Benimki de öyle belli oluyor. Özellikle kot ve şort giydiğimde. Ama bu resimdeki kalkık değil. Kalkınca daha belirgin oluyor. Eşofmanla sokağa çıkmam genelde evde giyerim. Eşofmanda başının şekli bile belli oluyor bazen.
Aynen belli oluyor ve acayip dikkat çekiyor bende sapık gibi hep oraya bakıyorum neredeyse erkek mi var illa gözüm o noktaya değecek Ama bazılarında dümdüz hiç çıkıklık yok aradaki fark ne?
O zaman belli olmasın diye yana yatırıyoruz dediğin gibi düz görünüyor belli olmuyor. Bazen kot giyince benimki ağ dikişi yüzünden arada sıkışıyor. O zaman yukarı veriyorum başını, ama o zamanda senin gibi kızlar çok önüme bakıyor çünkü çok belli oluyor. Taşaklarımda bazen penis gibi önde kabarıklık yapıyor
Sen tayt giyiyorsan sizinki de taytın araya girdiği durumlarda çok hoş görünüyor. Araya girince dış dudaklar belli oluyor kimininki etli kabarık kimisinin ki kuru tahta gibi duruyor. Senin ki nasıl etli mi bari?
Seninki de iyiymiş çok etli obezlerde oluyor. Demek ki fit birisin. Çok Sıska zayıflarınki de çok kemikli oluyor seks yaparken batıyor. Seninki tam idealmiş bence 👍 Bu konuda tecrübeliyim de biraz. 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Değil , şeklinin belli olması lazım kabarık işte dkjdjdj
Çok doğru sen bu işi biliyorsun.
Senin canın öyle görmek istiyor bence.
Belli oluyor ama..
Benimki de öyle belli oluyor. Özellikle kot ve şort giydiğimde. Ama bu resimdeki kalkık değil. Kalkınca daha belirgin oluyor. Eşofmanla sokağa çıkmam genelde evde giyerim. Eşofmanda başının şekli bile belli oluyor bazen.
Aynen belli oluyor ve acayip dikkat çekiyor bende sapık gibi hep oraya bakıyorum neredeyse erkek mi var illa gözüm o noktaya değecek
Ama bazılarında dümdüz hiç çıkıklık yok aradaki fark ne?
O zaman belli olmasın diye yana yatırıyoruz dediğin gibi düz görünüyor belli olmuyor. Bazen kot giyince benimki ağ dikişi yüzünden arada sıkışıyor. O zaman yukarı veriyorum başını, ama o zamanda senin gibi kızlar çok önüme bakıyor çünkü çok belli oluyor. Taşaklarımda bazen penis gibi önde kabarıklık yapıyor
Sen tayt giyiyorsan sizinki de taytın araya girdiği durumlarda çok hoş görünüyor. Araya girince dış dudaklar belli oluyor kimininki etli kabarık kimisinin ki kuru tahta gibi duruyor. Senin ki nasıl etli mi bari?
Normal ne etli ne kuru
Baya bilgilendirici yazmışsın teşekkür ederimm
Daha ne çok bilgilerde var da burada yazılmaz böyle ulu orta.
Seninki de iyiymiş çok etli obezlerde oluyor. Demek ki fit birisin. Çok Sıska zayıflarınki de çok kemikli oluyor seks yaparken batıyor. Seninki tam idealmiş bence 👍 Bu konuda tecrübeliyim de biraz. 😀
Aynen tam ortayım sadece bu aralar hafiften göbek geldi o sinirimi bozuyor😄
Eritmenin bir çok yolu var. En güzeli seks yaparak bence. Hem zevkli hem ihtiyacını gideriyorsun rahatlıyorsun hem de kilo verip kalori yakıyorsun.
Sen arkadaş listemden biri misin?
Yahu kalkık olsa ne kalkık olmasa ne alıp sokabilecek misin ekrandan sanki tövbe tövbe
Bakabiliyorum o da yeter
Olmadı telefonu sok belki tatmin olur orgazm olursun dene bakalım :)
Vibratörüm bozuldu eksikliği hissediliyor zaten bir de sen böyle demee
İstersen yardımcı olayım bayan :)
Degil şortun buruşmuş dar kesimi
Değil kesinlikle. Bu kalkık hali olamaz. 👍
sen kalkık görmemişsin öyle mi durur :)
Ama çadır diyolar? Önü belli oluyor işte? İnan ki salak gibi görünüyorum şu an ama bi türlü anlayamadım bazılarında hiç bir şey olmuyor ama?
kalkarsa kabarır baş tarafı zorlar boxerı tatlım kaç yaşındasın
https://imgyukle.com/i/54ds6v
Bu kalkık bundan eminim de bu neden aşağı doğru abi yukarı doğru olmaz mı 19 yaşım
tam kalkmamış demek ki tatlım
yukarı dimdik kalkık benimki mesela genelde öyle olur zaten
takip edersen merak ettiğin soruları konuşuruz
Neden tam kalkmaz peki?
isteği gelmemiştir tam belki
Değil sadece dik duruyor
Dik durması normal mi?
Normal bence bazen benim de aynı şekilde duruyor veya yana yatıyor penis inikken nasıl durduğunu kontrol edemiyoruz
Ne tuhaf br yaratık bu anlayamadım ben
Nasıl yani bizim sizin gibi düz değil ki
Düz duruyor işte hiç belli olmuyor inikkeni kast ediyorum
İnik penis gördün mü hiç
Bir kaç foto videoda gördüm
Gizli kullanıcı olmasan ben sana farklı gösterirdim
Bunlar eve ekmek getirmez
bırbırınemı kaldırmıslar
Bu kalkık falan değil
o şort kıvrılması bize de oluyor
Yok ya kalkmamış gibi
Değil değil