Bir süre sonra iştahınız daha da artacak ve size sürtünmek asla yetmeyecektir. Daha fazlasını istemek bazen bencilce bir davranış olsa bile, partneriniz bu kurala uyacaktır. Çünkü sürtünme yoluyla ilişki isteyen bir Kadın, sekse çok zor ikna edilir.
Sürtünme yoluyla ilişkiye girmek, bir süreden sonra tatminsizlik verir mi? Partnerinize dürüstçe söyler minisiniz?
Ben bunu defalarca yapamak zorunda kaldım çünkü onunda hayatı var kirletipte hayatıyla oynamak istemediğim o beyaz gelinligi yiysin ailesine boynu etik olmadın istediğim erkeğine gittiğinde namus damgası yemesin istediğim durumlar oldu kendileri illa isteyip yap dedikleri halde yapmadım umarım evlendikten sonra neden böyle yapdıvımı anlamışlardır ben iyilikleri için yaptım. Hiç unutmam mağzada beraber cslıstıg8m hatunla oral yapıyorduk evinden beni aradı dayanamıyorum ya sen gel ya ben gelim becer beni diyor sadece azdıgı içindir sandım ama sebep sensin seni istiyorum dedi ama ben ikna etmeye çalıştım telefonda boşaltarak rahatlattim şimdi İstanbul'da evli ve çocuğu oldu iyiki yapmamışım mutlu olsun yeter
Seks de hep daha fazlası olmazsa o ilişki sönmeye baalar. Evlilikte ise evlilik bitmez ama görev icabı sevişmeye döner iş. Fantazi yeteneği ve isteği önemli
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sürtünme yoluyla ilişkiye girmek, bir süreden sonra tatminsizlik verir mi? Partnerinize dürüstçe söyler minisiniz?