Cinsellik Ele bulaşan sperm ilr hamile kalır mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Elime biraz sperm bulaştı ben de peçeteyle sildim sonra vajinama dokundum hamile kalır mıyım! Güncellemeler+1 yıl Elimi suyla da yıkamıştım, neyse cevap vermenize gerek yok 😅 Ele bulaşan sperm ilr hamile kalır mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne kadar süre sonra dokunduğuna da bağlı ama silmişsin zatem elini 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet yıkadım da Yorumla
Liimony Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Saçına bi damla sıçradıysa oda hamile bırakır dikkat et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hshshshhwhwhhw Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hamile kaldın kesin sperm nereye değdiyse oradan doğurcaksın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Elimi sabun ve suyla da yıkadım Yorumla
SabahYıldızıTarık Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl yok artık daha neler... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Korktum ama😅🤦♀️ Yorumla
insanimp1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Eşofomanli sevket hoca olsaydi burda Simdi bunu baba soruyorsun elime sperm bulasti hamile kalir miyim diyorsun o seni kovalayacai kacma silah kafa sikacak ilk kan gelebilir kafam sakin panik yapma beyaz isiga dogru git 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yok öluyor zaten sprayım dısarda canlı deyılkı 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Ölüyor dimi ya sağol❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet senın menınle bırlesme olmadgı surece zaten spreyımın yasama suresı dısrda 60 sanıedır Yorumla Soran +1 yıl Ay tamam sağol ❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bıda elıne alma yapıskan gıbı o zor cıkıyor Yorumla Soran +1 yıl Tamam sağol ❤️ Yorumla tartarkafasi +1 yıl 60 saniyemi? yanlis bilgi veriyorsun. sperm dis alanda yarim saat yasar. hele nemli ortamda. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabii ki hayır. Öcü muamelesi yapmayın şu sperme 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hshshshshs ya sağol😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 4 aydır eşimin içine boşalıyorum da bişey olmuyor :) Yorumla Soran +1 yıl Sağol😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
Alabörü16 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Kesin bitti o iş hamilesin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Elimi sabun ve suyla da yıkadım ama Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızım siz hiçmi bişey bilmiyorsunuz ya tabiki hamile kalamazsın imkansız ötesi birşey bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl spermler tazemiydi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben ciddi ş soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani taze derken hemen boşaldıktan sonra mı oldu demek istedim Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayırsa spermleri elinde mi sakladın. anlamadım ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne kadar süre sonra dokunduğuna da bağlı ama silmişsin zatem elini
Evet yıkadım da
Saçına bi damla sıçradıysa oda hamile bırakır dikkat et
Hshshshhwhwhhw
Hamile kaldın kesin sperm nereye değdiyse oradan doğurcaksın
Elimi sabun ve suyla da yıkadım
yok artık daha neler...
Korktum ama😅🤦♀️
Eşofomanli sevket hoca olsaydi burda
Simdi bunu baba soruyorsun elime sperm bulasti hamile kalir miyim diyorsun o seni kovalayacai kacma silah kafa sikacak ilk kan gelebilir kafam sakin panik yapma beyaz isiga dogru git
yok öluyor zaten sprayım dısarda canlı deyılkı
Ölüyor dimi ya sağol❤️
evet senın menınle bırlesme olmadgı surece zaten spreyımın yasama suresı dısrda 60 sanıedır
Ay tamam sağol ❤️
bıda elıne alma yapıskan gıbı o zor cıkıyor
Tamam sağol ❤️
60 saniyemi? yanlis bilgi veriyorsun. sperm dis alanda yarim saat yasar. hele nemli ortamda.
Tabii ki hayır. Öcü muamelesi yapmayın şu sperme
Hshshshshs ya sağol😅😅
Ben 4 aydır eşimin içine boşalıyorum da bişey olmuyor :)
Sağol😌
Rica ederim :)
Millet normal kalamiyo
Kesin bitti o iş hamilesin
Elimi sabun ve suyla da yıkadım ama
Kızım siz hiçmi bişey bilmiyorsunuz ya tabiki hamile kalamazsın imkansız ötesi birşey bu
kalmazsın
Hayır
spermler tazemiydi
Ben ciddi ş soruyorum
yani taze derken hemen boşaldıktan sonra mı oldu demek istedim
Hayır ya
hayırsa spermleri elinde mi sakladın. anlamadım ben
Olmaz