Öyle şeyler bir seks fantezisi değil aslında bir çeşit sadomazoşizm. Acı vererek/acı duyarak zevk alınmaz. Sakin dokunuşlar ve şehvetli sözcükler eşliğinde soft bir seks yaparsan, bir erkeğin sırtını tırmalamaktan daha çok zevk alırsın emin ol.
Benim girdiğim ilişkide beni tırnaklamasın benmi onu onu beni s kiyo belli değil orgazm olurken kasılınca var gücü ile bana girişiyo Sadece 1 kerede orgazm olmuyor 10 ve üzeri bende çeza verdim 20 gün yapmadım şimdi yastığa saldırıyor.
Zevkli, tahrik edici kesinlikle. Altta kadının kıvama geldiğini hissediyorsun ve daha derin daha sert girmeye başlıyorsun. Kadını altında inlettikçe elleri erkeğin sırt bölgesinde dolaşmaya başlar, tırmalar resmen. 😏👍
tırmalanmaktan öte kadınımızı ne kadar zevke getirdiğimizin işaretidir bu bize haz verir. özellikle kadınımı agzımda eritmek ve kıvrandırmak bana cok haz veriyor. ön sevişme soyma masaj öpüşme vs.
Ait olma duygusunu. Bedende ondan bir iz taşımak sevişmeyi erkek için anlamlı kılar. O artık bedensel zevk olmaktan çıkmış aidiyet hissedilen bir sevgi gösterisine dönüşmüştür.