#mekân44

Ben yine de 69 pozisyonu sevmem Oral Severim tabii bunu Sevenleri de saygı duyarım Bu sadece kişisel bir tercihtir beğenen olur beğenmeyen olur ama altını çizerek söylemek istiyorum Tek taraflı beğenme değil iki tarafta bunu beğeniyorsa Ortada hiçbir problem olmaz
oral sekste odaklanmayı sevenlerdenim. 69 tabi ki teoride kulağa hoş gelen ancak pratikte çokta matah olmayan bir pozisyon. kadın için facesitting, erkek için kadın dizlerinin üzerinde, face-fucking gibi daha odaklı seçenekler varken pek tercih etmem.
Cevap
15Cevap
Gözlerimden kalpler çıkıyor. Bence çiftlerin birbirine olabilecekleri en samimi yalın dürüst halleri. Keyfini çıkartmak gerek
Yaparım ama severek değil ☺️
Hayır her zaman kendini düşünmemelisin partnerin istiyorsa mutlu etmek için yapabilirsin☺️ben öyleyim
Herkesin harcı değil bizim insanımız pek beceremez bu pozisyonu
Erkek sever kadın sevmez, seven kadın %20 lerde falan kalır. Totosunu erkeğe dönüp malı göstermekten uyanır Türk kadınları.
Haklısın klaus reis
3 e bölünebilir. Tek sayıdır. Rakamları toplamının rakamları toplamı asal sayıdır. Ezberi kolaydır. İyi bir pozisyondur.
Çok iyi bir pozisyon karşılıklı boş kalmadığın bir pozisyon
fark etmez. Bu pozisyonda olmasada, girip çıktığım her pozisyonu severim.
Bayanın arkasına bir erkek daha eklersek muhteşem oluyor
Ben evlenirim bile o kadınla 2 erkeği idare edebilecek kadın ömrünü uzatır insanin
Çok seviyorum ve uzun sürerse daha iyi olur
En güzel pozisyonlardan biri
çOK KLAS pozisyondur severiz.
bence hoş ve görsel olarak da güzel :)
Efendi bir pozisyondur kendileri
Bir kez denedim, daha da denemem.
69 pozisyonu olduğunu düşünüyorum
Sevdiğim bir posizyon değil
Sevmiyorum
Hic sevmem
Hakkını veren
Seviyorum