lütfen dalga geçiçekler yazmasın ciddi bişey bu
salatalıkla masturbasyon yapıyodum zevke kaptırınca kendımı ıcınde kırılmış bır kısmı içerde kaldı ve ağrı yapıyor napim sizce nasıl çıkartıcam doktora gıdemem utanıyorum
salatalıkla masturbasyon yapıyodum zevke kaptırınca kendımı ıcınde kırılmış bır kısmı içerde kaldı ve ağrı yapıyor napim sizce nasıl çıkartıcam doktora gıdemem utanıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Nimeti bari rahat bırakın ya Allah ıslah etsin sizin gibileri sonra ülkede neden deprem oluyor neden hastalık oluyor 😡
Ne alakası var! Saçma saçma konuşma lütfen. Bir sorun için yardım istemiş. Varsa önerin buyur yoksa insanların özgürce yaşamak istedikleri zevkleri saçma sapan sebeplere bağlamayın
@just0077 saçma sapan sebep mi Çarpılınca aklınız basınıza gelir Allahtan bari korkun
Bakın hanımefendi bunun sonu yok. Dünyanın her yerinde depremler de oluyor. Cinsel anlamda size göre çok absürt, saçmalık diyeceğiniz şeyler de oluyor. Ama bu ikisi arasında bir ilişki yok. Siz inanıyor musunuz Japonya gayet Müslüman ve ahlaklı bir ülke. Size söyleyeyim ülkenin çok büyük bir çoğunluğunun bir inancı yok. Ama orda da deprem oluyor ancak bir yer yıkılmıyor. Çünkü insanlar bunun sebebi sapkınlık demeyip çözüm bulmuşlar. Yani orası da sapkın (sizin açınızdan) Allah oraya da deprem gönderiyor ama haşa yıkmaya gücü mü yetmiyor. Lütfen biraz daha mantıklı düşünün. Aksi halde bu düşünce tarzı sapkınlıktır.
@just0077 ohoo sen olayı nerelere getirdin ben nimetin dalgası olmaz demek istiyorum çarpılırlar sonuçta o bir nimet yoksa kim ne halt yemek istiyorsa yesin beni bağlamaz ayrıca bu benim görüşüm cevap vermek zorunda değilsiniz
İşte siz cinsel fanteziyi depreme bağlayınca olay buraya geliyor. İyi akşamlar.
@just0077 sizin fantaziniz beni zerre kadar ilgilendirmiyor iyi akşamlar 🤚
Kafa almıyor
...
Nimeti sokarken Allahtan utanmıyorsun da çıkarırken kuldan neden utanıyorsun?
...
Gideceksin sana suni sancı verecekler ve doğum yapar gibi kasılıcan çıkacak 🤣 dalga geçmeyi sen acil de görürsün ya bir de kimlik vereceksin ertesi gün siteler de ifşan 🤣🤣
Kesnlikle doktora git andoluda görev yapan doktor arkdaş anlattı acile kiz gelmiş onunda icinde kirlmis kalmış cok oluyormuş kızlarsa bu sorun patlıcan kulkmanız lazim o kırpmıyormuş
Millet çocuk çıkarıyor, azıcık kendini ver olaya; bir anda fırlatırsın...
Bence git iyice bir büyük tuvaletini yap, sonra da ayır bacaklarını aynı doğum yapar gibi ıkınmaya çalış. Tabi ondan önce, kasıklarına yağ falan sür de kolayca yola doğru gelsin.
Üfürüyor kesin. Erkekler ve ılınınca çıkacağınız söylüyor sen hala ne diyorsun
Millet neler sokuyor salatalık ne ki :d merak etme kendi kendine eriyip süzülür o
Fake oldugunu bilmesem iki dakkada kendin cikarirsin yardimci olurdum ama fake sin
Sesli güldüm ya yarımda domates gönder içeri salata yapar miden
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
gel ben cıkarayım onu ordan. aynan yok mu ayna yardımıyla kasıgın sapını kullanarak sapı salatalıga sapla ve yavasca cek
Ikın yavrum nasıl girdiyse öyle çıkar.
:D
Aynen :D
yiyecekleri rahat birakin nolur
O zaman beklicen ericek ya da maşa ile alacak birisi sen sakın deneme içeri itersin görmeden
İyi turşusunu kurarsın.
Salatalık yerken okudum püh
Ayağa kalk zıpla🎭🎭🎭
Yoğurt dök cacık yap içinde bi diş sarımsak
mast yapacağına ver birine de piyasaya can ver :D
Yok artık bide patlıcan olsaydı
ıkınınca cıkar zaten... ama parca parca cıkar
Ikına ıkına çıkartacaktın onu
Yoğurt dök cacık olsun.
Çatal sok batır çıkar
Tuzla da boşa gitmesin
Kasiklarindan bastır çıkması için ugras
Ayırıp alamayacaksan acile git
Benim mikseri götür caciga çevir bişin kalmaz 😂😂
nerende kaldııı vajınadaysa cıkarr ıkı parmaıgnlaa
Tekrar azıp parmağını sokup alamaz mısın?
Oha ya 😀😀😀 salatalık ne
getir ağzımla çıkarayım
Guc ver gelip düşer
İmyehhhh imyehhhh diye inle ıkın
Çömelerek alabilirsiniz bence
seni gidi stokçu
Salakk
E. A.
Yenisini it
Ikın baya
peşine havuç sal
Parmaginla cikar