Gizli Üye(30-35)+1 yılAcı olur illaki. Hatta bir sure. Oyle ilk seferde değil. Penise alisman zaman alicaktir. Belki 1 ay belki 3 ay. Aci olayi tamamen kisiye ve partnerine bagli. Bazi kadinlar regl doneminde agridan hastanede serumlarla gecirirken kimi hicbir sey olmamis gibi geciriyor bu da oyle. Senin o anki psikolojik durumun, partnerinin tavri ve seni iliskiye hazirlayisi, aci eşiğin hepsi bir butun. Belki ufak bir aci hissedersin belki buyuk bunu bilemeyiz. Belki yumurtaliklarinda kist falan vardir bilmuyorsundur o da aci yapar her iliskide mesela. Acı her seyle ilgili olabilir. Ama ilk seferde olur. Belki az belki cok ama olur. Onun disinda hemen 2.-3. Yapista goklere uçacağım sanma. Dedigim gibi vajina penise alismaya calistigi gibi sende esine, onun vucuduna alismaya da calisacaksiniz bir süre. Uyum yakalamak hemen olmaz öyle. Erkek ilk girdigi andan itibaren zevkini alir aci ama gercek. Kadin sekse 1-0 geriden baslar her zaman. Sen alisinca zevk almaya baslayinca da boyle olacak. Kadinin zevki birden gelmez. Erkek ilk girdigi andan zevk almaya baslar. Kadin ilk girdiginde (alismis tecrubeli dahi olsa) ilk giriste hafif bir aci hisseder. Sonra bu aci dakikalar gectikten sonra zevkle karışır hale gelir.20 dk lik suren bir iliskide erkek 20 dakikanin her zerresinden zevk alir. Ama kadin 15 dakikasinda zevk alir. Ilk bes dakikasi yine penise alisma hafif aci cekme, aci sonrasi kendini zevke birakma seklinde ilerler. Mesela kadinlarda sunu duyarsin tam zevk almaya baslamistim ki boşaldı yarim kaldim derler. Iste kadinin zevki sonradan gelir. erkek gibi ilk giristen itibaren zevk almaz. Erkekle esit degildir. Sekse alisman zaman alabilir. Ama acı her seferinde az da olsa olacaktir. Ilk seferde kizlik bozulma durumu oldugundan bir tik fazla olabilir ama diger iliskilerinde bu acı azalacaktir. Ama surekli iliskiye girsen dahi ilk bes dakika hafif acı ve rahatsiz hissedebilirsin. Zevk noktasina gelene kadar penis vajinana rahatsiz hissiyati verebilir. Sonrasi aci karisimi zevk tabi ama oraya ulasmak icinde hafif aci cekmek, o penisin rahatsizligini hissetmek kadinlarin kaderi ne diyeyim. Keske bizde erkekler gibi ilk giriste zevk alsak ama burda bile 1-0 gerideyiz onlardan. Kadin olarak zevk alman zaman alacaktir. Şu an kendi bedenini, organini bile tanimiyorsun. tanidikca, keşfettikçe aldigin haz artacaktir. Hep şunu savunurum. seks yani birlesme daha erkege yoneliktir. Zaten o delik erkek ve cocuk icin yaratilmis gibi bir sey. Bize pek bir yarari yok. Kadin ön sevismeden daha cok haz alır. Ben oyleyim birlesmedense sevismeden, dokunulmaktan daha cok zevk alırım. Ve cogu kadınında boyle oldugunu dusunuyorum. Sevisme olmayan birlesmeden de kadin zerre zevk almaz. Ayrica vajinanin ilk 2-3 cmlik kisminda sinirler yoğundur. Yani butun aldigin zevk vajinanin 2-3 cminden ibarettir. Tamamindan zevk alinmaz. ilerisi hissizdir. Yani erkeklerde dibine kadar sokarsam cok zevk alir dusuncesi yanlistir. Kadinlara da ne uzun o kadar iyi durumu yanlistir. Vajinanin 2-3 cm lik kismi zevk verir ve uyarilir tabi bunu hissetmezsin. bu biraz bilimsel.
12 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim fazlasiyla aciklayici oldu. İlk gece biraz aci hissettim ve zevk falan almadim yanj tuhaf bi histi zevk dedikleri o olamaz herhalde. Ben tam zevke gelicekken esim bitirirse kufrederim ama yani. Zevk alamicaksam baslarim oyle ise. Neyse bu basima gelirse sinirlenicem
- +1 yıl
Soran arkadaş seans ücreti ödemelisin görüş sahibine hic üşenmeden destan yazmış kadın senin için ☺️
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk birliktelik te daha nazik olmaya yavaş olmaya çalışın bir iki kadeh bir şeyler için ön sevişmeyi uzun tutun boyundan öperek emerek göğüslere oradan orala geçiş yapın iyice gevşedikten sonra birleşmeye hazır hissettiğinizde ıslanma hala olmadıysa jel kullanın acıya değil alacağın zevke odaklan yoksa acı çekersin ilk pozisyon için kendini rahat hissetmen açısından sen üstte ol kendini yavaş yavaş hazırla gerisi çorap söküğü gibi gelir.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, cinselliğin can yakıp yakmamasi tamamen sen ve partnerinin elinde. İlk kez ilişkiye girerken dikkat edilmesi gereken şeyler var, doğru pozisyon, doğru, zaman ve doğru şekilde yapmak gibi,,, partnerinin seni kesinlikle tam anlamıyla birlesmeye hazırlaması gerekiyor,, vajinal ve psikolojik olarak hazır olduğun anda yapılan birleşme acıyı minimize ederken, daha ilk birlesmede seksten zevk almani sağlayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılCinsellikte canının yanıp yanmaması birbirinizi ne kadar istediğinize ve sevdiğinize bağlı olarak değişir. Kıyamamak diye birşey var. Cinsel arzu onun yaptıklarını senin canın yansa bile alttan almana, sevginiz ise onun senin canını daha az yakmana neden olur. Haaa kimisi hiç bir şikayette bulunmazken kimiside ilk gun gerginliği içinde çok kasar kendini. Dedim ya anlayış önemli...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılIyi ıslanırsan sorun olmaz kayar icine. Korkma kötü bir sey olsa bu kadar kisi yapmaz. Korkmak yerine nasil daha fazla zevk alabilirsin onu düşün.
70 Yorumla
+1 yılHee acidan ölüyosun o yüzden herkez seks seks diye geberiyor 🤣🤣 baksimdi tatlim sana bunu kisa yoldan anlaticam anlarsan partnerin ilk gecede acele ile aleti kaldirip direkt vajinana dürterse cnn elbette acir islanma yok bisi yok islanman önemli dogal kayganlastiricidir o çünkü ilk gecede el ile dil ile hangisi uygun görülürse oksanip islanmasi ve gevsemesi saglanirsa zevk bile alman mümkün ama ilk gecede zevke odaklanmak ya da beklentisine girmekte doğru degil ilk geceyi cik uzun uzuna seks te yapmamak gerek bir kez posta vs adina ne dersen yapilir daha sonra 38 40 saat gibi ara verilerek ikinci seks denemesine girilir dogal olarak zar yirtildigi icin enfeksiyon riskinden arti yaranin ödem yapma riskinden ötürü ve aklini aciya acitasyona takma emin ol cogu kadin zevk alarak kizligindan olmustur bir kismi aci cekmistir onlardada ya islanma sorunu ya kendini kasma ya da fazla bügük bir alete denk gelme sebeplidir sen rahat ol kendini kasacak düsüncelere girme sıkıntısız bir başlangıç yaparsın eminim 😉
12 Yorumla
Soran+1 yılBukuk olunca acitiyomu bunu ilk defa duydum tamam kasmam
- +1 yıl
Tatlim seninki dar onunki büyuk olirsa zorlanir girmekte
+1 yılCan yanma olayı şöyle Eğer daha önce bir cinsel deneyimin yoksa tabii ki ilk başta belki bir yanma hissi sana uyandırabilir ama olayı şöyle düşün cinsellik tamamen karşılıklı yapılan bir zevktir ve bundan son derece zevk alınır diye kendini şartlarsan emin ol hiçbir şey hissetmezsin zaten insanlık de karşılıklı bir zevk değil midir alacağınız zevki düşün ve bunları hiçbir şekilde aklına getirme
12 Yorumla
Soran+1 yılYani zevk almaya calismayayimmi partnerin zevkini mi onemsiym
- +1 yıl
aynen öyle
+1 yılİyi bir ön sevişme ile yakmaz eğer yeteri kadar sulanmaz isen kayganlaştırıcı alabilirsin.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarşında seni seven ve odun olmayan bir erkek varsa canın yanmaz. Kuruluk varsa kayganlastiriciyi oneririm. Ama mutlaka ön sevişme yaşayın. Hemen girmesine musade etme ,önce biraz sevmeni istiyorum de. Bu seni hem rahatlatir hem fiziken ve ruhen hazirlar
00 Yorumla
+1 yılAdamın işini ne kadar iyi bildiğine bağlı. Önce seni kıvama getirmeli. Canın yine de yanacak ama aldığın zevk o yanmayı nötrleyecek emin ol. Yeterince ıslak ve istekli olursan müthiş bir birleşme yaşarsınız. ☺
42 Yorumla- +1 yıl
Bozulduktan sonra skse devam ediliyor mu
- +1 yıl
@Albenineyaparsanyap2 Ara veriliyor diye biliyorum biraz temizlendikten sonra devam ediliyordur muhtemelen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sana yardım etsin. hiç normal doğum yapmadıysan -ki haliyle yapmamışsındır- özel bölgende görüp görebileceğin en büyük acıyı yaşayacaksın... düşündükçe hala için cız ediyor, sanmıştım ki eşimle çocuğumuz olmayacak ve sekssiz bir evlilik geçiricez...
11 Yorumla- +1 yıl
İlki bittikten sonraki seferlerde de acı oluyor mu
+1 yılİlk kez ilişkiye gireceğiniz için canınızın yanması normal. Eşiniz tecrübeliyse ve sizi adım adım hazırlarsa hiç acı hissetmemeniz de ihtimal. Bu yüzden kendinizi kasmayın ve tadını çıkarın
25 Yorumla
Soran+1 yılTecrubesiz
- +1 yıl
Korktuğun kadar bir acı olmuyor. Duyduklarına odaklanma. Abartmayı çok seven bir toplumuz. Yeterince ıslanman önemli ve yavaş yavaş adım adım hoppa diye girmeyin bu olaya. Ne kadar sakin olursan o kadar zevk alırsın
Soran+1 yılHaklisin tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim 🌼
+1 yılYa kardeşim kulak asmayın şu dedikodulara ya sen bi elini oraya koysana ıslaklen ne hissediceksin. Hiçmi rüyalanmadınız hayal kurmadınız bilimsel açıklaması var kadınlar erkeklere kıyasla daha fazla zevk alır daha doyumsuz olurlar
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben islanamiyorum antidepresan kullandigimdan olabilir ondan korktum
- +1 yıl
O zaman bunu partnerinle konuşucaksın ıslanmazsan canın yanar tahriş olabilirsin buda tramva yaratabilir
Soran+1 yılKonusayim de bi cozum bulcagimizdan kuskuluyum
- +1 yıl
İşte bu kötü 😂
+1 yılemin ol kesinlikle canını yakmaz tatlı badem yağıyla yapın yalnız alışana kadar zevk suyun çok gelir sonralarda yağsız yapar kocan. yavaşça soksun ilk seferde
07 Yorumla- +1 yıl
yenisiniz kısa zaman sonra çok zevk alırsın
Soran+1 yılDogru umarim
- +1 yıl
penisi çok kalın olsaydı acıtırdı biraz. benimde büyük penisim hiç sorun yaşamıyoruz kadınlar vajinasını küçük sanıyor öyle değil yapınca anlıyorsun
Soran+1 yılCunku kucuk gibi geliyo diyosun bu delik nasi buyuycek ama buyuyomus iyi bari
- +1 yıl
bizde 4 aydır sevgilimle cinsel ilişkiye giriyoruz regl hariç hergün yaptık ilk yaptığımızda çekindi ama şimdi üstümden inmiyor çok hareketli kaslı kız deli oluyorum ona vajinadan çıkasım gelmiyor 20 yaşında evleneceğiz böyle kız bulamam herhalde 1.78 boyuda
Soran+1 yılEvlenin ozaman
- +1 yıl
onu konuştuk bizde eşya siparişi verdik 1 ay sonra gelecek nikah yaparız acil olsun artık bekarlık çok kötü annem bilmiyor ona gitmemiz lazım
Ehh bir süre işte. İşini bilen birisi ise çok uzun sürmez. Eğer acemiyse s. ctn
25 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣 sıcmasada iser 🤪
Soran+1 yılİsini bilmiyo ya ilki olcakmisim of
- +1 yıl
İşini bilenle bilneyenin farkı ne nasıl yapıyolarlar ki? Ben sevgilimle ilk kez yaşıycam onun da ilk çok canımı yakar mı? Çok yavaş girse acır mı yinede
- +1 yıl
@Albenineyaparsanyap2 sen kasma on sevişmeyi uzun tut
+1 yılIyi ıslanmazsan esin ön sevişmeye önem vermezse canım yanabilir. Kayganlaştırıcı o zaman kesinlikle kullan.
Ama iş burada partnerine de kalıyor çünkü senin ıslanmanı sağlamak da onun görevi.00 Yorumla
+1 yılKorkmak saçmalık. Belki ilk sefer endişelerinden dolayı zevk alamıyacaksın ama zamanla bu düşüncenin ne kadar komik olduğunu ve ne kadar salakça olduğunu düşünüp gülümseyeceksin :)
00 YorumlaKorkulacak bir şey yok. Ama evlilk öncesi vaginal muayene yaptır için rahat etsin.
Kızlık zarı esnak mi? Vaginan dar mı? Genişmi? Doktor sana söyleyecektir.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk 2 3 hafta yanacak ama ilk yanış biraz şidedli digerleri her yapıldıgında azalacak oda abartıldıgı kadar degil cok buyütülecek bişey degil miş
10 Yorumla
+1 yılEvet ilk zamanlar çok acı oluyomus çevremdeki herkes öyle soyluyo
13 Yorumla
Soran+1 yılEe ben aci cekcem o da zevk alcak oylemi boyle sacmalik mi olur mq
- +1 yıl
Acı maci hersey iki kişi arasında ki uyum ve hıza bağlı anlatım gel
kayganlaştırıcı sadece anal ilişki için belki gerekebilir diğer türlü ıslanmsan bile partnerin ıslatabilir merak etme
00 Yorumla
+1 yılKuzum olacağını bilerek evleniyorsun. Korkun varsa isin zor ama şunu bil seks can yakmaz zevk almasını bilene
00 Yorumla
+1 yılCanının yanması karşındaki erkeğin seni hazırlamasıyla ilgili. Canın illaki acır azda olsa ama bunu en aza indirgemek partnerinin seni sekse hazırlanmasıyla doğrudan ilişkili
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sevgi dolu şefkat ve merhametli olan biri ise acı değil zevk verir
12 Yorumla
Soran+1 yılDedigin gibi
+1 yılZevk alacaksın canım zevk acının sana zevk verdiğini göreceksin korkma o kadar 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. yakıyor mu yakmıyo mu , yaşayınca tecrübelerini bize de paylaş gizli üye :d
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ıslanma sorunun varsa kayganlastırcı kullan ya da seni yalasın bol bol sakinleşirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeraba bnde evkenicem birşeyi merak ediyorum o ilk geceki aşamalar nelerdir anlatırmısın ve odanın işigı açıkmı kapalımı yoksa loj mu olur? İnsanlar. Neler sölğyor
07 Yorumla
Soran+1 yılBi kisi mum isiginda oldugunu soyluyo baskalarini bilmiyom ilk gece iste uzun bi on sevisme belki oncesinden biseyler icip gevsemek sonra iliski iste
Cevap sahibi+1 yılMeraba kan geldimi o an nasıl gelişti lütfen anlatırmısın merak ediyorum ben de nişanlıyım odanın ışığı o kan olayı nasıl gelişti?
Soran+1 yılBiraz ictik once sonra mum yaktik biraz on sevisme oldu sonra eliyle beni islatti sonra iliskiye girdik oyle hafif bi sizi duydum o kadar ve degisik bi his cidden sonra kani hissettim ama cok degildi 4 5 damla falan
Cevap sahibi+1 yılPeki eşin kana önem vermiyorum mum ışıgındaysa nasıl görücek kanı mum ışığı olsa dahı kan görünüyor mu
Soran+1 yılKana dikkat etmedi zaten kan gelicekmi diye merak eden bi adam benim kocam olamaz hadi ordan cekerim yok bide zarima baktiraydi
Cevap sahibi+1 yılMalesef Doğu insanları önem veriyor:/ şanslısın
Soran+1 yılAnliyorum benim baba tarafi da oyleymis. Resmen gerdekten sonra babamj arayip sormuslar kan geldimi diye ya bide 4. Dereceden falan akrabamiz. SANANE yani bi boka da burnunu sokma dogu boyle iste.
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Yaksa ne kadar yakıcak? İlkinde yanar geçer. Korktuğun gibi olsa, sen dünyaya gelemezdin.
00 Yorumla
+1 yılKendini ne kadar akarsan o kadar acır kasma iyi seviş canın yanmasın
09 Yorumla- +1 yıl
İlk gece sonrası istek artışı oldu mu
Soran+1 yılEvet yine canim istiyo fakat beklememiz lazim
- +1 yıl
Neden beklemek lazım
Soran+1 yılVajinismus olabilir tahris olabilir beklemeli yaziyo internette
- +1 yıl
Vajimus olsan ilişki olmaz dı çok kanadı mı
Soran+1 yılYok ya 4 5 damla falan
- +1 yıl
Anladım çok acıdı mı peki
Soran+1 yılYoo
- +1 yıl
Anladım yeniden olabilir bence kaç gün geçti aradan
+1 yılKarşındaki adam anlayışlı biri ise can yakmamaya gayret gostermeli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu gün bakire biri ile ilşki yaşadım kız oldukça acı çekti
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBi konuda bilgili değilsen günlerce acı çekersin hatta vajinismus olma ihtimalin bile olabilir.
Soran+1 yılBilgiliyim
Cevap sahibi+1 yıl'tecrüben var mı?
Cevap sahibi+1 yılSelam nasılsın?
Cevap sahibi+1 yılNe güzel sevindim
Soran+1 yılTesekkurler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsiniz?
+1 yılİlk zamanda evet biraz acır ama daha sonra erkeklerden bile daha çok zevk alıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet ilk gecede canın felaket yanacak bozulma işlemi olacağı için kendini kasma fazla
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe anladık bu işten demişsin ayrıca yazmayı unutmuşum bu sinek ısırığı kadar acıya katlanmazsan yarın senin yerine doğumu başkası mı yapacak
Bende bilmiyorum kızım
00 Yorumlayahu canın yanmayacak külliyen yalan zevk alacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kafana takılacak bir şey yok partnerin soft yaklaşacak sabırlı davranacak zamanla nelerini alırsın
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılilk zaman da yanacak bunu kabullen
20 Yorumla Erkegn odunlugu ile alakali yksa aksine ucar gider
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEmin degilim on sevisme 10 dk iliski de 5 dk surmustur
Soran+1 yıl1 bucuk saat ne fazla zorlamadik iste yarim saat biseyler ictik sonra on sevisme max on dk oluyo zaten iliski de on kere girecek degil gerdek bu bi kere olur
Soran+1 yılİyi o zaman ama gerdekte o kadar sure iyi degil
+1 yılPartnerin işini biliyorsa canını yakmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk deneyimi olcak
- +1 yıl
O zaman canın yanar
Soran+1 yılO zevk alcak ben aci cekcem boyle sacmalik mi olur
- +1 yıl
Alışana kadar acıyı cekeceksin
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sen hiç girme bu işlere... Beton dök kapat.
06 Yorumla
Soran+1 yılNie
Soran+1 yılEvet ama mast seviyorym aslinda
Soran+1 yılO halde bu acayip
Vajina deliğin hassas ise çok canın yanar
10 Yorumla
+1 yılKendinizi zorlamazsanız canın yanmaz
11 Yorumla
+1 yılEvet ama sonu zevkle biter
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınına göre değişir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birşey olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKasarsan daha fazla yanabilir canın rahat ol akışına bırak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Islanma problemi var ise canın yanar
00 YorumlaHer ilişkide canın yanar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatlı bir acı katar bence rahatsız olmazsın yani
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIyi gecmis olsu cumleten keyif aldiysan sorun yok
Soran+1 yılEvet guzel deneyimdi
+1 yılSacmalamaa acı zevke donucek
00 YorumlaHangi antidepresan kullanıyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılLustral
Soran+1 yılİste islanma yapmiyor dedim
Soran+1 yılSeks
Yakmak aksine zevk verir
00 YorumlaYeterince ıslanırsan fazla yanmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılİslancagimdan kuskuluyum antidepresan kullaniyorum da cok zor oluyo islanmak
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAcıdan sonra zevk vermiyor sa kadına yazık
00 Yorumla hemde nasıl
20 Yorumlabence gerilme
00 Yorumla
+1 yılYalattir islanirsin
00 Yorumla
+1 yılAnlatım
00 Yorumlailkse biraz yakar
00 Yorumlayakmaz zevk verir
00 Yorumla
+1 yılErkeğe bağlı
00 Yorumla