Erkeğin gururunu okşayacak, onu yüceltecek argo kelime ve cümleler azdırıcı afrodizyak etki yaparlar. Seks esnasında arada bir durup seksi ses tonuyla kuracağınız bu cümleler, sizi de iyi hissettirebilir.
Seks sırasında argo konuşmak bir sorun mu, yoksa erkek için çok etkileyici bir durum mu?
Argo dediğimiz şey aslında Humiliation dur. yani bir nevi aşağılama ya da kışkırtma dır.. heyecan veya cinsel uyarılma yaratmak için yapılan rızaya dayalı psikolojik aşağılamadır. Aşağılama öznel bir konudur ve içeriğe bağlıdır. Bu aşağılamalar ve argolar güncel gündemde ufak tefek sözlerdir. ama ana temiline inildiğinde ; büyük psikolojik sorunların olduğunu ya da olmaya başladığını gösterir
Seks sırasında argo konuşmak tamamen bir tercihtir. Eğer bunu karşı taraf istemiyorsa ve kişi bunu sadece sırf kendi isteğini veya egosunu tatmin etmek için söylüyorsa orada zaten hiç bir anlamı olmayan veya hiç bir amacı olmayan bir şey yapılmış olur. Eğer buna iki tarafında rızası varsa sadece argo değil, bence her şey yapılabilir.
Argo konuşmanın dahi bir adabı var,, mal mal cümleler kurup bundan zevk alan varlıklara insan demek pek mümkün değil benim açımdan... Bazı kadınların hoşuna gider argo kelimeler kullanmak ama onların dahi bir sınırı vardır,, hoşuna gidiyor diye gelmisine geçmişine sövmek ne yaa
Argoyu erkek konuşur küfürlü falan bu da kadınların aşırı zevk almasını sağlıyor, özellikle ruhospum azgın fuhuşem gibi sözler kadını uçuruyor, kadınlar da erkeğim benim, dikicimm gibi sözler söyleyince daha bir sert girip çıkıyor
Argo konuşmayı isteyen, sevebilen kadın az. Yoksa cinsel ilişki esnasında sert olurken bana karşı argo kullanması beni daha da tahrik ediyor. Asla sorun değil, aksine hoşuna giden erkeği çılgına çevirir. 👍🙃