Cinsel Yaşam Kadınlar sekste neden kucak pozisyonunu çok seviyor? Siz hangi pozisyonu seviyorsunuz? GeceKurdu_ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kadınlar sekste neden kucak pozisyonunu çok seviyor? Siz hangi pozisyonu seviyorsunuz? Kadınlar sekste neden kucak pozisyonunu çok seviyor? Siz hangi pozisyonu seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cailleach Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kontrol bizde olur, derinliği hızı ayarlarız, göz teması vardır, nispeten romantik bir pozisyondur, ayrıca klitoral uyarılma da sağlanır 5 1 Yorumla GeceKurdu_ +1 yıl Hakim olmayı seviyorsunuz yani :) Yorumla
recepkorkmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl kucaktayken memeler de boş durmuyor arada emişip yiyişiyorsun 1 0 Yorumla
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Crowgirl ( üstüne oturması ) yüzü bana dönük olmalı 😎👍 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Daha çok hissediliyor çünkü birleşme... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kucak kim sevmez ki 5 1 Yorumla GeceKurdu_ +1 yıl Diğer pozisyonlardan farkı ne Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kucak dogy bacak omza 😎 1 0 Yorumla
NişanlıLolita Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kucak doggy kaşık 1 1 Yorumla GeceKurdu_ +1 yıl Kaşık ben de seviyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kontrol bizde olur, derinliği hızı ayarlarız, göz teması vardır, nispeten romantik bir pozisyondur, ayrıca klitoral uyarılma da sağlanır
Hakim olmayı seviyorsunuz yani :)
kucaktayken memeler de boş durmuyor arada emişip yiyişiyorsun
Crowgirl ( üstüne oturması ) yüzü bana dönük olmalı 😎👍
Daha çok hissediliyor çünkü birleşme...
Kucak kim sevmez ki
Diğer pozisyonlardan farkı ne
Kucak dogy bacak omza 😎
Kucak doggy kaşık
Kaşık ben de seviyorum