Sevgilimle ilk kez birlikte oldum canım çok acıdı böyle sanki vajinamın içi yanıyormuş gibi bir ağrı vardı ama hiç kan gelmedi ve hiç zevk almadım normalde ön sevişme ve mastürbasyon da baya zevk alan biriyim sizce kan gelmemesi ve yanma hissetmem normal mi? Hep böyle mi devam eder sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVajina esnektir. Belkide defalarca daha yaşasan kan gelmeyecek. Belkide birdahaki yaşadiginda aninda gelecek normal bir durum bu. Agrilari minumuma indirnej ixin on sevisneyi uzub tutun arzulayin birbirinizi sinirlaei zorlayin hem sende islaklik ve gevseme gelixekrir hemde ardasin sepsert olucaktir. Arkadasin ani hareketler yapmasib kendini alistirsin ve bi kac iliskinizde tempo cok hizli olmayip bellli ritimde tutsun
17 Yorumla
Soran+1 yılAslında baya ıslanıyorum girmekte zorlanmıyor ama yanma hissini çok duyuyorum devam edemicek gibi hissediyorum ve herhangi bir zevk hissetmiyorum ön sevişmede orgazm olmamda bir sorun olmuyor ama
- +1 yıl
Erkekğin ani hareketleri oluyor mu girer girmez son sürat tempoya geciyormu bu da agrilara sebebiyet verebilir
Soran+1 yılhayır hatta girdiğinde biraz bekliyor alışmam için ama çok yanma duygusu hissediyorum ve kan neden gelmediğini anlayamadım
- +1 yıl
Kan ilk seferde gelicek diye bir kaide yok dediğim gibi esnektir.
Soran+1 yılpeki hep canım acır mı yoksa 2/3 seksten sonra zevk alır mıyım
- +1 yıl
Kendini kastınmı o gün? Eğerki erkeğin anlayışlı ve iyi uyum yakaladiysaniz zevk almaya baslarsin yavas yavas
Soran+1 yılKasmadım hayır
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk birleşmede haz almaman ve vajinadaki yanma hissi normal,, kanama olmamasiuda görünen şeylerden ilk seks sonrasında,, esnek bir yapıya sahip olabiliyor bazi kadınlarda hymen,, bundan sonra tabiki böyle gitmeyecektir,, bir kaç birleşmede daha ağrı yasayabilirsin vajinanda ama daha sonrasında bu acı yerini hazza bırakacaktır.
010 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar süre sonra zevk alabilirim ve bu şekilde hiç kilotris okşanmadan gir çıkla orgazm olabilir miyim
- +1 yıl
Çok sürmez, birkaç ilişki sonrasında haz almaya başlarsın,, vajinal orgazm elbetteki mümkün klitoris oksanmadan, zira tam giriş olduğunda partnerin penisinin üst tarafı klitorise baskı yapar belli pozisyonlarda
Soran+1 yılKan gelmemesi normal mi peki bir damla bile gelmedi bir sonraki ilişkilerde gelebilir mi
- +1 yıl
Kan gelmemesi normal evet, diğer ilişkilerde de gelmeyebilir, ancak kızlık zarın daha önceden zarar gormediyse illaki yirtilacak ve damla şeklinde de olsa kanayacaktir
Soran+1 yılDaha önce zarar görmedi kızlık zarım sevgilim ilk öpüştüğüm seviştiğim insan ama kan hiç gelmedi
- +1 yıl
O zaman problem yok, sevgilin ne düşündü peki kanama olmamasına
Soran+1 yılSorun etmedi olabilir dedi ama ben çok üzüldüm yani belki farklı düşünür diye
- +1 yıl
Kendini biliyorsun neticede, uzulmene gerek yok,,
Soran+1 yılSence o kötü düşünmüş müdür deneyimsiz olduğum belliydi kendisi deneyimli yani inanmış mıdır
- +1 yıl
Bu ilişkinizin ciddiyetiyle alakalıdır aslında, sana guveniyorsa inanmıştır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
Zevk alamadıysan erkek arkadaşın beceriksiz demektir.. ilkin acıma olması normal zamanla alışırsın ama kan gelmemesi önceden patlak olmuş olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmeden sen ıslanmadan girmiş o yüzden ağrı olmuş. Kızlığın esnektir kanamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılZar bazen çok esnek oluyor ondan delinmiyır ve kan gelmiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ilk seks olduğu için çok normal ve kan gelmemesi de esnek olmasındandır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Ya esneksin ya da penis Ufak
02 Yorumla
Soran+1 yılPenisi ufaktı acaba o yüzden de olabilir mi?
+1 yılAlışana kadar yanma olur ama ıslanmasan sokmasın
00 YorumlaIslanmadan hazır olmadan girmiş ondan yanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılIslanmıştım ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılZar esnek olabilir ya da penis ince ve küçüktür
04 Yorumla
Soran+1 yılPenisi ince ve küçük 10 cm falan sizce bu yeterli gelmez mi
Cevap sahibi+1 yılÇok küçük yeterli gelmez tabiykide
Cevap sahibi+1 yılMinimum kadınlar için 14 cm ve biraz kalın olursa biraz daha iyi ve zevk verici olur
Cevap sahibi+1 yılIlk defa mı ilşki yaşıyor Sun peki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam şimdi sırda başkaları var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılIslanmadan soktuysa ve zarın da esneksee
00 Yorumla
+1 yılEsnektir
02 Yorumla
Soran+1 yılAma canım çok yandı
- +1 yıl
Zar esnektir normal ilkinde
+1 yılZar esnektir
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım yandı ama
+1 yılSenin kızlık bozulduysa gelmeyebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEsnek hat 😋🤭
00 Yorumla Esnek vajina
00 Yorumlazaten patlakmış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem