Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılihtiyaç olarak değilde zevk almak karşılıklı ihtiyaçlara karşılık vermek ve sınırları zorlayıcı seks insana bir çok şey katar. Ağrıları azaltıcı, mutluluk ve huzur verici bir çok hormon salgılar. Başım ağrıyor diyen kadınların düzensiz bir seks hayatı olduğunu söyleyen hatta fazla dedikodu yapan, agresif, bencil, negatif kadınların da orgazm olmadığını okumuştum bir kitapta bir çok birlikteliğin bitme sebebinin cinsel sorunlara dayandığını bilmeyen yoktur bu açıdan da bakılınca cinselliğin önemini görmemiz çok zor olmasa gerek..
Çünkü düzenli ve kalite bir seks aile bütünlüğünü koruyucu ve geliştirici bir etkisi vardır. Saymakla bitmeyen Sexin bize verdiği en büyük hediye ise kucağına aldığında, sarılıp öptüğünde dünyanın bütün dertleri unutturan o minnoş kalpli meyvesidir...
Orgazmsız geçen bir gün yaşanmamış sayılır..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHuzur vermesinden çok o anlarda canımı sıkan moralimi bozan olumsuz her ne başıma geldi ise unuturum
Hiç bir şey aklıma gelmez
Huzur veren yönü ise kadın teni
Kadın teninin sıcaklığı o güzel hissi
Kadın vücudunun güzelliği, kadınsı özelliklerinin verdiğini zevk
Partnerimin güzelliği çekici yönleri, giyim tarzı beni etkileyen cazibeli yönleri
Kadınlığı ile beni etkilemesi, tenine yakışan çekici göster En kıyafeti ile cezbetmesi teninde hoş zecklinhis veren bir kıyafetinin yaşattığı his
Her an unutulmaz ve huzur verir
Kadınlar vazgeçilmez mutluluk kaynağıdır her zaman00 Yorumla
Ya sen ne diyorsun kanka bunu yaptığım zaman var ya bütün her şeyi unutuyorum dunya yanmış yaprağında
değil
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🌷🌷🌷00 Yorumla
+1 yılSeks yapmanın sağlığa bir çok faydası olduğu kanıtlanmış bir gerçek. Ruhen de iyileştirme sağlayan doğal bir ilaç gibidir. Stres ve depresyonu olumlu yönde etkiler ve sakinleşmeye neden olur. Sadece cinsel birleşmeden bahsetmiyorum tabiki, ruhlarında tıpkı beden gibi birleşmesi ile bu olumlu etkiler ortaya çıkacaktır. Seks sonrası dünyanın en mutlu insanı gibi hissediyorsanız, kaliteli bir deneyim yaşamışsınız demektir.
924 Yorumla- +1 yıl
bazılarında pişmanlık oluyo o niye?
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi haram olduğu içindir.
- +1 yıl
Doğru tespit hemen gidip bi kadın bulucam 😂
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi insanların özel hayatlarına burnunu sokmamanı ve haddini aşmamanı öneririm.
- +1 yıl
Burasi o kadar ciddi bi platform degil. Sana soru soruldugunda da seni cok onemsendigini sanma
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi o zaman bu kadar meraklı olma ;)
- +1 yıl
Bittimi 😈
- +1 yıl
@Gogo_latte çok yılışıksın bu ara gözüme batmaya başladın
- +1 yıl
Pekiii daha gelmem
- +1 yıl
@Gogo_latte yallah arabistana
- +1 yıl
Düzgün konuş küfür ederim
- +1 yıl
@Gogo_latte ben küfür etmedim ki sana sen de yallah mısıra diyebilrisin mesela hemen çizgi bozmaya çirkinleşmeye gerek yok.
- +1 yıl
Sende ukalalık yapıyorsun insan gibi konuş o zaman 2 gündür yorumuna geldik diye milletin yanında konustugun laflara bak yok yılışıksın yok yallah arabistana kırıcı oluyorsun iyi tm gelmem dedim sana ben ya sesini kesersin ya da düzgün cvp verirsin
- +1 yıl
@Gogo_latte ukalalık mizacımda var biraz üzerine alınma yani. Kırıcı olmak değil ayrıca maksat. 👋
- +1 yıl
Buna mizaç denmez terbiyesizligin danişkası denir ego kasıcan diye sana gelen kişiyi karalayamazsın
- +1 yıl
@Gogo_latte ön yargılarım var napalim. Terbiyesizlik etmedim ayrıca saptırma istersen
- +1 yıl
Benimde ön yargılarım var bu tavırlarına çok ağır konuşurum kim olursa olsun sen degil bi baskasıda olsa , yorumuna geliyorum yılışık falan gözüme batmaya başladın diyorsun özelden yazarsın bana birdaha yazma lütfen dersin ben yazmam veya çokk yılışıksam engel atarsın , bana burda insanların karsısında ne hava atıyorsun , nesinki sen?
- +1 yıl
@Gogo_latte niye bu kadar anlam yükledin ki neyin havası 😂😂😂 alınganlık ediyorsun apaçık
- +1 yıl
Senin konuşma tarzın iğne gibi batırıyorsun... sana gelmişim ben konuşma tarzına bak bana göre bu yaptıgın saygısızlık
- +1 yıl
@Gogo_latte tamam hay açmaz olaydım ağzımı tamam sen haklısın oldu mu?
- +1 yıl
Kadınlarada yaklaşamıyoruz kendinizi mısır prensesi sanıyorsunuz yeminleee bu niye geliyo bana niçin geliyor hiç düşünme yok !!! Suç sende değil bende , iyi akşamlar
- +1 yıl
@Gogo_latte ahshshdhdjfjfkgk sana da iyi akşamlar
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
yine mi geldin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
98Cevap
+1 yılAh benim güzel bebeğim.. Öyle rahatlatıyor ki beni, gözlerim kayıyor. Kendimden geçerken bacaklarımın nasıl terlediğini ve akışkan hale geldiğimi bile hatırlayamıyorum. Tek hatırladığım partnerimin her yüklendiğinde, ısrarla daha fazlasını istememdi.
50 Yorumla
+1 yılSeks güzelde şu elbisenin güzelliği... 😻😻😻😻😻😻
112 Yorumla- +1 yıl
@kuzikeriler elbisede içindeki de çok güzel
Böyle bir kadınla seks yapan erkek dünyanın en huzurlu adamı olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılseks dünyanın en güzel olayı ya. her şeyi veriyor valla
10 Yorumla
+1 yılVeriyor tabi ki. Bittikten sonra ki 5 dk sadece sonrası hayatıma devam:)
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ya seks gayet güzel bitince kafamda yine sorunlar
915 Yorumla- +1 yıl
sende strese girenlerden misin :D
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap stres olunca bi araç olarak kullandığım doğrudur
- +1 yıl
stresi yenmek için araç olarak kullanıyorsan ne ala, bazıları seksten sonra strese giriyor :)
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap onu yeni duydum ilginç
- +1 yıl
paranoyak olan tarzda kişilerden bahsediyorum, acaba hata mı yaptık, gebe kalır mıyım, saç telim düştü mü... :D gibi gibi
- +1 yıl
Sende bitirme
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Cekicicılgın06 öyle bi dünya yok gerçekçi ol
- +1 yıl
hafta sonuda geliyor tam stres atmalık şu 1-2 gün askjdskad :D
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap o konuda problem yok benim ne zaman istersem atarım😂 ama tek stres atma yöntemi o değil yani o anlık çözüm
- +1 yıl
anlık deme yahu en azından 1 gün pamuk gibi oluyor insan hakkını vererek yaparsa :D
Cevap sahibi+1 yılYok ya bitttikten kısa bir süre sonra yine stres olabiliyor bende. Ama etkisi azalmış olarak. Faydası oluyor tabi. Çok stres olunca sevgilimi öpüyorum mesela başta alışamamıştı şimdi kendi geliyor beni öpme vaktin bence diye 😂😂
- +1 yıl
ahaha çift diye buna derim işte, bakışından, ses tonundan seks vaktinin geldiğini anlayan çiftler :) aferin size favori çiftim sizsiniz :D
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap 😂😂 evett evlenmeyi düşünüyoruz zaten
- +1 yıl
hmm sizede bu yakışır ama iyi düşünün evlilik konusunda size hiç olmayan öğütlerde bulunabilirim. dilersen takip at :D
- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılArzulanan ve İstenilen kişiyle tutkuylaa yaşanılan seks elbette mutluluk hormonu salgılar vucudu rahatlatır stresi ve depresyonu azalttığı gibi ruha en iyi gelen ilaçlardandır..🎈
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yıl- Bu işler benim biranım seks insane huzur verir kadinlarin gerginliğini atar seksden doymyan kadin cok asabi olur sinirden evde tabak bardak kiran kadınlarımda duydum
00 Yorumla Kimi için sigara içmek kimi için içki kimi yemek spor yapmak gibi şeylerle rahatlıyorsa benim içinde. Seks günlük terapi bosaldıktan sonraki rahatlama hiçbirseyle kıyaslanamaz
00 Yorumla
+1 yılseks sonrası sebepsiz gülümseme diye bir deyim varki en mutsuz anımda bile parterlerim sağolsun beni mutlu ettiler. seks mutluluk heyecan yaşama sevinci sanattır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sağlıklı bir seks insana huzur, mutluluk ve rahatlık verir bu kesinlikle yadsinacak şey değildir.. Kafaları uyuşan gönülleri bir olup saygı ve güvenle seks yapmak on şarttır.
00 Yorumla
+1 yılPaylaşımların yüzünden hergün birini harcıyoruz yeter be
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılelbette huzur veriyor mutluluk hormonu salgılıyor Sun hele birde sevdiğin kadınla beraber yaşıyorsan ona bağlılığını arttırıyor Sun Aşk haz zevk bir arada yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLegalse huzur verir, legal değilse huzursuzluk verir
61 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Elbette verir ama dogru kisiyke gercek kisiyke sahte olan yalandan zevk verenlerle degil seni hakedenle senin hak ettiginle huzur verir
00 YorumlaYapılan her seks insana mutluluk hormonu salgılıyormuş bu cok dogru bunu her gün işe gitmeden yaptıgım seks'ten biliyorum
00 Yorumla
+1 yılHuzur verir mi bilmiyorum ama en azından bir muddet düşünmemeni sağlıyor. Etkili bir stress ile başa çıkma yöntemi bence...
00 YorumlaYok mecburiyetten takılıyoruz 😐
Kanatların olduğunu düşünsene👍💫🧚🏻♂️10 Yorumla
+1 yılKarşıdakinden aldığın haz ve duyguya bağlı diyorum 👍❤️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmadığınız zaman gerginlik yarattığı gibi seks yapınca da huzur veriyor doğal olarak
00 Yorumla
+1 yılVeriyor hatta o kişiyle daha mutlu olmaya başlıyorsun
00 Yorumla
+1 yılEvet hemde fazlasını oldukca rahatlama sağlıyor resimdeki fenaymis 😍😍😍
00 Yorumla
+1 yılHuzur, rahatlık veriyor evet :))
131 Yorumla- +1 yıl
her gün mü
Sevdigin insanla dogru insanla yapılan herswy huzur verir bence
00 Yorumla
+1 yılVeriyor vücudun rahatlıyor seks sonrası seks yaşamış ve uzun süre seks yapmayan kişilerde sinir katsayısı daha fazladır çünkü bu bir ihtiyac her ınsan ıcın
00 Yorumla
+1 yılrahatlama sitresin gidiyor ve o kisiyle daha cok sevismek istiyor insan
00 YorumlaResimdeki kadın çok güzelmiş. Buna içinden hiç çıkarmadan ikinci posta gidilir. Hak ediyor bence.
00 Yorumlaoff yoğun stresli bir iş günün ardından sağlam bir seksin verdiği huzuru süperdir.
00 Yorumla
+1 yılHuzur mutluluk veriyor
90 Yorumla
+1 yılSadece rahatlatıyor koldan yedıgın uyuşturucu ile aynı
00 Yorumla
+1 yılOha kadına aşık oldum taş gibi yaa 😍😍😍
83 Yorumla- +1 yıl
@Gordion26 yoo? Sap derken düşündüğüm şey mi?
+1 yılelbette arzulanmak sarılmak bir beden olmak ve birlikte orgazm olmak stresten arındırır huzur verir. yatak problem çözme merkezidir çoğu zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO resimdeki hatunla yapsak verir elbet ohh yumusak yumusak 😍
00 YorumlaDuygular isterler arzular karşıklı ise ewet huzur mutluluk verir
00 YorumlaSeks sonrası balkona çıkıp sigara içmesi iyi geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsürekli olmaz. iç huzur çok öenmli. oda sevigyle verilir ilgiyle alakayla.. seks onun sonucudur. yoksa direk seks bi halta yaramaz. ancak sıvı bırakırsın dışarı...
00 Yorumla
+1 yılSeks insanın sinirlerini boşaltıyor 🔥
61 Yorumla- +1 yıl
Sen varya sen
Elbette güzel olduğu zaman özellikle
62 Yorumla- +1 yıl
Aynene
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir yapsam nasıl huzur verecek nasıl
10 Yorumla
+1 yılVermez mi kemiklerim gevsiyo ta seks kadr hayatta başka ne guzelki
00 Yorumla
+1 yılHayır Tanımadığın biri ilede seks yaparsın her defasında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kesinlikle huzur veriyor da işte yapamayınca özlüyor insan ya
00 Yorumla
+1 yılo değilde elbise çok tatlı
41 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabiiki huzur ve zevk veriyor. Görseldeki muhteşem bişey
00 Yorumla
+1 yılVerir resimde ki gibi bi hatun olursa
10 Yorumla
+1 yılböyle bir hatunsanız verebilir.
20 YorumlaSevdiğin ile yaparsan evet
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet
71 Yorumla
+1 yılhuzur degilde rahatlama veriyo
00 YorumlaSeks, insana fazlasıyla huzur ve mutluluk veriyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılşu an olsa ilaç gibi gelir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Huzur başka bişey ama mutluluk verir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılWaaw resimdeki fizik harikayaaa
00 Yorumla
+1 yılVeriyor tabi bütün yaylar gecikiyor
00 Yorumlaseksten sonraki huzur hiçbiryerde bulunmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. elbette verir. güzel birşey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılverir vermez mi:) ama bir yere kadar
00 Yorumla Evet yerine göre çok veriyor
00 Yorumla
+1 yılSana veriyor heralde :D
00 Yorumla
+1 yılSeksin verdiği huzuru çok az şey verebilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler