Cinsel Yaşam Sevgilimi emzirerek uyutmak istiyorum ama reddedilirsem diye korkuyorum. Napmam gerek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Reddedilirsem çok üzülürüm Güncellemeler+1 yıl Sorumu sildiler de Güncellemeler+1 yıl Sütüm yok arkadaşlar yeter ama daha 21 yaşındayım Sevgilimi emzirerek uyutmak istiyorum ama reddedilirsem diye korkuyorum. Napmam gerek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. bu soru az öncede soruldu. galiba sistem kaldırmıştı :D :D 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya Yorumla Baysiy +1 yıl o zaman boşversene bence çok saçma bir düşünce içindesin. dikkat et sevgilin arzusu yükselirse bişeyler yapabilir :d Yorumla Soran +1 yıl Yapmaz uslu o Yorumla Baysiy +1 yıl fazla inanma arzu herkesi cıldırtır. hele bahsettiign yumuşak ve tatlı bişeyse :D Yorumla Soran +1 yıl Ehlileştiririm Yorumla Baysiy +1 yıl seç, m senin kafana göre nasıl olsa herkez kendi secimlerinin kurbanı olur Yorumla
EfendiHan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl hadi lan tam istediğim şey alalhım bana da nasip et ya nolurr 0 0 Yorumla
dgrlkmu_csrtmi Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hmmmm,, gayet ilgi çekici bir durum,,, denemek lazım 😂😂 0 0 Yorumla
Gladyatorx Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Yarabbim öteki dünyada banada yer aç nolur. Bu sorular yaşam hakkımı elimden alıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Gladyatorx +1 yıl Ya kardeşim. Sevgilin yatağına girdiyse zaten emecek diye girer. E yor adamı oldu bitti. Nedir bu soru çabası. Millet asılacak oda cabası Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sorun kaldırıldı biraz önce Annelik duygusu ağır basıyor galiba 0 0 Yorumla
Gece9516 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Emzirirken uyutmak mi sen ilah mısın be kadın hahaha 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değilim 😟 Yorumla Gece9516 +1 yıl Nedenn öyle dedin Yorumla
Miminimi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Süt var mı süt 😄 tövbe tövbe 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok maalesef Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Artık memeden kesmelisin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Daha başlamadı amcası Yorumla erkeksihayvan +1 yıl :)) Yorumla Miminimi +1 yıl Aç bırakma hemen başlat o zaman 😄 Yorumla Soran +1 yıl @Miminimi Dur daha yapmadım sevgili Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Tüh keşke mamaya geçmeseydim Yorumla Miminimi +1 yıl Bırak sevgiliyi sen hemen koca bul evlen bide çocuk yap ikisini Bi anda emzir Yorumla Soran +1 yıl @Miminimi keşke herşey yazıldığı kadar kolay olsa Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kimse bunu reddetmez 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ne diyim kadın fantezileri daha bi garip 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya fantazi değil bu hormonal Yorumla albatrosibo +1 yıl herkesin bir fantezisi vardır senin de ilgini çeken yok mu Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. beni emzirsene :) 0 0 Yorumla
soranhoca Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl süt var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerek var mı ki Yorumla soranhoca +1 yıl olsa karnı doyar Yorumla
Sexsierkek01 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Sütün var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Sexsierkek01 +1 yıl Niye emziriyon o zaman Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Denemekte fayda var 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güzel olur bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elini kolunu bağla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zorla yaptır istemiyorsa, zamanla sevecek Yorumla Soran +1 yıl Ya şikayet ederse polise Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
bu soru az öncede soruldu. galiba sistem kaldırmıştı :D :D
Evet ya
o zaman boşversene bence çok saçma bir düşünce içindesin. dikkat et sevgilin arzusu yükselirse bişeyler yapabilir :d
Yapmaz uslu o
fazla inanma arzu herkesi cıldırtır. hele bahsettiign yumuşak ve tatlı bişeyse :D
Ehlileştiririm
seç, m senin kafana göre nasıl olsa herkez kendi secimlerinin kurbanı olur
hadi lan tam istediğim şey alalhım bana da nasip et ya nolurr
Hmmmm,, gayet ilgi çekici bir durum,,, denemek lazım 😂😂
Yarabbim öteki dünyada banada yer aç nolur. Bu sorular yaşam hakkımı elimden alıyor
Neden
Ya kardeşim. Sevgilin yatağına girdiyse zaten emecek diye girer. E yor adamı oldu bitti. Nedir bu soru çabası. Millet asılacak oda cabası
Sorun kaldırıldı biraz önce
Annelik duygusu ağır basıyor galiba
Emzirirken uyutmak mi sen ilah mısın be kadın hahaha
Değilim 😟
Nedenn öyle dedin
Süt var mı süt 😄 tövbe tövbe
Yok maalesef
Zevkli olurdu aslında.
Artık memeden kesmelisin
Daha başlamadı amcası
:))
Aç bırakma hemen başlat o zaman 😄