Erkek arkadaşım son bir kaç aydır cinsel ilişkilerimiz de erken boşalıyordu. Başta bunu pek sorun etmesem de ilerleyen süreçte boşaldıktan sonra performansının düştüğünü görüyordum. Bu durum git gide iyice canımı sıkmaya başlamıştı. Son bir kaç ilişkimiz de de boşalmasının ardından penisinin kalkmadığını görmeye başladım. Arkadaşlar rica ediyorum bana yardım edin sevgilimi çok seviyorum ama buna nereye kadar sabır edebilirim hiç bilmiyorum.
Yaptığım araştırmalarda erken boşalma için yapılan geciktirici egzersizlerin etkili olduğundan bahsedilmiş. Fakat ben bunu erkek arkadaşıma söyleyerek onun kalbini kırmak istemiyorum. Bana daha çok hap damla tarzı bir ürün lazım. QL36 geciktirici hapın etkili olduğundan bahsedilen bir takım makaleler okudum. QL 36 geciktirici hap nedir, QL36 geciktirici hap gerçekten etkili mi, QL36 hap eczanelerde satılıyor mu? hakkında daha önce bir bilgisi olan hatta kullanan birilerinin yorumlarına ihtiyacım var.
Yaptığım araştırmalarda erken boşalma için yapılan geciktirici egzersizlerin etkili olduğundan bahsedilmiş. Fakat ben bunu erkek arkadaşıma söyleyerek onun kalbini kırmak istemiyorum. Bana daha çok hap damla tarzı bir ürün lazım. QL36 geciktirici hapın etkili olduğundan bahsedilen bir takım makaleler okudum. QL 36 geciktirici hap nedir, QL36 geciktirici hap gerçekten etkili mi, QL36 hap eczanelerde satılıyor mu? hakkında daha önce bir bilgisi olan hatta kullanan birilerinin yorumlarına ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu bir sorun değil ki 10 dk sonra yine aynısı oluyor. 2. ye devam edin uzun uzun. Sprey diycem de ozaman da kalkmıyor bazen hissetmediği için
Yani başlarda hiç böyle olmazdı şimdi yatağa yatıyoruz boşalıyor yani. 2. ye penisi kalkabilse devam edeceğiz de kalkmıyor. Her seçeneği deniyorum ama ben de bir süre sonra yoruluyorum. Yine de sağolun belki tecrübe etmiş birileri bir çözüm yolu önerebilir.
Benim son önereceğim şey buzzer olur dim dik yapıyor onu bi deneyin
Delay kremler var... ben kullandim 15 dk dan 45 dk kaya cikardi resmen ama peniste his kaybina neden oldugu ivin aldigim zevki %50 dusurdu 30 dk dan sonrasi bitmedi bana 🙂
Anladım fakat zevk alamadığımız için bir çözüm yolu arıyoruz. Aldığımız zevki de yarıya düşürecek bir şey kullanmak ne kadar mantıklı olur bilemedim. Öneriniz için teşekkürler yine
Bu erkegi zevk konforunu negatif etkiliyor... kadin icin iliskinin uzamasi daha zevkli hale geliyor... sure uzayinca akilda kalmiyor ve tum varyasyonlari tum pozisyonlari ve fantszileri özgurce gerceklestirebilmek psikolojik olarak bi haz veriyor insana ve fiziksel zevkten feragat ettigine cokta pusman etmiyor adami... gene secim sizin... dogal yollardan uzatmakta mumkun elbette...
Sevişmey uzatın konuşarak yapın
Yani bir yere kadar sevişebiliyoruz. Sonrası tekrar aynı o yüzden benim bu sorunu tedavi edici bir yöntem bulmam gerekiyor. Sağolun yine de
değişik yerlerde sevişin bakımlı olun adamın üzerine gitmeyin
çözüldü mü sorun?