+1 yılEğer söz konusu sadece cinsellik se emin olabilirsin Kadınlar da Erkekler de zaten farklı farklı arayışlara girebiliyor veya farklı fantazileri peşinde koştuğu da kaçınılmaz bir gerçektir yani cinsellikte kadınlar kendinden yaşça küçük erkeklerle beraber olur mu olur bu bence gayet normal bir şey
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılEğer çok küçük değilse tabiki sevişir. Mesela benim için 25 ten aşağısı olmaz 😉
92 Yorumla- +1 yıl
😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgen biriyle sevişmek isterim 15 16 yaşlarında daha kendini yeni tanıyan ve olur olmaz şeylerden kendine mast yapıcak malzeme çıkaran biriyle
73 Yorumla- +1 yıl
sübyancılığa girer ama
+1 yılBen olmam. O ne öyle sübyan mı eğiticem.
benden en az 10-15 yaş büyük olması lazım.33 Yorumla- +1 yıl
Biraz daha büyü 🥳
+1 yılNasıl ki bazi erkekler olgun kadınlardan hoşlanıyor ise.. Bazi kadinlar da kendinden küçüklerden hoşlaniyor
00 Yorumlabenden küçüğü çocuk ama ilerde olabilir
52 Yorumla- +1 yıl
Peki senden kaç yaş büyük bir erkekle sevişirsin yaş sınırın var mı?
+1 yılAramizda 15 yas vardi ondan kucuktum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevisirler özellikle olgun kadınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvit sevişirim
520 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe veriyim abima, ne istersin
Cevap sahibi+1 yılÜstteki yoruma cevaben yazdım kafamda belli bi küçük yaş veya büyük yaş yok demek istediğim aşkın yaşı yoktur tulip
Cevap sahibi+1 yılBak sana bi şey diyim yakışıklılık görecelidir ne gençler var ki çirkin olabilir ama ne yaşlılar var ki yakışıklı olabilir. Bu tamamen gören iki çift göze ve beyne giden sinyallere bağlıdır hangisi hoşuna gidiyorsa ona yakışıklı dersin yakışıklılık görecelidir dediğim gibi çoğu kızın yakışıklı bulduğu bi ünlüyü ben beğenemiyorum mesela hatta sana bi link aticam bak bi oradaki erkeklere hoş mu
Cevap sahibi+1 yılonedio.com/.../ilerleyen-yaslariyla-asiri-derecede-tarz-ve-yakisikli-olan-20-erkek-595189
Bak burdaki adamlara aşırı yaşlılar ama çok yakışıklı ve karizmatikler bi iki tanesi çok hoşuma gitti cidden
Cevap sahibi+1 yılDur bakayım bi sana
Cevap sahibi+1 yılİyisin ama biraz saçın olsa biraz da ciddi ama sert baksan hoş birisin aslında karadenizli misin
Cevap sahibi+1 yılİyisin sana kötü demedim ki be şopar 😂 sadece düzgün oku yorumumu ve linke de baktıysan bi cevap yaz
Cevap sahibi+1 yılYa tarz değil de aslında yüz olarak çok tatlı duruyorlar vücutları da hala diri görünüyor bu yaşlarına rağmen harika bence 😂 evet yakışıklısın ama sevgili gözüyle bakamadım o yüzden diyemedim kusura bakma ha bi de saçını fazla kesme len bi daha 😂😂 saçlı daha hoş olursun
Cevap sahibi+1 yılAhaha bana ne soruyorsun ki seks terapisti mi sandın olur elbet seks hayatin genç adamsın
Ama sadece seks hayati mi neden ciddi değilsin
Cevap sahibi+1 yılBak canım ne demişler geç olsun güç olmasın sen iyi oldukça karşına zaten iyiler çıkar seni beğenen iyi bir kız bulursun
Cevap sahibi+1 yılAynen her türlü yaparsın sağ elin sağolsun demi yani 😂
+1 yılSevişir.
00 Yorumla
+1 yılEvet neden olmasın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler