Bunları gözünün yaşına bakmadan... yoksa hayır gelmez nerden ne düşünüyor ,, tak tabikide üstüne fabrikada üreten içine gizlice attırmıştır hamile kalma
Hahahah, bak O aklıma gelmedi hatta dur , corona malum önce çamaşır suyuna yatırsın 3 kere dezenfekte etsin sonra prezervatif taksjn üstüne üflesin kesin bisey olmaz 🤣🤣👍
Hadımlaştırılmıştır tescilli belgesi yoksa bence az da olsa risklidir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bence akü ve motor bağlasan daha faydalı olur, akü biterse vurdurursun🤣🤣🤣🤣😋ikiye takıp, hız alınca aniden debriyajdan çekersin, sarsıla sarsıla... gerisini biliyosundur canım🤣🤣🤣🤣
Yok dildonun ucu bir kablo bul onu elektrigi iletecek sekilde dildo bağla sonra fisi olsun kablonun prize bagla amina sok beyaz isik gore kadar gorunce beyaz isigi git orda kime sorsan gosterir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dildoya söyle prezervatifini takmasın çünkü et ete değmeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Bence hamile kalmalısın ülkeyi kurtaracak nesil senin ellerinde 🤣🤣
Bunları gözünün yaşına bakmadan... yoksa hayır gelmez nerden ne düşünüyor ,, tak tabikide üstüne fabrikada üreten içine gizlice attırmıştır hamile kalma
@arayyli_joseph sıcak suda kaynatsın hüçreleri öldürsünde kullansın 🤣🤣
Hahahah, bak O aklıma gelmedi hatta dur , corona malum önce çamaşır suyuna yatırsın 3 kere dezenfekte etsin sonra prezervatif taksjn üstüne üflesin kesin bisey olmaz 🤣🤣👍
@arayyli_joseph üfle diyince hocaya götürsün okuyup tükürsün kesin koruyucu olur🤣🤣
Hocaya götürerek iş karışır farklı şekilde üfler , bi tukurtturur attırır 9 ay sonra meyvesini alır
Kafalar uyuşuyor gibi dm atsan sevinrim sohbet muhabbet maksat 😄
Hayatım sen aklı selim bir soru sordun mu? Hamile kalırsın maazallah 15iz doğurursun. Akşam akşam güldürdün :)
içine boşalırsa kalabilirsin ama et ete değmesi güzel.. boşalca zaman çek dışarıya boşalsın ya da istediğin bi yere
Hadımlaştırılmıştır tescilli belgesi yoksa bence az da olsa risklidir.
Bence akü ve motor bağlasan daha faydalı olur, akü biterse vurdurursun🤣🤣🤣🤣😋ikiye takıp, hız alınca aniden debriyajdan çekersin, sarsıla sarsıla... gerisini biliyosundur canım🤣🤣🤣🤣
Nasıl birsey ya yorum yapamadım anlatsana bana boşalıyor mu bu şey 😀😀
malum kışa giriyoruz havalarla beraber espirilerinde soğuması gayet normal
Hamile kalmazsınız siz kullanıyor iseniz sadece. Takarsanız zevk almayabilirsiniz.
Takmalısın ne olur ne olmaz sperm bi anda mamında patlayabilir
Takma dildodan hamile kalirsan söz o cocuga ben bakacam😂😂😂
gerçeklerine takmayı unutmada plastiklere takmasanda olur
45 yaşın üstünde hamile kalabilirsen o dildoyu ben de g*tume sokarım hem de prezervatifsiz
19 um
O zaman kesin sokarım
Akli selimler diyo bide ne lan bu dildo alti üstü 😂
Yok dildonun ucu bir kablo bul onu elektrigi iletecek sekilde dildo bağla sonra fisi olsun kablonun prize bagla amina sok beyaz isik gore kadar gorunce beyaz isigi git orda kime sorsan gosterir
Dildoya söyle prezervatifini takmasın çünkü et ete değmeli
kesinlikte takmalısın hamile değilde dildo halime kalır
bence takmalısın dusunsene dıldodan cocugun oldu buyudu o cocuk babasını sordu ne dıyeceksın?
senın baban bır dıldoydu yawrum
soran aklı selim olsa aklı seli cevap verilebilir de
kesin bırakıyor dildo hamile herkes dildo ile kalıyor
Dogum kontrol hapi ve ertesi gunude kullan saglam olsun
Önce dildoya bir sor bakalım, rızası var mıymış
Evet hamile kalma ihtimalin aşırı yüksek. Acil takmalısın yani aman dikkat
Allahım yardım et bana delirecem.
Tak malısın ertesi gün hapı da almalısın
Tak tabi nolur nolmaz
Hayatımda böyle troll soru görmedim ya
tak tabi, analda temiz kalır
Aklı selimler yardımcı olsun..