+1 yılCiddi düşünen erkek senin değer yargılarına saygı duyar. Bişiler yaşanacaksa iki taraf da istemeli. Bir taraf istediği için yaşanıyorsa bir şey bu bencilliktir. Karşı tarafın değer yargılarını yok saymaktır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer bu durumu önemsiyorsan yapmamalısın çünkü sonra pişman olup üzüleceksin.
Herkesin gitme ihtimali vardır bunu unutma.
Ha dersen ben rahat insanım sıkıntı olmaz, onunla bununla yapar geçerim o zaman bir şey diyemem. Böyle düşünüyorsan kafana takmazsın üzülmezsin.
Yani düşünce meselesi.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılamacı seks tabikide. buna kılıf uydururkende sıçmış yalan ciddi olsun evlilik olsun laflarını katması da komedi ha buna inanan salak kız yok mu cok var.
28 Yorumla
Soran+1 yılKizlara salak deme. Insanlar herkesi kendi gibi biliyorlar. Ne bilsin kandirmak icin 30 yasinda adamij boyle cocukca cumle kuracagini
- +1 yıl
salak dediysem 10 yasında kız demedim 18 den 20 den büyük dedim. Allaj insanlara akıl vermiş :)
ay yakısıklıı kuul diye gözleri körse sazan gibi atrlar
Soran+1 yılYok be. Benim bi kiz arkadasim adamla konusuyordu adam cirkin biseydi coolda degildi siradan bi adamdi isinde gucunde kiz da oyleydi. Ama adam seviyorum oyle boyle diyerek kandirip beraber oldu bunla. Kiz tipine kanmadiki laflarina inandi.
- +1 yıl
e ben sana inanan salak kız cok dedim :)
Soran+1 yılSalak degildi ki safdi. Yani bu erkekler kizlari niye kandirirki acikca soyle iste ne kandiriyorsun
- +1 yıl
seviyporum diye gözünüz kör olursa kanarsınız. açıkca söylese kız yatıcak mı sanki hayır. burda bazen sorarlar yapma etme dediğimizde dinleyen var mı?
Soran+1 yılNe kotuler yazik
- +1 yıl
kötüler seviliyor bizim hep kalbimiz kırılıyor. şu resimdeki yazıları ben yazsaydım tecavüzcü sapık olurdum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence amacı belli.. seks istiyor ama isteme şekli yanlış ve sadece ihtiyacımı göreyim kafasında yaklaşmış 🤦♂️
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya
+1 yılBen sırtlanım seni evlilik vaadiyle kandırıp yatmak istiyorum diyor😄 sanki komşudan tuz istiyor, tinsinç🤷
30 Yorumla
+1 yılSal gitsin bu katıksız embesili nasıl tahammül ediyorsun böyle birine. Amaç tabiki belli laf salatası yapmış çok akıllı ya ahajsjsjdkdk
12 Yorumla
Soran+1 yılAkilsiz iste akilli olsa belli etmezdi
- +1 yıl
Mall işte bununla tavla bile oynanmaz
+1 yılBen onu da bir iletişim olarak görüyorum hahaha yersen tabi 😄
10 Yorumla
+1 yılAmacı seks konuşma onunla
10 Yorumla
+1 yılpalavra bunlar kanka düşme
10 Yorumla
+1 yılAmaci seni becerip bırakmak net
10 Yorumlasadece seks istiyor takılacak sonra bb