Regl iken seks yapılır tabi neden yapılmasın ama hijyenik açıdan sağlıklı olmaz. Kimse kanlar içinde yapmak istemez 🤦🏻♀️ ve o dönemlerde kadınlar enfeksiyonlara daha açık olur. Ben yapmıyorum yapmak isteyen regl ikende yapabilir.☺️
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kandan rahatsız olunmuyor ise regl iken ilişki yaşanabilir. İşin dini boyutunu bir kenara bırakırsak "tıbben ve laik bakış açısıyla bakıldığında, regl döneminde seks yapmamak için hiçbir sebep yok. Aslına bakılırsa, regl döneminde yapılan seks, regl semptomlarının azalmalarına yardımcı oluyor. Birçok kadın, orgazmın ağrıyı hafiflettiğini ve rahimdeki orgazm kasılmalarının yatıştırıcı bir masaj gibi hissettirdiğini söylüyor. Zaten orgazm esnasında, regl ile ilişkilendirilen krampların, baş ağrılarının, stresin ve asabiyetin yatışmasına yardımcı olan doğal ağrıkesici hormon endorfin salgılanıyor ve birçok kadın, regl döneminde yaptıkları seksten daha fazla keyif alıyor çünkü pelvik bölgesinde ve genital bölgedeki doluluk hissi artıyor." Kaynak habertürk Kendi adıma soruya cevap verecek olursam partnerim de istekli olursa ben ilişki yaşarım yaa. Öyle kandan falan iğrenmem. Partnerimin hiçbir şeyinden iğrenmem