Sizce kullanıldım mı yoksa telaşlandığı için mi konuşmadı?

27 yaşında yevmiyeci olarak çalışan biriyim, yevmiye dağıtan ve yaşı benden büyük olan birinden hoşlanıyordum, sürekli ona bakıyordum, ondan hoşlandığımı anladığını düşünüyorum, öğle arası herkes bahçe sahibinin evinde yemek yerken, onun önünden geçip sandık deposuna gittim. Biraz sonra arkamdan geldi, onunla konuşup sevgili olmak istiyordum ayrıca onu arzuluyordum, kimse görmesin diye sandıkların arkasına geçtik, benden hoşlandığını biliyorum dedi, fazla vaktimiz yok dedi, öpmek için yavaşça eğildi, ben itiraz etmeyince şalvarımı sıyırdı ve hızlıca yaptı beni. Kızlığım yoktu ama nedense kan geldi... Kan gelince sen kızmışsın dedi hemen oramı sildi peçete koydu, hazırlanıp bahçenin diğer tarafına kimse görmeden gitti. Akşama kadar yüzüme bakmadı. Yevmiye dağıtırken fazla para verdi ve fazla verdiğini yanımdakiler gördü. şüphelendiler ve neden fazla para verdi dediler. Ben de bilmiyorum dedim.. Onları takmıyorum ama sizce benle konuşup sevgili olur mu yoksa kullandı mı beni, çok üzülüyorum nolur bi çare
Sizce kullanıldım mı yoksa telaşlandığı için mi konuşmadı?