Immm şey 🙈 seneler önce şuanda da görüşmeye devam ettiğim üniversite hocamı düşünmüştüm 🥺 şu an ki aklımla kendime gülüyorum bu çirkin adamın nesini düşündün diye. Demek ki bazen saçma sapan biri olabiliyor. Sizin mastürbasyon yaparken düşünmemeniz gereken birini hayal ettiğiniz oldu mu?#whisky 🥃
Mastürbasyon yaparken düşünmemeniz gereken birini hayal ettiğiniz oldu mu?
Ortaokul yıllarında ingilizce hocamı hayal ederek çok mastürbasyon yapmıştım gadası. Şimdi ki aklım olsa o kadını hayal etmeyi bile aklıma getirmezdim.
Hahaha nereden geldi aklına bu soru fakat benim acayip bir anım var :) Eski sevgilim i düşünürken bir anda annesi ile olduğumu fark ettim bir anda libido yerlere düştü utandım boşalmadan bıraktım :)))
Öncelikle açıklamada böyle büyük bir cesareti bizimle paylaştığın için teşekkür ederim ben genellikle hayal etmiyorum bir şeyler izleyerek daha güzel oluyor ama hayallerimi süsleyen illaki biri var
Ortalık karışacak vaziyet alın 😂😂😂😂😂😂😂 Daha cevaplamadan gülmeye başladım 😂😂😂 Tabiki oldu 😊 Ortaokulda matematik hocam, lisede fizik hocam 🤔 ne hızlı günlerdi ama 😂
Valla benim hocalar bekardı 😂 ama yaş farkı işte 😂 kızlar hocayı kıskanırdı yani 🙄 yellozlar aramızı açtılar 🥺😂 iyi güldüm bu soruya valla galaksiyi getirin çabuk 😎💫💫
Evlenmeyi düşündüğüm kız arkadşımı düşündüm sonra çooook pişman olfum yüzüne bakamadım 1 gün. sonra o sebepsiz yere terkedip 1 hafta sonra başkadı ile evlendi.6 aydır çıkıyormuş çocukla. off tine hatırladım bak...