Kendimi bildim bileli mastürbasyon yapıyorum. Bi süre önce azaltmıştım ama uzun zamandır fazla istekli olduğum için yeniden başladım. Bu arada bakireyim mastürbasyonu yastığa, kanepeye, yorgana sürterek yapıyorum ve bu gerçekten çok zevk veriyor ama vajinamın iç dudağı da çok acıyor. Sanırım tahriş olmuş ve iç dudak da gerçekten sarkmış ve çok acımakta. Ne yapabilirim? Nasıl mastürbasyon yapacağım bir daha? Vajinam deforme mi olmuş sizce? Evlendiğimde kocam vajinamı beğenmezse ne yapacağım? Vajinada iç dudak sarkması kötü bi görüntü mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBiraz ara ver acı geçene kadar. Belli ki aşırı sürtünmeden ciddi derecede tahriş olmuş. Düzenlene kadar bekle, düzeldikten sonra da ya parmakla yap ya da vibratör al kendine. Erkeğin beğenmesi için değil, vulva sağlığın için. Sürtündüğün cisimlerin üstünde bulunan bakterilerin vulvaya temas etmesi enfeksiyona ve mantara sebep olabilir.
26 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim parmakla nasıl yapabilirim, parmağı nereye sürmeliyim
- +1 yıl
Klitoris bölgesi, vulvanın üst kısmında bikini bölgesine yakın kalan bir bölge. Biraz bastırarak denersen verdiği hazdan ve hafif oval yapısından anlarsın neresi olduğunu canım
Soran+1 yılAma orası acıyo işte klitoris yani dokunamıyorum ben de o yüzden bunu yapıyorum
- +1 yıl
Klitorisi tahriş etmişsin o zaman canım, bir süre elleme ve ılık duş al, rahatlatacaktır. Pişik kremi kullanabilirsin sadece o bölgeye
Soran+1 yılSağol canım, teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim ❤
En İyi Cevaplar
Kotu bi goruntu ama bakire olmamabilirsin surtunmeylede zar yirtiliyo zaten..2 si dudagi disari cikmasi sert bi sekilde skldini gosterir.. bakireyim desende inanmayabilir.. bu kdr cok saplanti kurma kendine.. bu yanmalar icin silverdin anestol karistirip kullanabilirsin ama vajina icine surme.. vajina duvarina sür sadece.. daha farkli seylerdr var ama yazinca silinir ceza alirim.. saglikciyim cekinmeden ozelden sorabilirsin..
017 Yorumla
Soran+1 yılHayır bakireyim, sürtünme yüzeysel olarak içine bi şey sokmuyorum 🙄 ayrıca her büyük ve sarkık dudak vajinanın skldi anlamına mı gelir
Öyle şeyleri sürmem ben vajinama yanma olabilir- +1 yıl
Yok soyledigim seylerin ikiside normal pansumanlarda kullanilan kremler.. silverdin yanmayi engeller rahatlatir.. anestolda serin kalmasini saglar dudaklara surmen yeterli.. ya zar cok derinde dilki eger kizaricak kadar surtunme yasiyosan zar yirtilma orani cok yuksek.. bazi kisiler erkeklerle bakireyim die surtunmeyle birlikte olur ama kizlik zari yirtilma orani yuksek.. ama dudak sarkmasi cirkin bi goruntu ve malesef halk cahil oldugu icin o sekildr anliyo.. yani sen ne dersen ne..
Soran+1 yılAnlıyorum teşekkür ederim ☺ siz doktor musunuz
Soran+1 yılHarika ya otopsi en sevdiğim şey otopsi ve morg personeli olmak isterdim doğrusu 🙂 hepsini aöften mi okudun, sağlıkçı sayılarsın ama bu krem falan tavsiyen tehlikeli olabilir çünkü sonuçta doktor değlisin
Soran+1 yılKrem serin kalmasını sağlıyormuş ama geç boşalmayla ne ilgisi var anlayamadım
Soran+1 yılVe sanırım eigyi hak ettin sen, sohbetin de güzel bu arada
Soran+1 yılBu arada rica ederim
Soran+1 yılAma o zaman profilim ifşa olur
Soran+1 yılProfilin gizli ama sorularını göremiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
+1 yılmasaj aleti ya da vibratör kullan bende de var ayni sorun ama masttan değil kücukken cok oynarmisim dudaklariyla 😄 4-5 yaslarindayken. masturbasyona da ara ver evlenince zevk alamazsin
13 Yorumla
Soran+1 yılBen de oynuyordum dudaklarıyla ne halt yemeye oynadıysam 😃 çıplak topuğumu da vajinaya sürüyordum
- +1 yıl
bu dedigini ben de yapardimm
Soran+1 yılNasıl oluyordu yani nasıl bi histi, sanırım öyle yapa yapa mikrop kaptım ben ya 😑
+1 yılİstediğimiz sorudan baslayabilirmiyiz hocam☺️☺️,,, aşırı masturbasyon elbette ki zararlı, şu anda yaşadığın problem bir yana, evlendiğinde ya da seks yapmaya başladığında klitoral orgazma alıştığın için vajinal orgazm yasamada problemler olabilir,, dudakların sarkması vajinal görüntü açısından evet handikaptir,, ama eşinin pek kafaya takacağıni düşünmüyorum
046 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺☺
- +1 yıl
Rica ederim,, ayrıca sert yerlere sürtmek yerine vajinanı yastık gibi yumuşak yerler kullan,, ayrıca sadece vajinal uyarı yapma, diğer bölgelerini de kullan😉
Soran+1 yılYumuşak yerlere sürtüyorum ki zaten ani sürtmeler olunca iç dudak klitoris acıyor o kadar, vajinal uyarı yapamıyorum zaten, bakireyim sokamıyorum hiçbi şeyi 😉
- +1 yıl
Vajinal uyarıdan kastım klitoris yani,, memelerini kullan, uçlarını uyar, farklı g noktalarini harekete geçir 😉
Soran+1 yılOnlarla uğraşmak çok sıkıyor beni
- +1 yıl
Aslında hayal gücünü yeteri kadsr kullanabilsen aşırı haz alabilirsin meme uçlarından ozellikle
Soran+1 yılNasıl hayal gücü mesela neler düşünebilirim meme ucu ile nasıl orgazm olabilirim
- +1 yıl
Meme ucu kadinlarin sinir bakımından zengin olan noktalarından birisidir,, çok çabuk uyarilabilirler ordan,, özellikle küçük ısırıklar atıldığını düşünmen, nefesinin sıcaklığını meme ucunda hissetmen gayet haz vericidir
Soran+1 yılEsneğim o konuda, meme ucumu ısırdım bikaç kez ama zevk vermedi acıdı meme ucum 🙁
- +1 yıl
Senin ısırmanla başkasının ısırdığıni düşünmen farklı tabi😉😉 anlaşılan göğüslerin yeteri kadar büyük, kendi ağzına kadar geldiğine göre 🙈
Soran+1 yılBaşkasının ısırdığını nasıl hissedeyim hiç ısırılmadı ki daha önce göğüslerim, bak ama emmeyi çok seviyorum gıdıklanma oluyor 😁😁
- +1 yıl
E başkası emmemisti de daha önce ama o hoşuna gitmis😉😉 areolasini özellikle yala ve ısır
Soran+1 yılKimse ne yaladı ne de ısırdı, ben emiyorum kendi meme ucumu dedim, areolasini bilmiyorum
- +1 yıl
Ya onu diyorum işte, kimse yalamamasina rağmen sen kendin emince hoşuna gitmis, areola ucun etrafındaki renkli halka
Soran+1 yılRenkli halkayı ağzıma alamıyorum ama ucunu emmek çok eğlenceli ya gıdıklanıyorum ☺ ve ucu gerçekten çok zor sertleşiyor
- +1 yıl
Renkli halkayı ağzına almasan bile dilinle uyarmalisin,,😋😋😋 bak şimdi yaa🙈🙈
Soran+1 yılYok ya böylesi iyi teşekkür ederim, ne oldu 😮
- +1 yıl
Canım istedi 😂😉
Soran+1 yılPeki em o zaman kendi memenin ucunu ve areolasını 😉😉
- +1 yıl
O olmuyor yaa😂😂😉
Soran+1 yılAutofellatio yap o vakit 😉😂
- +1 yıl
Böyle konuşacağına yardımcı ol o vakit😂😂
Soran+1 yılAutofellatio kendi kendine yapabileceğin zevkli bir mastürbasyon yöntemidir, yapacağından eminim başarılar 😂
- +1 yıl
Ben senin yardımını istiyorum valla,,, bu hale sen getirdin🙈🙈
Soran+1 yılNe haldesin bilmiyorum ki 🙉
- +1 yıl
Kanepe söylesin sana gel bak🙈🙈
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Şu an o cekiyor benim yükümü 😂😂
Soran+1 yılTecavüz mü ediyorsun kanepeye ne yapıyorsun anlamadım ki 😂
- +1 yıl
Sen yastığı kullaniyorsun ya bende kanepeyi şu anda,, ya gel işte beee
Soran+1 yılKanepenin neresini ve nasıl zhzzhzhzh 😂
- +1 yıl
Ya gel konuşalım işte yazdırma surda bana gıcıkkkk
- +1 yıl
Bak yaaa
Soran+1 yılNe istiyorsun yaaa
- +1 yıl
Seni yaaaa☺️☺️☺️
Soran+1 yılAma şu an ders çalışıyorum yaaaa☺☺☺
- +1 yıl
Ama bir saat bize ayirabilirsin nencee🤗🤗🤗
Soran+1 yılBana türkçe anlatırsan neden olmasın nenceee🤗🤗🤗
- +1 yıl
Olsa anlatmazmiyim,, gel belki daha güzel şeyler anlaticam sana☺️☺️☺️
- +1 yıl
Şşşştttt
Soran+1 yılSende de mi yok türkçe püüü sana, bi de türk olcen 😂😂😂
- +1 yıl
E herkes kendinde olanı paylaşır napam canim😂😂
Soran+1 yılOlsun sen de şiveli türkçe anlatırsın hangi bölgedensin 😂
- +1 yıl
Bende bölge karışık, doğum farklı, büyüdüğüm yer farklı, yaşadığım yer farklı,,😂😂
Soran+1 yılBeğendiğinden beğenmediğine sıralarsak nasıl olur acaba?
- +1 yıl
Doğu, akdeniz, iç Anadolu 😂😂😂
+1 yılArtık yavaş yavaş cinsellik yaşamay başlayabilirsin
16 Yorumla
Soran+1 yılAma hala bakireyim kocama saklıyorum
- +1 yıl
Kocan kendini sana saklıyor mu peki
- +1 yıl
Tavsiyeler veririmmistersen
Soran+1 yılEvli değilim ki ben
- +1 yıl
Buradan anlatmayım
Soran+1 yılPeki sen bilirsin
+1 yılReis açık açık söyliyim normal bir şey kendini düzeltir ne kadar sıklıkla yaptığını bilmiyorum okumadım yazdıklarını da bu konularda çoğu yazan erkek de sanal seks için kişiden kişiye göre güzellik değişir bana kalırsa kıldan iğrenirim buruşukluğu umrumda değil neyse boş yaptım canın sıkıldığı için yazıyorum yani beni s. kleme
00 Yorumla
+1 yılEvet tahris olmus sarkma sorunuda egzerzis ile geçer elinle mast yapmaua calis kremle birlikte
013 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bi egzersiz bu
- +1 yıl
Bacak acma kapama egzersizleri ise yarayabiliyor
- +1 yıl
Hala yapmaya devam ediyor msuub
Soran+1 yılEvet biraz önce yine yaptım 🤭
- +1 yıl
Haha ne kadar sürüyor gelmen
Soran+1 yılGelmen?
- +1 yıl
Bosalman
- +1 yıl
Utaniyosan ozele gel
Soran+1 yılHayır ya o kadar değil kısacık sürüyo mastürbasyon olduğundan bile şüpheliyim ama boşalma falan yok yani
- +1 yıl
Ne hissediyorsun peki elinle yapmıyor musun
- +1 yıl
Avusluyosun hala galiba yazmadığına gore
Soran+1 yılAvuçlama yok detayı oku
- +1 yıl
Sürtunme okşa daha da zevk alirsin parmaginla gir icine
Gizli Üye(30-35)+1 yılSexting yapabileceğim güvenilir birini arıyorum Güven ve gizlilik konusunda benden yana sorun olmaz Kendime güveniyorum Eğer ilgileniyorsan böyle bişeyle bu yorumu yanıtlar mısın
02 Yorumla
Soran+1 yılSexting için güvenilir olmak ne alaka bul bi kız yap, gerçek ilişki olmuyor zaten
Cevap sahibi+1 yılBilmem kızlar hep o ayağı yapıyor ya güvenilir Ne alakaysa sanki nikah kiycaklar
La bi sal bi rahat bırak sürtme sağa sola da kendine gelsin anöööhh neymişsin yav :d
08 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon la sen, sana ne istediğime sürterim
Soran+1 yılÇürür mü gerçekten
Soran+1 yılNe olur o zaman mamım
Soran+1 yılHa tamam, o zaman biraz dinlensin minik nektarin ☺
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir sure yapma toplansin ise yariyor nasil. yapiyorsun o sekilde ya
11 Yorumla
Soran+1 yılSulandığında oturuyorum ve sürtüyorum çok zevk veriyor
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoguksu onu kendine getirir
05 Yorumla
Soran+1 yılYa soğuk suyla yıkayınca irkiliyorum sıcak suyla yıkayınca da yanıyor orası ılık olmaz mı
- +1 yıl
Hayır hani eti dolaba buzluga koyarsın toplar kendini ya vajinada et sonuşta su nekadar soguk o katar toplayıp cekip diri durur tabi gecici
Soran+1 yılAhahaha çok komiksin 😂
- +1 yıl
Hayır kız be buzdolabına koy demedim düş alürke son cıkacagın zaman ac soguk suyu 2 3 kez dayana bilecegin kadar vur ilktan sogugada gecebilirsin yavaştan kararma var mı vajinada onunda caresi var
- +1 yıl
Hem kfaya takma kimsenin vajinası dört dörtlük degil erkekler aldıgı heycana arzuya zevke bakar
+1 yılee bekarsan mecbur bunu yapabiliyoruz :=
02 Yorumla
Soran+1 yılMeburum evet
- +1 yıl
ihtiyac neticede :)
Bephanthen veya vazelin kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılVazelin ve arko kullanıyorum zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçek mi diyorsun yalasam geçer mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçek diyorum habire sulandığı için illaki canım istiyor ve istek de oluyor. Bu yüzden fazlasıyla mastürbasyon yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılGel beraber kanka olalım ve her zaman vakit buldukça yapalım istermisiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz kötü. Sanal yap daha heyecanlı
022 Yorumla
Soran+1 yılSanal sekste profesyonel or... oldum neredeyse
Cevap sahibi+1 yılBen daha 2 kere yaptım. Güzel istekli birisi olunca gelmesi çok kolay oluyor 😊
Soran+1 yılBenim de sohbetimi çok beğeniyor erkekler tek elimle sana yazıyorum diğer elim çavuşta diyorlar 😊
Cevap sahibi+1 yılOff seni yerler ama 😘
Soran+1 yılYemekle kalmıyor kırıntımı bile bırakmıyorlar 😘
Cevap sahibi+1 yılCanım çekti. Bana da 😘
Soran+1 yılAcıyım ben damak tadına uymam 😘
Cevap sahibi+1 yılBakire misin 😘
Soran+1 yılEvet zaten sorudan da anlaşılmıyor mu neden sordun
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum yine de sordum. Ben de bakirim 😊
Soran+1 yılBu yaşta 😂😂 hadi ben zar gider diye bi şey yapamıyom sen niye yapmıyon
Cevap sahibi+1 yılFırsat olmadı. Evlenmeden yapmayalım derken. Ben niyeti bozdum artık. Dayamıyprum. Durmadan geçen 3 posta attım. Artkk kendim gibi bakireyle birleşmem gerek
Soran+1 yılKendin gibi bakireyle birleşmen için önce evlenmen gerek ki iki bakire de istediğini hak etsin
Cevap sahibi+1 yılZannetmiyorum artık. Kadın yok çevremde.
Soran+1 yılYuh nasıl kadın yok, çevren hep erkek mi
Cevap sahibi+1 yılRehberim de öyle 🙄
Soran+1 yılNerde yaşıyon sen abicim
Cevap sahibi+1 yılİstanbul sen
Soran+1 yılRize 😎
Cevap sahibi+1 yılÇok severim orayı hele kızları 😋😘
Soran+1 yılEvet iyidir rize kızları 😉😎
Cevap sahibi+1 yılGözleri helehele fena bazılarının. Burcun ne senin fıstık 😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün mü yapıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBöyle yapman kötü, ileride ilişkide orgazm olamayabilirsin
Soran+1 yılO zaman da erkeğin üstüne oturur yaparım
Cevap sahibi+1 yılZevk alamazsın diyorum erkek zevk alır içine girer ama sende his olmaz, azaltman lazım acilen kaç yaşındasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz öpersem geçer bisisi kalmaz 😄
011 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme lütfen 🙄
Cevap sahibi+1 yıldalga geçmiyorum canım
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılHa bu arada mast yapmak sağlıklı birşey değildir isteğin varsa muta nikahı yap biri ile beraber ol
Soran+1 yılMuta nikahı ne öyle şeyleri bilmem ben, imam nikahı mı diyon yani
Cevap sahibi+1 yılİmam nikahı yaparsan Tabi daha sağlıklı muta nikahı İslam dini önermiyor. Geçi nikah temektir
Cevap sahibi+1 yılHangi mezhebe baglisiniz
Soran+1 yılSağlıklı olan resmi nikahtır cahilsin sanırım, islam dini önermememkte ama mezhebimi soruyorsun bu nasıl çelişki
Cevap sahibi+1 yılDilersen gel özele ben sana net bir şekilde açıklama getireyim hepsine
Soran+1 yılNet bir şekilde açıklamayı internetten bulabilirim sağol yardım çabaların için
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl istersen
Gizli Üye(25-29)+1 yılKizlarla sxting yaparmisn
00 Yorumla
+1 yılFazla mast yapma?
11 Yorumla
Soran+1 yılCanım istiyor ama
Görmeden bi şey diyemem 😁
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye gösterim sana
Soran+1 yılPeki
Yalarım istersen 😉
017 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😉
Soran+1 yılŞekli derken
Soran+1 yılNeden öyle dedin
Soran+1 yılEvet ya iç dudak uzun
Soran+1 yılİstediğin o olsun gelir otururuz ağzına amca 😂😂😂😂
Soran+1 yılAhahahahaha😂😂
+1 yılHiç bişey olmaz mastürbasyonuda bırak
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bagımlılık yaptı
- +1 yıl
Nasıl bir bağımlılık
Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Oral yaptır
02 Yorumla
Soran+1 yılYapacak kişi yok
düzeltme operasyonları var beğenmezse yaptırırsın
010 Yorumla
Soran+1 yılAma sırf bi erkek için bıçak altına yatmak istemiyorum
Soran+1 yılNe gibi beğenmemezlik mesela
Soran+1 yılSünnetsiz zaten favorim ama ülkede sünnetsiz bulunmaz diğerleri için de sorun olmaz
Soran+1 yılDevam mı ediyim yani sürtmeye
Soran+1 yılEvet ya dokunuyorum iç dudağa hala yumuşak ama çok fazla sızı var sertlik oluyor bazen de
Soran+1 yılTamam sağol arkadaş ve sevgiliye güvenemem zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAz yap
010 Yorumla
Soran+1 yılAma fazla istekliyim canım istiyor
- +1 yıl
Tekniği değiştir ya da yardımcı al
Soran+1 yılTeknik iyi bence yardımcı için da para yok
- +1 yıl
İstersen yardım ederim, konuşalım
Soran+1 yılYardım edeceğin şey alt tarafı mastürbasyon tekniği onu buradan da anlatabilirsin pekala
- +1 yıl
Sadece teknik değil yardımcı
Soran+1 yılNasıl yardımcı
- +1 yıl
Burda olmaz. Bunu diyorum
Soran+1 yılTamam sağol
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılYalatmayı dene
01 Yorumla
Soran+1 yılKime yalatacağım
Yapma sen de
06 Yorumla
Soran+1 yılCanım istiyor ama
Soran+1 yılO zaman fışkıran su klitorisi acıtıyor
Soran+1 yılSanki kedi bul sahiplen gibi bu ne biçim mantık ya
+1 yılacilen doktora
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden 🙄
- +1 yıl
ne olur ne olmaz
Soran+1 yılNe olur
- +1 yıl
baska sikinti cikar belki
Soran+1 yılKötü mü yani
- +1 yıl
belkide
Kaç yaşındasın?
011 Yorumla
Soran+1 yıl19 ya off
Soran+1 yılSextingi çok yapıyorum neredeyse 2 3 kişiyle hatta yabancılarla bile yapıyorum
Soran+1 yılO ne demek be 🙄
Soran+1 yılSağol
Soran+1 yılNeiçin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden birilerini bulmuyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılHa deyince bulunuyor mu birileri
Cevap sahibi+1 yılEvet bulunuyor Zor değil ki
Soran+1 yılBen bulamıyorum
Cevap sahibi+1 yılEşim sana bulsun
Soran+1 yılHööö bu ne biçim teklif siz necisiniz ki
Cevap sahibi+1 yılBiz birlikte herşeye açığız
Soran+1 yılAllah bilir 4 lü veya 3. De yapıyonuzdur iyrençler sizi
Cevap sahibi+1 yılBu bizim hayatımız herkes kendine baksın
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın doğuma git ya da genel cerrahi
038 Yorumla
Soran+1 yılAma ben hala bakireyim
Cevap sahibi+1 yılOlsun sağlık önemli
Soran+1 yılSağlıklıyım zaten
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun yok ☺️
Soran+1 yılNeden gizliye geçtin @esenyurt-bahçeşehir
Cevap sahibi+1 yıl😅 yanlış nick
Soran+1 yılHay ellerimi si... 😂
Cevap sahibi+1 yılAma Esenyurt yakın 😅
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂 yani
Soran+1 yılNe yani
Cevap sahibi+1 yılŞaka yaptım boş verin siz
Cevap sahibi+1 yılNick umyazmışsınız ya yanlış yere 😅
Soran+1 yılTamam bi daha olmasın
Cevap sahibi+1 yılZaten olmaz 😅
Soran+1 yılTamam annecim hadi git uyu
Cevap sahibi+1 yılKendinize dikkat edin fazla kendinizi zorlamayın.
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 annecim iyimiş sende uyu
Soran+1 yılTamam işimi bitiriyim uyurum ben de 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 ah ah bir bitiremedi. Gitti ne kadar sürüyor 😂😂😂
Soran+1 yıl😜😜 Nikahlandım yastığımla 😜😜
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 sende mi yastık 😂😂😂
Soran+1 yılSende mi derken?
Cevap sahibi+1 yılErkeğim ama bende yastık 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılRekor süren kaç 😂
Soran+1 yılYastıkla nasıl yapıyorsun sen, rekor sürem yok video izleyerek sürtüyorum şeftalimi
Cevap sahibi+1 yılBende hayal kurarak sürüyorum muzumu
Cevap sahibi+1 yılAma ben bir şeyler öğreniyorum 😂
Soran+1 yılBen ıslanınca sürtüyorum çok zevk veriyor yastığın yumuşaklığını hissediyorum sıvı yapış yapış oluyor harika.
Neler öğreniyorsun mesela 😂
Cevap sahibi+1 yılYastık olmak istedim
Kadınladın hassas noktaları
G noktası
İlişki öncesi hazırlık
Nasıl sevişileceği yastıkta deneme 😂😂 ne yapalım el mahkum olan hep yastığa oluyor
Tabi vajina hassas noktaları da var
Cevap sahibi+1 yılSenin durum yastığa kuru kuru sürttüğün için oluyor sizdeki yapı hassas yumuşak doku ıslanmasan sürtünce tahriş oluyor bu da bir süre acı hissetmene hatta kaşıntı bile yapabilir böyle kuru kuru devam edersen kabuk bile tutar
Cevap sahibi+1 yılBaşta bu konuyu dalgaya aldım ama bunlar ciddi konular
Soran+1 yılSende öyle mi oldu kabuk tutma falan 🤢
Bende öyle olmadı şimdiye kadar, ama kızarmış biraz ve dokununca sızlıyor ben de krem sürerek sürtüyorum çünkü ıslanma her zaman olmayabiliyor
Cevap sahibi+1 yılİlerde evlenirsem diye ciddi araştırma yaptım sevişmeden öpüşmeye pozisyona
Cevap sahibi+1 yılYok internette araştırdım bir süre yapma iyileşene kadar yoksa kaşıntı yanma ve kabuklanma başlar krem yerine jel kullan okey jellerinden krem bir süre sonra etkisini yitiriyor ve kabuk tutmasına sebep oluyor
Cevap sahibi+1 yılBir soru aklıma takıldı her kız vajinasının yalanmasını ister mi bazen bende tiksinme oluyor bazende temizse neden olmasın diyorum kararsız kaldım
Soran+1 yılerkekler nasıl penisinin emilmesini isterse her kız da vajinasının yalanlamasını ister
Cevap sahibi+1 yılGüzel o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapma.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılyazık etmişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeforme olmuş gibi ben begenmezdim
012 Yorumla
Soran+1 yılAma hala bakire yine mi beğenmezdin ve niye
Cevap sahibi+1 yılçok sarkmışsa begenmem
Soran+1 yılSeninki kusursuz mu belki de yamuk bi penis
Cevap sahibi+1 yılbenimki gayet estetik ve dümdüz beyaz :D ama kusurlu olsaydı da bu sarkık bi vajina begenmeme sebep olmazdı
Soran+1 yılFazla havalısın inşallah fermuar çekerken penisin fermuara sıkışır, sarkık veya değil aam için ölüyonuz oğlum siz 😎
Cevap sahibi+1 yılhaha niye beddua ediyosun güzel pipime :D bundan sonra yastıga yorgana sürtme, kayganlaştıracak bişey kullan, kuru kuru mast yapma. aam sevdiğimiz doğru fakat sarkık tercih etmeyiz :D
Soran+1 yılGüzel pipimmiş ıyyy hay senin pipini miksinler 😃 bilip bilmeden konuşma yavrusu sulanınca sürtüyoruz zaten biz de, sarkık ama ağza alması güzel olur bence çekiştire çekiştire emmek falan 😃
Cevap sahibi+1 yılIyyy ne çekiştirmesi😀 göğüsü çekiştirerek emerim ama vajina oyle yalanmaz😀
Soran+1 yılHadi yavrum hadi başka kapıya o memeye yazık o bebeğin hakkı ☺
Cevap sahibi+1 yılben bebek yapmıycam :D kimseye bırakmam
Soran+1 yılKadın çocuk ister ama
Cevap sahibi+1 yılistemeyeni buluruz
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Fazla mastürbasyon yaptığım için vajinamın iç dudağı çok acıyor ve dudakta sarkma var, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler