+1 yılKendinizi bu kadar suçlu hissetmenize gerek yok aslında,, konu cinselliğe kaldığında yetişkin olan her iki tarafında ipleri elinde tutması pek kolay olmuyor,, Ayrıca ne kadar yakın arkadaş olursa erkek ve kadın, seks muhabbetlerine girmeleri o derece kolaylaşıyor,, Freud'un tezini de destekliyor yani bu.
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle malesef :( bu durumu nasıl düzeltebiliriz peki
- +1 yıl
Pişmanlık hissinden uzaklasmaniz gerek önce,, bunun iki iyi arkadas senin tabirinle kankalar arasında olabileceğini kabul etmelisiniz,,, siz sanal sınırlarında kalmışsınız, kankalarin birçoğu sevişiyor yakin ilişki sonrasında
Soran+1 yılPişmanlık değilde kötü hissediyorum yapmamam gereken bişeyi yapmış gibi.. yok hayır reelde böyle bişey olmaz , umarım başka bi hata yapmam..
Teşekkür ederim güzel yorumun için 🌸- +1 yıl
Rica ederim,, kendini bu kadar suçlama,, inan bana bu durum gayet normal,, benimde var yakın kız arkadaşlarım,, herseyi rahatlikla konuşuruz,,
En İyi Cevaplar
+1 yılBir araba çizilince nasıl değeri düşüyorsa sınırı aşılmış bir arkadaşlık da öyledir. Eski hâle gelseniz bile arkadaşının sana hangi amaçla yaklaştığından bir daha asla emin olamayacaksın.
Üstelik böyle bir şeyden sonra "aa seviyormuşum." Diyemezsiniz üzgünüm. Bu sevginin değil şehvetin ortaya çıktığı bir durum, kendini kandırma bence.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel açıklamışsın teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Büyük bir ihtimale merak edecek ve yapacaksın (görüntülü müydü? )
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne görüntülüsü sadece mesaj :( yapacaksınız derken gerçekte mii hayır imkansız sanal bile bizi bu kadar kötü etkilemişken
Soran+1 yılEvet hemde defalarca oyun oynadık telefonda konuştuk sohbet ettik
Soran+1 yılEvet ilk yüzleşme zor oldu konuşamadık pek bi sessizlik vardı
İkinizde takmayın ara ara yapın ama normal bişey gibi bakın olaya duygu karıştırmayın işe
120 Yorumla
Soran+1 yılAra ara yapmak falan olmaz da sanırım duygu çoktan karıştı birbirimize bağlandık iyice :(
Soran+1 yılDimiii seviom ya çok masum skxjsnf eğer benimle cinsellik için konuşuyor olsaydı bu kadar beklemezdi değil mi?
Soran+1 yılYokk yani olmadığını söylüyor ( içimde bi şüphe yok da değil ama ) benden sonra hiç yapmadığını söyledi zaten ilki de bendim 👉🏻👈🏻 6 ay durmuş demekki dimi 🙃
Soran+1 yılAmaa 🥺 yememem mi lazımdı yemin etti. Yalan olmama ihtimali hiç mi yokk :( eğer gerçekse çok hoş değil mii
Soran+1 yılBenim değildi ama olmadığını ona da söyledim.. ayrıca defalarca sordum ve ilki olduğumu defalarca söyledi içime kurt düşürme ya gene bak sjxnsnf
Soran+1 yılHaklısın😅 ya cidden masum ya da yalan söylüyor. Bunu öğrenene kadar yakasındayım geçmiş olsun😂 teşekkür ederim
Soran+1 yılAh o şüphe evet çok zor ama zaten defalarca sordum bu sefer de sen bana güvenmiyor musuna gelecek mesele.. bu 6 ay içinde ben de hiçbir şey yapmadım tabi kiii
Soran+1 yılBi daha da yapmam buraya da yazıyorum yapmicam hıh
Soran+1 yılaman Allah korusun cidden büyük konuşanlardan olmayayım ama yapmak istemiyorum.. çünkü bugün anlattığım şeyle dalga geçti küstüm hıh
Soran+1 yılbenim olayım ne abi şu an kendimi sorguladım cidden. sorduğum soruya bak tavrıma bak yaşıma bak çocuk musun kızım kendine gel :( gidip köşede kızacağım kendime gereksiz vaktinizi aldım sorry
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence artık düzelmez. yakın zamanda tekrar yaparsınız :)
113 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapmayacağız düzelecek ben düzeltirim ne gerekiyorsa
Cevap sahibi+1 yıliyi ama yine aklına gelicek canı istiycek konu yine oraya gidicek. sadece o değil senin canın da istiycek.
Soran+1 yılCanım istesede yapmam artık tek seferlikti o ve olmamış gibi davranacağız bi hataydı bi daha olmaz
Cevap sahibi+1 yılilk sanalınız mıydı ikinizin de?
Soran+1 yılOnun ilkti evet
Cevap sahibi+1 yılanladım. bence tadını zevkini aldıktan sonra kolay kolay vazgeçemez. kendimden biliyorum ne kadar bırakmaya çalışsam da kaç yıl oldu hala yapmaya devam ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılben demişim ama :D
Soran+1 yıl6 ay çok da yakın bi zaman değil bence ya 😅 hemde arkadaşlıkla kalmadı ilişkiye döndü ve bunca zaman yapmamak tebrik edilesi bi başarı değil mi😂
Cevap sahibi+1 yıl:D onun ilkmiş bu arada senin değil yani. dayanamayan isteyen taraf sen mi oldun? :D
Soran+1 yılHayıır ben istemeyen durdurmaya çalışan taraftım sonra da ikna edilen taraf oldum sjxjsjf
Cevap sahibi+1 yılçok zorlanmamış sanki ikna etmek için :D
Soran+1 yılKendimi kötü hissettim ama sen böyle söyleyince 😔 bi daha ikna olmamam lazım bu sefer kesin kararım.
Cevap sahibi+1 yılyok ya kötü hisset diye demedim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuzeltmeyin dağınık kalsın Bize de nasip olur mu öyle bi kanka beee djsjsdk
110 Yorumla
Soran+1 yılAma yaa dkxkdkdj
Cevap sahibi+1 yılÖyle derken gay değilim kankani kastetmedim ya djdk sen gibi bi kanka
Soran+1 yılAnladım ya hiç o aklıma gelmemişti dur bi de buna güleyim puhahahh
Cevap sahibi+1 yılGelmesin zaten boşver tövbest djsjskd
Soran+1 yılDjckdjfks gay yaptık dağ gibi çocuğu 2 dkda sjxjsbdb
Cevap sahibi+1 yılAga tövbe djdjdj
Soran+1 yılTamam tamam ffdfguj benim gibi knk yok yaa biraz zor ama inş diyim gvfghjf
Cevap sahibi+1 yılHevet nasip Varsada bana denk gelmez zaten yikigim djdsjsj gökten barbara palvin yağsa bana barbara pervin düşer
Soran+1 yılPervin jjbjjnb
Cevap sahibi+1 yılSjsjsksksk
+1 yılAyrılın ya da tamamen unutun o konuyu hiç açmayın normal şeyler konuşun sadece sohbet mi foto vb de oldu mu
19 Yorumla
Soran+1 yılTamamen unutmaya çalışıyoruz hiç olmamış gibi davranıyoruz ama bazen açılıyor konu bu olay onu çok etkilemiş evet foto oldu o attı :( onun için ilkti.. o yüzden mi bu kadar üzüldü
- +1 yıl
Evet bilinç altında etki bırakır ister istemez ikiniz için yardım tavsiye vb etmeye çalışırım da burdan rencide etmiş gibi olurum ve fazla ayrıntıya giremem istersen konuşalım
Soran+1 yılBu soruma da yorum yapmışsın ya sen skxjdjd konuşuyoruz : )
- +1 yıl
Yeni mi biliyon bu sefer sen şaşkınsın😂 gel bekliyorum
- +1 yıl
Orda mısın 🤔
Soran+1 yılAyy evet buradan tanıştık dimi biz dkxkdjd
- +1 yıl
Acil bakar mısın
Soran+1 yılHayır bakamam uzatma
- +1 yıl
Lütfen son kez bak knk
+1 yılYa bırakın bu kanka ayaklarını mk seks muhabbeti yapmışlar hala gelmiş yok unutucaz yok olmamış gibi davranıcaz diyip duruyo. Bu söylediklerine kendin bile inanmıyosun burda ayak yapıyosun bi erkekler kadının kankalığı bu kdr olur işte adam kim bilir ne fanteziler kuruyo kafaisnda bu hala düzelticem bilmem ne diyo. He he düzeltirsin kesin
16 Yorumla
Soran+1 yılMadem bu kadar karşısın niye gelip yorum yapıyosun aşağılıyosun olmuş bişey ne yapabilirim, herkesin hayatı istediği gibi yaşar sana mı kaldı benim dediklerimiz avukatlığını yapmak git işini hadee
- +1 yıl
Soru sormuşsun cevabını aldın işte burda boş boş hayal dünyanı anlatma. Sanki çok normal bişeymiş gibi bide olmamız gibi davranıcaz falan filan saçmalıklarını anlatıyosun. Cvp verirken sana mı sorcam rahatsız oluyorsan sormazsın böyle bi soru boş yapma o yüzden.
Soran+1 yılİstediğim şeyi istediğim şekilde sorarım buna karışamazsın burası soru sorma platformu, eğer sana saçma geliyorsa cevap vermezsin burada boş yapan da sensin.. istediğim gibi sorarım şimdi defol git başka yerde boş yap : )
- +1 yıl
Grizekali herkese açık soru sorarsan isteyen de istediği cevabı yazar sana sormaz kimse o sarımsak beynin algılıyo mu? Işine gelmiyosa cvp vermezsin anladın mı angus? Şimdi sktr git o yalan sözlerle kendini kandır hadi süprüntü 😂
Soran+1 yılÖncelikle dediğin tüm lafları kendin taşıdığını ne de güzel belli ettin öyle : )
Öncelikle herkese açık soru sormadım gizli olarak sordum ayrıca gizli sormasam bile profilim gizli senin seviyene düşüp ettiğin küfürleri hakaretleri edemem küfür ederek üste çıktığını sanan seviyesiz arkadaş şimdi kaybol buradan bi daha da buraya yaklaşma bile : )- +1 yıl
Yav asalak insan senin beynin almıyo mu? Gizli olsan ne olur olmasan ne olur herkese açık sorduğun bi soru diyorum hala aptl aptl cvplar veriyosun. Buraya soru sorarsan isteyen kişi cevabını verir Senin işine gelmiyosa cvp vermezsin anladın mı bidaha anlatayim mi? Hadi canım sen git kendini kandırmaya devam et yapıp yapıp bidaha olmayacak diye 😂😂 asalak israf
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüzelmez sen onu istiyorsan hele o da seni istiyorsa bi de
118 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıklı sanırım evet
Cevap sahibi+1 yılPeki istiyor musun onu sen? Bunu kendine sor
Soran+1 yılO an çok istedim ama normalde istemiyorum böyle bişeyi onunla yapmayı
Cevap sahibi+1 yılCinsellik olarak değil genel olarak peki?
O an zaten azıyorsun ben olsam beni bile istersin :)
Soran+1 yılYok o kadar kapanmaz bilincim.. genel olarak derken kendisini severim ama bunları onunla yapmayı aklımın ucundan bile geçirmezdim
Cevap sahibi+1 yılBüyük konuşma işte bak olabiliyor bunlar
Soran+1 yılBüyük mü konuşmuş oluyorum hayır ya dur tövbe yarabbim tövbe dkxjdnd
Cevap sahibi+1 yılBüyük konuşmuş oluyorsun diyorsun ya mesela asla yapmam. Vs
Soran+1 yılYaparım ya her haltı yaparım ben djxndndn oldu mu şimdi dmxndnd
Cevap sahibi+1 yılAhahaha bu içten mi ki 😂 büyük konuşma boşver işte. Mesafe de olsa yine kendini onun dilinin ucunda bulursun
Soran+1 yılTamam öyle yapayım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bişi sorcam ama
Soran+1 yılBuyur
Cevap sahibi+1 yılOnla yaşamış olduğun bu olay ona özel mi gelişti hani kendini tutamama durumu vs
Soran+1 yılHayır :( herkese olabilecek bişey
Cevap sahibi+1 yılHadi ya peki o konuda biri Yok mu hayatında hani onla halletsen
Soran+1 yılKimseye gerek yok : )
Cevap sahibi+1 yılPeki bakalım dikkat et istedğin olduğunda kendine :)
Kendinize yol yapmışsınız. Bahanelere gerek yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın hatalıyız kabul..
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzelmez artık etkilenmissiniz birbirinizden
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@oski35 kanka olmayacaklar artık
Soran+1 yılEvet etkilendik birbirimize çaktırmıyoruz ama acaba birbirimizi seviyor muyuz gibi düşünceler esir aldı ikimizide.. bu olaydan sonra ağlamış üzülmesini istemiyorum düzeltmem lazım bi akıl verin lütfen🥺
+1 yılBence oturun herşeyi açık açık konuşun
19 Yorumla- +1 yıl
Konuştun mu
- +1 yıl
Ya uzatmayın yapın gitsin
Soran+1 yılKonuştuk o olaydan sonra ama kötü etkilenmiştik onu düzeltmek için. Uzatmayın mı sjxndf pekii
- +1 yıl
Anlamadım
Soran+1 yılYap gitsinle bitmiyor olay🥺 biraz daha tavsiye lütfen
- +1 yıl
O işi yaptıktan sonra arkası gelir
Soran+1 yıl6 ay dayanmış bence sürekli istemez. Sen 6 ay dayanabilir misin?
- +1 yıl
Beni eklesene
- +1 yıl
Oradan rahat yazamam anlatacaklarımı
+1 yılKavram sınırlarınız sorunlu bence gorusmeyin
10 Yorumla
+1 yılNeden sanal?
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha gerçeğe geçememiş sanal bi arkadaşlık bizimkisi ama gerçekte böyle bişey mümkün değill
- +1 yıl
O halde gerçekte de görüşmeniz zor gibi görünüyor bu olanlardan sonra
Soran+1 yılAynen öyle çok riskli
+1 yılBakire değilsen ver kurtul
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaslar?
12 Yorumla
Soran+1 yıl19-19
Cevap sahibi+1 yılBu yaslarda normal mesaj at arkadaslık bozulmasın unutalım dşye
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu arzuluyor musun?
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama o bu olaydan bikaç gün sonra beni rüyasında hoş olmayan bi şekilde gördüğünü ve üzüldüğünü söyledi :( yanlış yaptık farkındayız ama son pişmanlık neye yarar ne yapmalıyız?
Cevap sahibi+1 yılBirebir aynı durumu yaşadım 1 yıl sürdü hemde
Soran+1 yılHadi ya peki nasıl sonuçlandı
Soran+1 yılOradan yazılmıyor boşver sorma
+1 yılBuluşup sevişin canım
10 YorumlaAynısı oldu 😅
11 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne yaptınız nasıl sonuçlandı
+1 yılİyi olur
14 Yorumla
Soran+1 yılCevap istiyorum lütfenn👉🏻👈🏻
- +1 yıl
Bence kabul et çünkü birbirinizi çok iyi tanıyorsunuz ve bu durumu bir sonuca bağlamak gerekiyor bence sevgilimiyiz yoksa arada bir bu tür konuşmalar yapıp tatmin mi olucaz diye sor
Soran+1 yılHmm mantıklı artık netleştirmak lazım haklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Ricaederim iyi sahurlar
Ne kankalar var be fuckkbuddy olun
10 YorumlaTakılın
10 Yorumlaİhtlyaçmı vardı
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası