Edit : Rus model 25 yaşında Anastasiya
Boy : 1 / 79
Vücudunda sadece dudakta dolgu var gerisi doğal.

#nirhammm 💕 💕 💕 💕

Kalça neden haz ettiğimi daha bende çözemedim ayrı bir şekilde ilgimi çekiyor tabi aşırısı asla değil göğüse gelirsek onlar zaten dünyanın 8. harikaları ☺️😌
Boyu boyuma huyu huyuma uygun diyorum ben ;) bu Anastasia neredeyse benimle aynı boyda benim tercihim en fazla 1,70 boy 60 kilo ağırlığında ince belli olsun kesinlikle büyük göğüs istemem ;) normal hatta normalden bi tık küçük olsun kalçaya gelince kalça şekilli yani dik olsun dolgun olmasada olur. Beli ince olunca zaten kalça güzel geliyor bana 😍😍 yukarıdaki özelliklerele uyan hatunlar 6600 kısa mesaj atabilir.
Hayır bunun cevabı kadınlarınki ile aynı, çoğu kadın geniş omuzlu uzun boylu ya da iri pebisli erkeği görünce baştan çıktığını söylüyor, bizde de durum aynı. Mesela ben bu kızı gördüğüm an baştan çıkmıştım
İnsanın kalçalarının arasında kaybolası geliyor
Cevap
98Cevap
Bu bilinçaltından kaynaklı bir durum.. ilk çağlardan beri geniş kalça çocuk doğurma ile ve iri göğüsler de süt verme ile ilgili erkeklerin genetiğine işlenmiş.. dolayısıyla bir erkek her ne kadar yok ben almayayım dese de büyük göğüs görünce ya da daha iri şekilli bir kalça görünce bakmadan geçmiyor 😇
Ben yapay dolguya karşıyım. Ancak şöyle bir açıklama getirlebilir: İnsan psikolojinin yuvarlak hatlara zaafı vardır. Kadının kalçaları yuvarlak hatlardır. Memeleri, meme halkaları ve meme uçları da yuvarlak hatlardır. Kadın balık etliyse bu yuvarlak hatlar daha da belirgin hale gelir ve doğal olarak da erkeğe çekici ve tahrik edici gelir.
Dolgun kalça ve dolgun göğüs kadını daha kadınsı gösteriyor ve erkekler o kadınları daha anneliğe layık görüyor çünkü. Eski erkek arkadaşım böyle söylemişti

Uzun boylu ince ayak bileği olan uzun boylu ince bacak hafif toplu basenler güzel bir kalça dik yuvarlak ele gelen göğüsler ve böyle bir saç ve aksesuar olarak böyle jartiyer çorap ve aynı topuklu ayakkabı ve son dokunuş olarak güzel bir parfüm bu kız 3 gün elimden kurtulamaz boşalır boşaltırım
yooo ben tercih etmiyorum. dolgun kalçayı hele hiç. kalça dediğin taş gibi olcak öyle rüzgar nereden eserse oraya doğru sallanmayacak :)) göğüslerde dolgun olacak ama dik ve sert olacak
Bana göre göğüs çok değil ama kalçanın dolgun ve büyük olması beni daha çok istaha getiriyor görsel olarak büyük kalçalı dolgun kalçalı bi batnerim sanki direk beni sexe davet ediyormuş gibi geliyor kalçalarını izlerlerken
Offf bayılıyorum yemin ederim böyle fit taş gibi kadınlar hiç ilgi alanımda değil kadın dediğin balık gibi olmalı bol giyinince etleri sallanmalı yürürken kalçası titreyen kadınlar falan aklımı alıyor bide cilveli ise parmağında oynatır beni.
Hiç de değil ufak göğüs ve yuvarlak dar kalça daha çok cezbediyor.. Her şeyin minyonu ve küçüğü makbuldür her zaman.. Küçük göğüsler sarkmaz, altlari pişmez ve yazın ekşi kokmaz.
Keşke bu modelin 25 değilde 45-50 yaşındaki halini yaşlandırıp koysaydın o zaman daha etkili olabilirdi. Ben seks'in beden olarak bakılmaması taraftarıyım. Hayatta bozulup giden bide bozulmayan daimi kalan şeyler var.
Kaportada kaportaa hani. 👍🏿(Sadece bunu demek için buradayım.)-bye
Meme sevmiyorum poposu yumuşak olsun kafamı koyup yatarım oghg
Ee tabi düşünce meselesi, Ereksiyon bile düş le başlar... Mutlaka kalça ve göğüsler kadını cezbedilir kılar, bunu bakışı, yüzü konuşması.. davranışları da tamamlar..
Dolgun vajina dolgun kalçada bulunur, dolgun göğüsler de olgun kadın da bulunur dolayısıyla tercih sebebidir
Seks esnasında git-gel hareketleriyle biraz sallanıyor olmaları beni daha da şehvetlendiriyor. Ondan sanırım
hiç tarzım değil... Hiç hemde... sıkı olmalı kadın... Estetik ve zarif olmalı. zayıf olmalı
Ben zayıf seviyorum boy 150 kilo 50 45 arası 90b göğüs mükemmellik akıyo yazdıklarımdan
Ayn kanka 45-50 kilo kızın da 90b memesi olcaktı
@cikletta0 valla ya fiziğe ters bu nasıl bi oran ahahah
Aslında net bilmediğm için ölçüyü salladım
Dolgun iyide fit dolgunlukta iyi bu kadarı da çok kaba ve hoş durmuyor onu geçtim estetikli ve yapay
Görsel olarak bile tahrik ediyor beni, burada ufak popo ya da gögüs düşünsene hiç bir etki bile yaratmıyor bende.
Ben dolgun göğüs sevmem, fazla büyük.
Kalça da orta buyuklukte olmali. Oyle devasa büyük cok da çekici görünmüyor. 😏
Dolgun bana hitap etmiyor, hatta tam tersi de diyebilirim.
İşimi gördükten sonra malzemenin fazlasını napayım?
İlişkide üzerimdeki bedenin ve organların büyük olması bir kere heves bırakmaz 😒
Tam tersi ben minyon tip daha çok seviyorum limon göğüsler ince bel etek avuca gelen kalçalar ben koca göt. koca göğüs sevmiyorum
Şaplak atması avuçlaması doggyde vucudun popoya çarpması daha zevkli oluyor göğüsler ise ağzı doldurmalı eli doldurmalı arasına penis girmeli
Dolgun göğüs ve dolgun. kalxa üç beş senede sarkar veya sarkma. potansiyali var :) o yüzden ideal ölçülerden bir tık aşağı olması ömrü uzatır
Bunun mantıksal bir gerekçesi yok. Tamamen dürtü ve yapı ile ilgili birşey.
Dolgun kalça ve göğüs tercih etmiyorum. Sıkı taş gibi kalça olacak, bıngıl bıngıl nedir
Güzel görünuyo ama ben sevmiyorum böylelerini😂büyuk kalca itici geliyor. Orta boy daha ideal
Dolgun kalça felaket ötesi güzel birşey özellikle kucak ve doggy pozisyonunda aşırı zevk veriyor çıkan sesler ve partnerin inlemesi beni benden alıyor.
Göze çok hitap ediyor artı yataktaki hayel gücünü daha artırıyor
Pastayı nasıl severiz genelde bol malzemeli değil mi? Bu da onun gibi bi şey
Dolgun kalçayı kucağa tam oturması için seviyorlar
Kalp sembolü dahi kalçadır aslında ve kadını seksi gösteren en önemli unsurlardandır
biz tercih etmiyoruz, doğuştan bize yükledikleri duygularımız bu yönde
tercih etmiyoruz edemiyoruz canım genelde ne denk gelirse:D:D:D
Ben tercih etmiyorum öylesini.. Te3cihim minyon küçük göğs küçük popo çıtıpıtı
Seks esnasında canını biraz yakacağım yerler olmalı
Öyle takıntımız yok. Nefes alması, en temel ve tek fizyolojik şartımızdır.
Kalça vurdukça sallanmalı, göğüste ele avuca gelmeli. İkisi de ne küçük ne büyük olmalı, yoksa kalbe ve bünyeye zarar...
Neden göğüs ve kalçanın seksi geldiğini bilmiyorsak bu da öyle.. bilinmez bir şey bence
tokatlamak için dolgun kalçalar. tit f. ck için yeterli dolgunlukta göğüsler tercih ettiğim için. tüm fantazileri yaşamak en güzel bir kadınla
Minyon cok uzun boylu olmayacak gogusleri cok iri olmayacak tercihim budur giyinmesini bilecek ve ayak parmaklari bakimli olacak
Aslında Sadece dikkat cekiyor büyük kalca ve meme seven kadar sevmeyende var
her şeyin dolgunu güzeldir bence...
yemeğin, maaşın ve de kadının :)
Tuttuğuna eli dolduruyor ve kıvrımlar göze hoş geliyor çünkü.
İyidir güzeldir. Büyük penis ariyorlarsa bizde ariyoruz tabi
Ayyyyyy işte bu yaaaa bayılıyorum böyle kadınlaraaa
Böyle kalçası olan sevgilim olsun milyon borcum olsun dedirten cinsten bu kadın
Dişiliğin sembolıu kalça be gögüslerdir onlarda yerli yerindeyse erkeği cezbeder
Ee okşamak, öpmek güzel oluyor.. ele avuca geliyor. Ayrıca kalçalara sarılmayı arkadan boşalmayı da çok severim ee dolgun kalça daha ideal 😘
Tamamen görsellik odaklı yaşadıkları için😉
Seks ve aşk birbirinden çok farklıdır yaşayan bilir
Neden sizler kalin ve uzun istiyorsunuz cevabı Bı GIBI
Bu kadını ınstgram da uzun zamandır takip ediyorum çok iyi ya acayip seksi
Erkeklerin dikkatini çok çekiyor ondan dır kesin
doggstyle pozisyonunda kalça ne kadar iriyse o kadar zevkin dorukları ileri olur, erkeğin iştahını kabartır, ayrıca anal seks tutkusunu doruklara çıkartır
Daha kadınsı oldukları için
Estetik duruyor ondan
Küçük göğüs daha güzel hanımefendi
Daha kadınsı duyuyor olablir 👍
Çok Seksi çünkü. Daha bi kadın
En başta göze hitap ettiği için sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?