yıl
Balık etlisin, göğüs ölçünde buna göre gayet uyumlu,,98 iri bir göğüs, tahrik etmek için yeterli,, Kalçan hoşuna gitmese kucağına oturtmak için de ısrarcı olmaz bu kadar zaten,, her erkeği etkileyebilirsin bence
Soran+1 yılRahat durmuyo bıktım. Sürekli kucağına oturmamı istiyor. Arabada bile arkaya geçelim diyip duruyo
- +1 yıl
Çok istiyor seni orası kesin,, araç kullanırken bile tahrik oluyorsa senden☺️
Soran+1 yılHer kız için bence geçerli benim yerime başka biri olsaydı da bence öyle olurdu o.
- +1 yıl
E başka bir kız olsa ve onu da sevse elbette ki arzulardi,, senin fizik olarak etkilemen çok daha normal,,
Soran+1 yılBilmiyorum ben bana özel olsun isterdim
- +1 yıl
Sevgisi sana özelse eğer, buna bağlı olarak seni arzulamasi da sana özeldir,,, detaylı konuşmak istermisin bu arada
Gizli Üye(18-24)+1 yılSert ilişki seviyor demek ki, sevişme tarzı nasıl seks yapacağını da gösterir. Benim eşim hep yumuşaktı hala da yumuşak.. hassas biriysen dikkat et bence 😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılHassasım biraz açıkçası. Yani ilerde evlenirsek sert mi davranır bana? Haşin seviyor biraz sadist gibi değil de sıka sıka seviyor 😂
Cevap sahibi+1 yılBirazcık canını yakcaga benziyor
Soran+1 yılZevk almaz mıyım bu durumdan? Acıyı hisseder misin diyorsun? Aktif bir çocuk ya zar zor tutuyorum zaten tutmasam üstüme atlayacak yer bitirir beni
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum, snaa değer verirse zevk alırsın ama kendini düşünüp haraket ederse zevk almazsın
Soran+1 yılBana da öyle geliyor sert davranır gibi bende hassas bir insanım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kişiyi deligibi sevişmek cinsellik istedigindenve arzunun heycanınminimum utüne cıktıgında erkekler böyle şeykleri abartır
024 Yorumla
Soran+1 yılNe yani çok mu heyecanlandı o an arzuladığı için kontrolü mü kaybediyor
- +1 yıl
Kontrolu kaybetmek degil sevişme isteginin yüksek olması fantazı leride sevdigii belli bir kişi sana karsı oanki heycanını arzusunu belli edip ynsıtıyor
Soran+1 yılÇok istekli kucağında oturdum kısa bir süre oda kendinden geçti sanki başı böyle hatta bir araya geri gitti gibi yüz ifadesi hafif değişti , ilk kez yaşadığım bir şey ama hoşuma gitti bilerek belli etmedim ama kendimi tutmasam devam ederdik yüzde yüz kalktım kucağından
- +1 yıl
Bu yaşanılan bence cok harika bir önsevişme niye kendini geri cektinki duyulan hoşuna giden olaylard kendini geri cekmen yanlış onda steksilik gibi tavır yansıtıyorsun ilerde sana duydugu arzusu azalır dışarı kayar sen hoşlanmıyorsun diye
Soran+1 yılOlayın benimle alakalı olduğunu söyledim ona ama ya hoşuma gitti de ilerisini isteyecek yetinmeyecek ben onun isteklerini karşılayamam
- +1 yıl
Ne isticekki sen onu krşılayamayacaksınki?
- +1 yıl
Kafandaki karşılayamayacagın şey ne
Soran+1 yılCinsel anlamda birliktelik. İsteyecek biliyorum ama yaşamak istemiyorum o tarz bir şey
- +1 yıl
Hımm siz birliktelik yaşamadınız hiç sanırım
Soran+1 yılHayır yaşamadık ama o benden önceki ilişkisinde yaşamış. Çok kuduruk gibi ya araba da bile rahat durmuyor sürekli öpüşmek istiyo kuytuya götürüp böyle sürekli öpüşmek istiyor. Ona kalsa kafeye gitmesekte olur. Yalnız kalacağımız bir yere götür desem uça uça götürür. Arabayla bir yere gidiyoruz mesela tam arabadan inicez durduruyor arabayı çıkarıyor emniyet kemerini öpüyor. Yalvarıyor arkaya geçelim diye gündüz gündüz. milletin içinde yapma etme desem onu da yapacak. Sürekli ellemek istiyor beni. Havuza gittik kimse yoktu orda kameralar var mesela hiç umurunda olmadan dokunuyor elliyor öpüyor ben tutuyorum onu. Eli sürekli öpüşürken göğsüme gidiyor sürekli öpüşürken bile savaş halindeyiz dudağımı kanatıyor iki dakika da.
Soran+1 yılYa gezip ediyoruz mesela çok hoşuna gidiyor hani kullanıyor demek istemiyorum ama yalnız kaldığımız her anı araba olsa bile değerlendirmek istiyor.
- +1 yıl
Parnerinin sana ciddi olup olmadıgını bilemem ama sna degerverip kıskanıp senin seni kollamasından korumasından anlarsın bunları tek tek ona test yapmalısınki cidimi degilmi oldugunu anlayasın havuzda toplum içinde biri görecek sen rezil olursun korkusu yok seni korumadıgı belli kıskanıyormu dene gelecek planlarında sen varmısın sor duygularınla degil aklınla mantıgınla uygula
Soran+1 yılKapalı havuzdu ama sonuçta aniden biri de gelebilirdi. Sitenin havuzu sonuçta aniden biri de çıkıp gelebilirdi... biri gelse ne yapıcaz dudak dudağa sarmaş dolaş görse herhangi biri yerin dibine girerim. Denize gittiğimiz de de aynı şeyi yaptı bir sürü benim tanıdıklarımla denk gelebileceğimizi söyledim dikkatli olalım diye denizde geliyor öpüyor sırnaşıyor normal yüz işte. Ya biri görse. Gelecek planları olayından dolayı kavga etmiştik. Çünkü Amerika’ya gitmek istiyo mesela hani beni dahil etmek yok çok alınmıştım üzülmüştüm , neden dahil etmiyorsun dedim açık açık. Evleneceğiz diye sana her erkek gibi yalan atamam klasik olur zaman ne gösterir bilinmez ama ben sana evleniriz biz kesin gibi bir şey söylemiyorum dedi. Anı yaşa ileriyi düşünme dedi. Anı yaşayan bir tip. Ama o dediklerine üzülmüştüm. Hani hayallerine beni koymaması falan.. bende böyle düşünen biri bana ciddi bakmıyordur o zaman diye düşündüm. Öylesine gelip geçici bakıyordur diye düşündüm. Kıskanmasına evet kıskanıyor kıskanç ama herkes kadar işte abest bir şeyini görmedim
- +1 yıl
Anlatıgın şeylere bakarak seninle ciddi olmadıgını anlıyorum kendide söylemiş anı yaşa anı yaşa ne ya yarınını düşünmek gelecegini planlan yapıl yaşamak varken merika yolculugu sensiz üzgünüm senle ciddi degil yalanlarıya seni kullnmanı cabasında seni cinsel arzularına ihtiyaç olarak görüyor emeline kavuşmak içinde seni kullanmaya calışıp dah ileri gitmeyi düşünüyor senin için yanlış bir kişi sevgi olmada güven olmadan yürümez senin kararların mantıgınla düşün mantık dogru yol dur duygular yanlışa sürükler
Soran+1 yılOna göre bu dürüstlük. Dürüst olduğunu düşünüyor bana karşı. Arkadaşlarıyla tanıştım evet en uzun ilişkisi benim ona gel hemen evlenelim de demiyorum ama hani ciddi olup olmadığını anlayamıyorum onunla bir yola giripte yatma matma olayına girmeyi düşünmedim. Yarın beni bırakıp giderse ben napıcam? Hani hayallerine dahil etmek kötü bir şey değil ki? Beraber şuraya gideriz şunu yaparız demesini biliyor ama gelecek hayallerinde ben yokum bir şey söyleyemiyor. Gerçekten aşık olsa dahil etmek istemez miydi? Anı yaşa çok düşünüyorsun diyo da nasıl düşünmeyeyim? Yapma dediğim şeyleri ısrarla yapıyo sonra da dayanamıyorum diyo. Bana kızıyo dokunmasına izin vermiyormuşum tacizci gibi hissediyormuş kendini. Hayallerinde ben yokum neden dokunmasına izin vereyim? İlk defa sana söyledim seni sevdiğimi diyo bana , cidden en uzun ilişkisi de benim biliyorum ama anı yaşayıp sonrayı salla diyecek bir insan değilim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sen bir erkeksin sen ne diyorsun bu duruma.. bana akıl ver lütfen son zamanlarda ayrılmayı düşünmeye başladım. İşe başladı doğru düzgün gün içinde aramıyor sormuyor mesaj atmıyor. Akşam srıyo mesaj atıyo arada. Unutma beni diye elli defa söyledim. Yoğun olabilir anlıyorum ama bi günaydın yazmak zor mu? Bunu da gereksiz bir şey olarak görüyormuş rol gibi. Dar zamanlarım oldu son zamanlarda tamam çalışıyor ama akşam anlatacak oluyorum yanımda değil hep çalışıyor güya. Sana ihtiyacım var yoksun yanımda diyorum hayatım napayım çalışıyorum işte diyor.
- +1 yıl
Dedigim gibi istese sana zaman ayırabilir ama senden istedigini alamayınca ona cinsellikte seviyeli kalınca belki bilincli belkide başka kızlara da zaman ayırabilir ama seni kullanmak seni kendi cinsel ihtiysclarını karsılamak için senden vazgecmiyo ola bilir nasıl olsa bigün zincirini kırmayı ikna ederim gibi seninle cidi bi bereberlik düşündünüde sanmıyorum cünkü düşünseydi söylerdi bazen ayrılıp uzaklaşıp zamana bırakmak iyi gelebiliyor ona seni kaybetme korkusu ver ondan memnun degilmişingi i ona inanmadıgın için guven vermedigin için ayrılıyomuş gibi seni kaybetme korkusu ver e ve er seni sevip deger veriyosa peşinden koşar duzeltir kendini hatalarını düzeltebilir sna karşı duygusal bişe hissetmiyosa koşmaz
Soran+1 yılDoğru söylüyosun ikna edebileceğini düşünüyor dediğin gibi... ben tamamen ayrılmayı düşünüyorum bıktım çünkü. Zor zamanlarında yanımda değil nasıl hissettiğim umurunda değil
- +1 yıl
Seni cok iyi anlıyorum güven duymadıgın ilişkiden netad ala bilirsin nede duygularına karşılık senin kendi kararın msntıklısıda bu zaten ben herzaman derim kalbinden ve hayatından yanlış kişileri cıkaracaksınki dogrukişiler geldiginde kalbindede hayatındada yer bulsunlar cünkü shibi olan şeyi kimse sahiplenmez kara senin
Soran+1 yılÇok seviyorum da sevmek yetmiyor ki hiçbir zaman... o beni sevmiyor saygı duymuyor duysa böyle mi olur... bıktırdı beni
- +1 yıl
Aynen sevmek yetmiyor sevilmek deger görmek kıymet sahiplenip bunları hissetmek istiyor insan ama dedigim gibi bunlar dogru kişiden gelir yanlış kişiler sadece üzer bizi biz hep idare ederiz düzelirlerdiye ama işte gelinen nokta hep aynıdır üzülürsemde onun canımı yakmasına degil yoklugununnacısı olur oda zamanla gecer sürekli canımın kakılmasında iyidir
Soran+1 yılBeni çok üzüyor zaten huy değiştirdi çok değişti bıktım
- +1 yıl
Önceden böyle degilmiydi
Soran+1 yılÇok ilgiliydi seviyor gibiydi artık onu göremiyorum onda mesaj bile zordan atıyor arıyo genelde
- +1 yıl
Demek ilk zamanlar seni kendine baglayanakadarmış
+1 yılBu konulardan konuşurken sert sevmediğni söylemelisin. kucagna oturtması işte penisne isabet etdrmş seni
08 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar bundan zevk mi alıyor özellikle mi yapılan bir hareket bu erkekler tarafından peki?
- +1 yıl
Evet alrlar sende almşşn işte kucakta sevişmek çok iyi
Soran+1 yılEvet de ilerisi olsun istemiyorum
- +1 yıl
Evlenincede böyle yapar o yüzden söylüyom
Soran+1 yılNiye ya sadist gibi? Hoş değil bence hassas davranılması gerekir
- +1 yıl
İste söylemek gerek bunu ona
Soran+1 yılSöyledim canım acıdığını dikkate almıyor
- +1 yıl
O zaman ondan bi şey olmaz
Gizli Üye(18-24)+1 yılSrni arzuluyor ayrıca seni zorlamamasıda güzel bir şey umarım mutlu olursunuz.🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onu istiyorum aslında ama her şeyin bir zamanı var 🤗 teşekkür ederim kuzu
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimki agzına alırken dişleri takıldı 5 dikiş attılar küçücük yere
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşuna gitmedi mi senin öyle olması devamı nasıl gelmedi şaşırdım valla
012 Yorumla
Soran+1 yılGitti gibi de tuttum kendimi birliktelik yaşamak istemiyorum. Hoşuma gittiğini farkettim kalktım kucağından
Cevap sahibi+1 yılBirliktelik değil de yüzeysel sevişme de olabilirdi aslında
Soran+1 yılNasıl yani? Bu yaptığımız ne oluyo
Cevap sahibi+1 yılKüçük bir fragman denir yaptığına uzun sürmemiş ki
Soran+1 yılÇok kısa bir anda nasıl bu kadar isteklenebilir ki... ürktüm açıkçası olacaklardan.
Cevap sahibi+1 yılDaha önce hiç yaşamadın demi ilk defa oldu o yaşanan
Soran+1 yılHayır yaşamadım acaba onun da bu an aklında kaldı mı? o kadar öpüştük ettik en kalıcı o an oldu bende sürekli aklımda. Onunda aklında mıdır ki? İnsan elde edemediği şeyin hayalini daha çok kuruyor sanki
Cevap sahibi+1 yılDevamını yapmak tabi istemiştir aklindadir vücuduna dokunduysa birde hissettiyse iyice kalçalarını ya da goguslerini aklından çıkmaz. Yaşamadığın için böyle oldu zaten bir anda istekli hale geldin o zevki ilk defa aldığın için
Soran+1 yılGöğüslerimin ölçüsü 98 ama açmadım öyle sütyeni vs çıkarmadım elledi birkaç kez acayip hoşuna gittti ama onu bile sıktı hoşlanmadım bu durumdan
Cevap sahibi+1 yılBöyle konuşursak ceza alırız istersen dmden konuşalım uygun olursa senin için?
Cevap sahibi+1 yılBu istemiyorsun anlamına geliyor sanırım neyse iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılNeden birşey demiyorsun
+1 yılAcı vermekten zevk alıyodur belkide
13 Yorumla
Soran+1 yılSeks falan yapmadık..
- +1 yıl
seks olması gerekmiyo
Soran+1 yılSevişme boyutu olmuyor herhalde bu üstümüzü çıkarmadık sürtündü ama bilemiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılHardcore seviyo senle sevişmek istiyor
17 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Cevap sahibi+1 yılSert seks can yakıcı ama bundan zevk alıyor işte şap şup vurmalı
Soran+1 yılBirliktelik yaşamadık üst baş giyinik bir şeyler oldu neye giriyor bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSeninle birlikte olmak istiyor seni arzuluyor ve sert seviyor ayak üstü sevişme olmuş sizinki kıyafetle tabi bence ileri gitmeyin daha önce yaşamamışsın birliktelik bağımlılık yapar bu şey ya onunla ayrılırsan? Başkalarını istemeye başlarsın cinsel olarak bence evlenmeden kimseyle bişey yaşama
Soran+1 yılYok ya ilerisi olmaz tuttum kendimi. Bende ondan korkuyorum ayrıladabiliriz sonuçta o gün hiç aklımdan çıkmıyor mesela demek ki hoşuma gitmiş utanıyorum kendimden
Cevap sahibi+1 yılUtanma bunlar doğal şeyler öpüşmek tabiki hoşuna gider seviyorsun o adamı ilerisini düşünmen de çok güzel bence ❤️
Soran+1 yılO kadar öpüştük ettik ona benzer şeyler yaşadık geçen oda benim en çok hatırladığım anı söyledi demek ki onda da en çok o kalmış... kucak olduğu için mi bu kadar hoşlarına gidiyor acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert seks seviyor ne zamandır sevgilisiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılBirliktelik yaşamadık. 1 yıl , sürtünmeye çalıştı kucağına oturunca gel git yapmamı istedi elleriyle yönlendirdi sanki... kalktım bende kucağından öyle olunca
Cevap sahibi+1 yılKızdı mı öyle yapınca
Soran+1 yılKızmadı ama bozuldu sanki , yalnız ayağa kalktığında bir ara sarıldı ıslak gibiydi sanki hafif neydi bilmiyorum. Hayır çıplak değildik pijama vardı üstümde mini şortlu
Soran+1 yılNe demesi ya benim erkek arkadaşım o kadar da değil birliktelik yaşamadık diyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Nasıl engel durdun yapmadan
028 Yorumla
Soran+1 yılKendime saygım azalsın istemedim oda anlık oldu zaten
Soran+1 yılErkek arkadaşım da böyle dedi. Kezban gibiyim dimi onun gözünde? Ama cidden her şeyin bir zamanı var yerinde zamanında olsun istiyorum. Hem yaşarsam ayrılmayacağım ne malum? Hem beni hem kendime olan saygımı alıp götürecek eee ne kalacak benden geriye?
Soran+1 yılNeden? Dürtülerime hükmedebiliyorum hoşuma gitti gitmedi değil ama...
Soran+1 yılNiye kucağın ayrı bir özelliği mi var? Acaba bende mi problem var kendimden şüphe etmeye başladım tutabiliyorum kendimi genelde
Soran+1 yılEvet ben durabiliyorum çünkü karşımdakine kalsa halledecek beni...
Soran+1 yılSana özel değil diyorsun yani 😂
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılNeden farketmedim bilmiyorum kendimi kaptırdım işte..
Soran+1 yılAma utandım yaptığım şeyden ötürü bir daha tekrarlanmasını istemiyorum
Soran+1 yılTatil... ama ben ciddiyim bu kadar ileri gitmek isteyeceğini düşünmedim. Değişti hareketleri çok istekli davrandı. Böyle yapacağını bilseydim bu kadar gitmezdim
Soran+1 yılBilmeye çalıştım ama İzmirli olduğum için bana nasıl bu kadar kendimi tuttuğumu tanıdığı en düzgün İzmirli benim olduğumu söyledi. Kırıldım aslında demek ki beni öncesinde yollu mu gördü bu verir dedi herhalde o şekilde başladı ilişkiye demek ki... istediğini göremedi. İnsanlwrı genellemek ne kötü. İnanmadı bence bu yaşta olup birliktelik yaşamadığıma. Tuhaf gelmiş ona. Modern giyinimliyim izmirliyim diye illa bir şeyler mi yapmam lazım
Soran+1 yılBana bence inanmadı çok kötü bir şey değil mi? Ayrılmayı düşünüyorum hatta. Hakaret gibi bir şey nasıl İzmir de okumak senden bir şey götürmez kaç yaşına gelmişsin tuhafıma gitti dedi.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılBir şey daha sorabilir miyim? İlla cinseliik mi olması lazım ilişkinin yürümesi için günümüzde tüm erkekler böyle mi
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sert seviyor demek ki :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani atıyorum evlenirsek hassas davranmayacak mı
Soran+1 yılEee napıcam ben? Bide habire görsen korkarsın diyip duruyo... ürküyorum istediğim gibi dokunmuyorum bile o yüzden tutamam diye
Yırtıcı galiba
04 Yorumla
Soran+1 yılFena ya rahat durmuyor
Soran+1 yılSöylüyorum dokunmasını çok istemiyorum orama burama. Devam ediyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSertlik seviyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
sen istediğin için
04 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma gittiğini nerden anladı...
Soran+1 yılUzun zamandan beri görüşemiyorduk aynı yerde kaldım diye birlikte olacağım anlamına gelmez ki bu
Değişik 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSert seviyor demekki
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Sert seviyor demekki ondan dolayı sevişirken sert davranır sana ve senn hoşuna gitti mi
Soran+1 yılYani biraz hoşuma gitti açıkçası sahiplenmiş gibi hissettim kendimi sırt olayında dedim ya kaptırmışım kendimi
- +1 yıl
Devam ettiniz mi
Soran+1 yılHayır tuttum kendimi ilerisi olsun istemedim
- +1 yıl
E sutyenimi açtı dedin görmedi mi 🙈
Soran+1 yılGöremedi farkettim kopçaları açmış kaşla göz arasında farkettiğim gibi kalktım kucağından
- +1 yıl
Anladım ama yine ister senden
Soran+1 yılKucak mı? Zaten sürekli oturmamı istiyor. Ya bildiğin oturttuğu yer... utanıyorum bir yandan da istemiyorum bir yandan da o gün aklımda dolanıp duruyo tahrik olduğumu farkettiğim için kalktım galiba kucağından nspıyorum ben dedim.
- +1 yıl
Anladım peki aklına geliyor mu Şu an veya düşünüp hayal ediyormusun
Soran+1 yılHayal etmiyorum ama aklıma geliyor sebebi ne ki
- +1 yıl
Ekleyebilirmisin bnde bişe alatmak istiyorum
+1 yılÜzüldüm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi