Şimdi penis vajinanın tam neresine giriyor çözemedim p*rno izlemiyorum bu yüzden bilemiyorum tam olarak neresine giriyor şey vardı görselde ortada bir delik oraya mı oraya girince çok acımaz mi lan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa fakesin ya trollsün ya da safsın veya milleti işletiyorsun penis idrar yaptığın deliğin altındaki deliğe giriyor yani adet kanının çıktığı yere. Bunu bilmek için p*rno izlemeye gerek yok 6. Sınıfta bunu biyoloji dersinde işlemediysen o senin eksikliğin
036 Yorumla- +1 yıl
6. sınıfa daha gelmemişse demek...
Cevap sahibi+1 yılNe demek istiyorsun @masumcocuk34
- +1 yıl
dediğin gibi 6. sınıfta biyoloji dersinde görmesi gereken öğrenmesi gereken bir bilgi. ben de dedim ki eğer bunu bilmiyorsa gerçekten de belki de daha 6. sınıfa bile başlamamış bir bebedir soran kişi belli mi olur. diyorum.
Cevap sahibi+1 yılBelki de bi erkek ve kendini tatmin etmek istiyor cevaplarla
- +1 yıl
bence erkekse bile beyin yaşı 10 falan bu soruya göre
Cevap sahibi+1 yılAynen peki sen biliyor musun
- +1 yıl
ayıp ettin :)
Cevap sahibi+1 yılUstalaşmışsın artık 😉
- +1 yıl
33 yaşında da bırak da ustalaşayım :)
Cevap sahibi+1 yılPeki usta ol 🙂
- +1 yıl
varsa aklınıza takılan şeyler, yardımcı oluruz :)
Cevap sahibi+1 yılAslında var hangi tür vajina seviyorsun ve girince, hareket edince boşalınca bu evrelerdeki duygularınızı söyler misiniz 🙂 vajina olmasaydı ne olurdu sence
- +1 yıl
burda mı cevaplayayım bunu? :)
Cevap sahibi+1 yılKibar bi şekilde evet 🙂 lütfeeeeen 😘
- +1 yıl
bulunduğumuz kategori müsaade eder sanırım belli sınırlar içerisinde :)
dış dudağı dolgun vajina daha çok hoşuma gidiyor şahsen. etli etli olunca yalaması emmesi daha zevkli bence :) ilk girince o sıcaklığın verdiği his çok farklı. nasıl anlatabilirim bilemiyorum :) hareket edince zaten hareketin verdiği zevk ayrı, partnerinin aldığı zevki yüzünden okuması o mimikleri izlemesi inlemesi ayrı zevkli. boşalma anı zaten nirvana noktası :)
vajina olmasaydı oral ve anal ilişkiler tercih edilebilir. oral belki tam olarak vajinanın yerini tutmasa da anal daha dar olması sebebiyle kayganlaştırıcı ile daha da zevkli olabiliyor vajinaya göre. ama tabi iki tarafın da istemesi şart. tek taraflı istemekle olacak şeyler değil bunlar.
Cevap sahibi+1 yılHarika bir anlatımdı ama aslında taze mi yoksa kullanılmış vajina mı diye sormuştum ben 🙈
- +1 yıl
taze daha cezbedici ;)
Cevap sahibi+1 yılO neden işte asıl buydu merak ettiğim 😉
- +1 yıl
tam olarak merak ettiğin bakire ile yapılan ilişki mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet o duygu o zevk o anki his erkek için neler
- +1 yıl
bence erkek için de zevk almaya engel o zar. kadın da zevk alamayacak acı duyacak. mazoşist biri değilsek bunudan hoşlanmamız beklenmemeli. sakince yavaşça uslupla yapılırsa sıkıntısız olmuş olur ama asıl zevki sonraki yaşananlarda çıkacak. çatır çatır keyifle yapamadıktan sonra ne anladım ben o seksten.
Cevap sahibi+1 yılHayır yani kızın ilki olmak ilk sen bozman nasıl bir zevk var mı zevki
- +1 yıl
birinin ilki olmak iki taraf için de elbette güzel bi duygudur, buna lafım yok. her şeyi onunle keşfetmek, kendini ilk ona teslim etmek cinsiyet farketmeksizin aynı duyguları yaşatır insana bence.
Cevap sahibi+1 yılKarınla böyle geçmiştir kesin
- +1 yıl
evet onun heyecanı farklı oluyor :)
Cevap sahibi+1 yılEvliliğin heyecanı mı
- +1 yıl
yok ya o ilk olmanın heyecanı :)
Soran+1 yıl6 sınıfta size o dersleri vermiyorlar bay aptallar
Soran+1 yılLiseyi bitirdiğim halde hocaların ağzından böyle bir şey duymadım
Cevap sahibi+1 yılCİdDen mİ Qnq kpklçyzyçl
Cevap sahibi+1 yılSanırım zır cahilsin keşke ölsen mkk
Cevap sahibi+1 yılYa bi sg knk ya
Soran+1 yılKonuşma tarzı ile kimin cahil olduğu belli oluyor
Cevap sahibi+1 yılAynen qnq ortaokulda biyoloji görmedin sen ayrıca benimki cahillik değil kaale almmak oluyo zor cahil edebiyatın da 0 anlaşılıyo
Soran+1 yılBüyüklük bende kalsın belli bir yerlerin büyümüş ama aklın hala küçüklük kalmış yazıkk
Cevap sahibi+1 yılSen önce sorduğun soruyu öğren saf ayağına yatma da neyse daha önemli işim var bye eğer yorumuna cevap vermezsem senin gibi bi şeyle artık muhattap olmuyorum demektir oki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ortalama bir penis boyunu ve genişliğini hayal et. Sonra vücudunda girebileceği yerleri düşün. Sence nerelere girebilir?
02 Yorumla
Soran+1 yılGirmeden çıksın
+1 yıltam olarak penis vajinanin icine giriyor oda zevk veriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendini keşfedememişinki vajina cizgisinin en aşagı tarafı
00 Yorumla hemde bır cıglık atıyorsun tanrı zeus sana şımsek atıyor su kodugum karısı dıye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinanın alt kısmında delik var oraya ama zaten acıyor ben bazen sokamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin vajina dediğin yer vulva ve rahim ağzına kadar ilerliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılVajinanın en alt kısmına
00 Yorumla Üzümü ye bağın içini merak etme
00 Yorumlaİdrar yolu 🤣🤣🤣🤣şaka şaka
00 YorumlaTek bir yol var zaten peniste o yolu biliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Tam olarak oraya giriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyüyünce öğrenirsin abicim.
00 Yorumla
+1 yılBizde yedik
00 YorumlaBen günlere kaldık 😅
00 YorumlaTroller gelmiş
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsedigin yerinnaltina kuzum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi