Partnerinin diliyle, dudağıyla, elleriyle yapacağı sıcak dokunuşlarla seni tamamen teslimiyetine alması kesinlikle. Özellikle oral seks esnasında kadının kasıklarında gezinmek, her detayını dilinle keşfetmek aşırı bir haz uyandırıyor onda. O an zevk girdabında gezinen kadını izlemek erkekliğini ikiye, üçe katlıyor resmen. Misyoner pozisyonunda suratını partnerinin bacaklarının arasına gömüp saçlarından çekilmesi çok zevkli oluyor. Oral sekste penis en sertleşmiş hâline bürünüyor, vajina cinsel birleşme için hazır hale geliyor. Facesitting'i fantezi olarak çok beğeniyorum, kadının baskın olup seni bacaklarının arasında sımsıkı hapsetiği pozisyon... 😍
Oral seksi yapmasını bilmek, tadını sevmek en önemlisi. Uyarılacak kısımları doğru şekilde gevşetmek, zaman zaman zevk aldırmak, sabırlı olmak. Her türlü severim özellikle 69 pozisyonu ile , direk ağız içine gelecek şekilde çok keyif verir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Otururken penisi mı okşamaya başlayıp bir anda pantolunu çıkarıp ağzına alması gırtlağına kadar sokması sonra hızlıca kaldırıp benim onu vakumlayarak oral yapmam
Oral seksi oral seks yapan en önemli unsur; oral seks ile başlayıp prtnerinizin orgazmı sonlanıncaya ve tamamen tükeninceya kadar oralsekse devam etmenizdir... Lütfen şunu iyi bilin; oral seks ile başlayıp partnerinizin orgazmı esnasında bir havluya boşaltmak söylenilmesede kesinlikle bir hayal kırıklığıdır...
Yapmayı da yapılmasıda çok güzel. Ben yapınca sanki öpüşür gibi yaparım. Bana yapacak olanda gözlerime bakarak yapmasını isterim. Kasıklarımdan çok etkilenirim
oral seksi oral seks yapan en temel unsur. oralı yapan veya yapılan bölgeler değildir orası kesin bence. aynı zamanda bir vucut dilidir aynı zamanda mimik oyunudur.