Cinsel Yaşam Erkekler çabuk ıslanan kadınları sever mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sever misiniz erkekler? Erkekler çabuk ıslanan kadınları sever mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BiAdam34 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 87% +1 yıl Çabuk ıslanan kızlar benim tahminimce aşırı istekli ve doyumsuz olanlardır. Açıkçası bu benim açımdan hiç sorun olmazdı :) 0 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Cinsel tatmin her zaman iki taraf içinde önceliktir. Tabii ki arzusu fazla olan ıslaklığı yoğun olan kadın da tatmin edici olduğundan severiz. 0 0 Yorumla
Liseli_Barbie Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Islanmayan kadın sevenler gitsin elini becersin kuru kuru zaten. 0 0 Yorumla
barisaydinn Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Ben severim. Çok naz yapmasın kendini çabuk bıraksın bana. 0 0 Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Sevme islanmaya ne zamandan beri bir bağlantısı oldu 😀 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şıp şıp şorrr😀 2 1 Yorumla BiAdam34 +1 yıl :D :D Yorumla
Canısıkılan1234 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Bayılırım hemen zevke gelene 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Islanması kötü değil ki arzuladığını gösterir 🤭 0 0 Yorumla
Salçakum Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Seviyorum evet ıslanmama problemi kötü oluyor 0 0 Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Süper. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bekliyorum su dolu bardağımla.
Çabuk ıslanan kızlar benim tahminimce aşırı istekli ve doyumsuz olanlardır. Açıkçası bu benim açımdan hiç sorun olmazdı :)
Cinsel tatmin her zaman iki taraf içinde önceliktir. Tabii ki arzusu fazla olan ıslaklığı yoğun olan kadın da tatmin edici olduğundan severiz.
Islanmayan kadın sevenler gitsin elini becersin kuru kuru zaten.
Ben severim. Çok naz yapmasın kendini çabuk bıraksın bana.
Sevme islanmaya ne zamandan beri bir bağlantısı oldu 😀
Bazıları nefes alsın yeter diyor sen çabuk ıslanan diyorsun 😁😁
Şıp şıp şorrr😀
:D :D
Yok ya ben zoru severim, daha başlamadan ıslanma olmasın
Bayılırım hemen zevke gelene
Islanması kötü değil ki arzuladığını gösterir 🤭
Seviyorum evet ıslanmama problemi kötü oluyor
Elbette gönder gelsin.
Evet evet. Bende çabuk sertleşiyorum
tabiki yaladıkça daha çok ıslananı hemde
Islaklık iyidir.. insani daha fazla tahrik eder