Aslında boşalamıyor da hissetmediğini mi düşünür?
Bunun nasıl üstesinden gelir?
Bunun nasıl üstesinden gelir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birincisi bu konu uzun ca konuşulması gereken bi durum
İkincisi sen gizlisin
Üçüncüsü bu durumu bir kız arkadaşla mı yoksa bi erkekle mi iletişim kurman daha mantıklı ona karar vermelisin
Ve bu kişiyi seçip bi şekilde çözümlemelisin
🤦♀️
Seninle konuşayım 👀
Boşaldığını hissedemez ama orgazm olduğunu hisseder. Boşalma sırasında erkekteki gibi meniye benzer beyaz sıvı gelir. Bu genelde libidosunun çok yüksek olduğu hamile kalma dönemine denk gelir ve bu dönem de çok zevk alırsa boşalma olur. Bu anda aslında beyin ve vücut rahatlar. Artık doyuma ulaşmıştır. Ama orgazm farklıdır ve minik kasılmalar olur. Orgazm olduğunda tekrar tekrar devam etmek ister.
Orgazm olupta hissetmemen mümkün değil. Vücut genel olarak zaten önce bi kasılır sonra boşalacağın an vajinandan sıvı fışkırır ve sende çığlıklar atarak rahatlarsın. Yani sence bunu hissetmemek mümkün mü?
Ben de olmuyor
Sende olmuyorsa ilişkide çok kasıyorsun kendini tabuların vardır içinde yıkamadığın. Rahat ol aynen kendi kendine mastırbasyon yaparken olduğu gibi sadece zevk almaya odaklan. Gerekirse takviye olarak kendini parmakla klitorisini ve memelerini okşa yani eşinin hakkında ne düşüneceğini falan bir unut. Bence senin problemin bu.
İlişki sırasında aşırı ıslanıyor olabilirsin bu orgazm olduğun anlamına gelmiyor. Orgazmı hissetmemen mümkün değil, demekki yeterince tatmin olmuyorsun
Sorun bende değil o zaman dimi
%50, %50 diyelim.
Kendini ilişkiye yeterince veremiyorsan, partnerini yeterince arzulamıyorsan ne kadar çabalasada boş olur.
İkinci ve en yaygın senaryo ise partnerinin iş bilmezliği veya umursamazlığı yüzünden tatmin olamıyor olabilirsin.
Cevap
14Cevap
Kadınlarda orgazm süreci oldukça karmaşık. Her defasında aynı yoğunlukta hissedemeyebilirsin.
Eğer ilişki sırasında hiçbir zaman zirveye ulaşamıyorsan bir problem vardır.
Eşinin veya sevgilinin sana daha fazla zaman ayırması, ilişki öncesinde yeterince uyarması, ilişki sırasında belli aralıklarla seni sıcak tutmak için farklı aksiyonlar alması gerekiyor.
Kadınların boşalması erkeklere göre biraz daha karmaşık olduğundan sanırım
Onu biliyorum da
Orgazm yaaayan kadın bunu kesinlikle hisseder.. orgazm sonrası vücudun tepkilerini illaki anlar kadınlar,, farketmiyorsa böyle şeyler, orgazm yasamiyordur o
hisseder. neden hissetmesin. eğer hissetmiyorsa zaten boşalmıyor demektir. orgazm gibi şiddetli duyguların hissedilmemesi imkansız. siz orgazm olmuyorsunuz. üzgünüm
ilişki ve sonuç odaklı cinsellikten kadın sonuç alamaz. sevişme odaklı ve zamana yayılan bir birliktelik kadına hitap eder.
sizin bu sıkıntınızı gidermek için uzun anlatım gerek. isterseniz daha önce paylaştığım bencem var. onu okuyun her konuda bilgi var. oradan istediğiniz bilgilere ulaşırsınız
Arkadaşlar tüm sorunlarinizi tek yorumla çözeli̇m mi̇? penis ölçüsü, meme ölçüsü, dudak sarkması, kararma, abdest, gusul? ↗
bu benceme bak. bunun içinde de daha önce oluşturduğum bence var. video ile desteklemek istedim. sistem izin vermedi. ikinci bence ile video koydum ve ilkinin linkini koydum. umarım faydalanırsın.
kafana takılanları mesajım açık sorabilirsin.
tamamen patnerle alaklı bı durum bende aynıydim astim bu dürümü
Nasıl aştın
sorunu begendım anltrım ordan olurmu
takıp at
orgazm oluyorsan hissedememen mümkün değil vücudum sarsılıyor benim🤭
aynen vücut ayrı vajina ayrı kasılıyor o an
Ben bile anlıyorum altımdaki kadının geldiğini kadın nasıl olurda anlamaz ben de bunu anlamıyorum. Penisim içindeyken resmen eliyle sağar gibi oluyor sıkıp sıkıp bırakıyor ve ayrıca penisime içine çeker gibi oluyor. Tutuyorum kendimi ve o boşaldıktan sonra bende bırakıveriyorum kendimi içine akıyorum. Birlikte boşalmak çok güzel.
troll de olabilir saf biri de olabilir bilemiyorum 😂😂 yazdığını okurken yaşadım resmen ahhaha
Islanıyorsa geliyorsa sıvı vıcık vıcık olduysa boşalmıstır
hıssedemezsınız hepsı yalancı bosalma takldıı yapıyor
İyi bir partnerle gelebilirsin üstesinden. Partnerin iyiyse boşaldığını fazlasıyla hissedersin...
Kadınlar bosalmaz orgasm olur önce bunu öğrenmek lazim
Kendini rahat bırak ve anlık zevke bak hersey olur kafan rahat olması yeterli
Zevk alıyor musun bari?
Evet
Hayır
Kadınlar ma. l olduğu için kendilerinden haberi yok çünkü
hisseder neden hissetmesin
Boşaldığını nasil bilmez her yeri titrer inler
Boşalmaktan kastın fışkırmak mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?