Nelerin yapılmasını önerirsiniz? Bir erkeği ne yapılması uçurur?
saygı çerçevesinde cevaplarsanız sevinirim
saygı çerçevesinde cevaplarsanız sevinirim
Malzemeler ; orta boy bir erkek, sıkıca kavramak için bir el, çeşitli tatlandırıcılar / kayganlaştırıcılar (isteğe göre) ama benim en çok sevdiğim penise tükürülmesi tükürük bacağımdan akarcasına.
Yapılışı ; öncelikle sağlıklı bir duruş için orta boy erkeğimizin kabuğunu soyup masaya yatırıyoruz. tatlı sert dokunuşlarla tokatlamak, hırpalamak, ovalamak, okşamak, kurcalamak pahasına da olsa kabartma tozu dökerek (Tükürük) sertleşmesini sağlıyoruz. artık erkeğiniz kafasına tükürseniz zevk alacak kıvama geldi sayılır. Damak tadınıza göre çeşitli tatlandırıcılar kullanarak da sıvazlama işlemini yapabilirsiniz. bu işlemi dakikalarca yapmak sizi yorabilir ama vazgeçmeyin, meyvenin öz suyunun geldiğini göreceksiniz. Vee artık erkeğiniz servise hazır. Afiyet olsun.
hahahah teşekkür ederim faydalı bilgilerde bugün
Rica ederim ne demek 😁
Gırtlağa kadar kökle. Saçlarından tutturup kafanı iyice bastırt. Topları ihmal etme. Onlarada dil at, em. Hatta toplarla g. t deliği arasında kalan o kısmı yala havalara uçar.
Ağzına boşalttıktan sonra yutabiliyorsan yut. Yutamazsan böyle yavaş yavaş aheste aheste döllerin ağzından dudaklarının kenarından memelerine süzülüşünü izlettir.
teşekkür ederim 😊
Rica ederim.
Vajinanın nemli sıcak ve kavrayıcı etkisini taklit eder "blowjob". Amaç odur. O yüzden aleti iyice kavrayacak ağız, biraz da sıkacak (emme vasıtasıyla).
Erekte olmadan bu kadar yazabildim, ben de erkeğim yükseliyorum anasını satiim.
😂😂 teşekkürler
Cevap
11Cevap
Herkes anasının karnından blow job ile doğuyor ya okur okumaz anladım hemen tavsiye mi yazmaya başladım 😂
😂
Ağzına sokup blow blow blow diyorsun. W harfini Türkler gibi v olarak söylersen dişlerin değebilir, dikkat.
deneyeceğim mantıklı 😂
sevdim bunu
Gövdesini avcuna al sadece baş kısmını em böyle dudaklarını sürt dil at ucuna ki çıldırsın yerinde duramaa içine girmek için seni yapıştırır duvara acımaz girer 😂
hahaha teşekkürler
ağzına boşalmasından tiksinmez isen en güzeli ağza boşalmaktır. En çok zevki boşalma esnasında alırız ve o esnada oral yapılıyor olması çok güzel oluyor.
Evet biliyorum 😁 teşekkür ederim
Oral yaparken partnerine bakmaya çalış bu onu mutlu eder.
videolar izleyip deneyebilirsin. Bunu denerken ona dikkat edersin. Tepkileri neler diye tepkilerinden anlarsın hosuna gidip gitmeyeceğini.
Her erkek aynı değildir biri hafif ısırıklardan hafif acıdan hoslanır biri hoslanmaz.
Partnerine göre seçimler yapmalısın.
Başıma geldiği için söylüyorum partnerim penisime hafif ısırıklar atıyordu haliyle canım yandı demiştim eski partnerinin hosuna gittiğini o yüzden herkesin hosuna gittiğini sandığını söylemişti :D
o da söylenir mi ya😂
ben rahat biriyim partnerlerim benden önce yaşadıklarını önemsemem. O yüzden partnerlerim rahattır benimleyken :D
😂😂
ben yalandan ve gizlilikten nefret ederim.
Yaşadıysan yaşadın yani benden öncesi beni ilgilendirmez.
Mesela bir partnerim hiç ilişki yaşamadım elime erkek eli değmedi nasıl yapcaz acır mı diye numara yapıyordu. Eve geldi oral yaptı sanırsın anasının karnında öğrenmiş. Bakireydi anal yapalım dedik pozisyon aldı ustaca üstüne içine girerken hiç gerilmedi korkmadı.
İlişkiyi yarım bıraktım niye yalan söylüyorsun dedim başta inkar etti sonra döküldü yaşadım diye doğal olarak terkettim.
yanlış anlaşılma olmasın ilişki yaşadığı için terketmedim.
Kızmayacağımı bildiği halde bana yalan söylediği için terkettim.
evet biraz saçma olmuş özellikle sizin yapınızı biliyorduysa
bende o yüzden kızdım düşünce yapımı biliyorsun beni tanıyorsun niye hala yalan söylüyorsun. Birde utanmadan gözümün içine baka baka ilkim olacaksın falan diyor bunları niye diyorsun yani.
Oturdu ağladı karşımda utandım korktum söylemedim diye. Beni tanırken bu yalanı söylediysen kimbilir başka ne yalanlar söylüyorsun dedim terkettim :D
böylelerine en iyi cevap 😁
:D gizliden çıksam takip eder misin? sohbet sardı çünkü?
üzgünüm tadında kalması daha iyi 😄
canın sağolsun :) teklif var ısrar yok hanımefendi :)
Çek işte kafana göre :D muhtemelen daha önce yapmadın ve tavsiye istiyorsun. Bunun tavsiyesi olmaz. Sana vereceğim tek tavsiye şu;çek işte
birçok kez yaptım ama neden daha iyisi olmasın?
O zaman video izleyip nasıl yaptıklarına bak
Biraz topları minik minik ısırık atmayı deneyebilirsin. Toplarla popo delik arasıda yalanınca zevk veriyor. Penis altı da yalanınca zevk verebilir.
penisin başını en çok oraya odaklan
offf böyle kadınlar neden karşımıza çıkmıyor
bol tükürükle sıvazlanarak yapılması
Dondurma gibi istee
o başka knk :D
@Ceryanmuhendiziiii çaktırma
Tamamdır. :)
bak şimdi saygıyla cevaplayacak elemanlar gelir :D
bir umut işte 😁
benim tavsiyem partnerine sürekli git bunu yıka deme benim başıma geldi gecenin bi yarısı öğrenci evi ılık su yoktu soğuk suyla yıkadım ama ağzına alınca saçma sapan bişeyler hissettim ama zevk vermemişti
olan şey malum zaten bir de titizlik mi arıyor 😂
ya çok titizdi bunu yapmam asla diyordu arkadan yapacaktık aslında çok denedik o kendini sıktı yağ krem derken ama bi türlü yapamadık girmedi o yüzden buna kaldık uzun süre ayrı kaldığımız için uyuduğumuzda saat sabahın 6 sı felan dı o saatlerde de su inan hiç ılık olmuyor :D
blow yapmak istemeyip anal yapmaya çalışması da biraz şey yani... 😂
aslında daha normal ağzına almayı istemiyordu farklı bi kızdı beni çok istiyordu ama böyle takıntıları vardı terlemeye de aynıydı bi günde 10 dan fazla duş aldırdı bana kendisi benden fazla duş aldı onu çok seviyordum keşke evlenebilseydik ama nasip değilmiş
üzüldüm adına 😔 hayırlısı olsun
konu nerden nereye gelmiş :D üzülme be kankam ben unuttum kaç ay oldu neden ayrıldığını söylesem ayrı bi kriz olurdu ayrıca gizli olmamın anlamı kalmazdı kim olduğum açığa çıkardı :D
Doğaçlama takıl
O ne oluyi
oral seks
Az az al