Cinsel Yaşam Spiral cinsel ilişki esnasında hissediliyor mu? cokbilmis90 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 buyrun yorumlara✌ Spiral cinsel ilişki esnasında hissediliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayir alaksi yok kendini pohpohlayan erkeklerin uydurması 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. hissedildiğini söyleyenler var. bence biraz penisin uzunluğuyla alakalıdır diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Spiralin görevi zaten hamileliği engellemek değil mi? O yüzden hissedileceğini zannetmiyorum. Eğer hissedilirse spiralin yeri değişmiştir. 1 0 Yorumla
referee10 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Spiral rahim içine takılır.. penis ise rahim ağzına kadar gelebilir :) o yüzden imkanı yok :) 0 2 Yorumla cokbilmis90 +1 yıl zekalı yorum böyle bisey teşekkürlerr an cevap bulundu ✌🙏 Yorumla referee10 +1 yıl :) rica ederim.. rahat olun bişey hissedemez.. Yorumla
ByRyan Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Evet zorlarsan kanama bile olabiliyor bizzat tecrübe konuşuyor 1 0 Yorumla
prenses__artemis Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl sıkıntı yok uzun süredir kullanıyorum 2 1 Yorumla siyah9 +1 yıl Eller ayaklar mukemmel 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Yorumla
PortgasDAscee Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Cix da vajinadan hemen sperm döküluyo 1 0 Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Ne alaka 1 2 Yorumla cokbilmis90 +1 yıl alaka yatırmayı düşünüyorum eşim. hisseder mi onu soruyorum okeyyy Yorumla Alarasmin +1 yıl Hissetmezki ne hissetcek Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. hakaten o ne iğrenç bir icattır ya 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Penis uzun sende minyon san belki 0 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Hiç yapmadım bu yaşıma kadar spiralli birini 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. nadiren. 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. hissedilmez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayir alaksi yok kendini pohpohlayan erkeklerin uydurması
hissedildiğini söyleyenler var. bence biraz penisin uzunluğuyla alakalıdır diye düşünüyorum.
Spiralin görevi zaten hamileliği engellemek değil mi? O yüzden hissedileceğini zannetmiyorum. Eğer hissedilirse spiralin yeri değişmiştir.
Spiral rahim içine takılır.. penis ise rahim ağzına kadar gelebilir :) o yüzden imkanı yok :)
zekalı yorum böyle bisey teşekkürlerr an cevap bulundu ✌🙏
:) rica ederim.. rahat olun bişey hissedemez..
Evet zorlarsan kanama bile olabiliyor bizzat tecrübe konuşuyor
sıkıntı yok uzun süredir kullanıyorum
Eller ayaklar mukemmel 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Cix da vajinadan hemen sperm döküluyo
Ne alaka
alaka yatırmayı düşünüyorum eşim. hisseder mi onu soruyorum okeyyy
Hissetmezki ne hissetcek
hakaten o ne iğrenç bir icattır ya
Penis uzun sende minyon san belki
Hiç yapmadım bu yaşıma kadar spiralli birini
Hissetmezsin ki
nadiren.