Yatakta mutlu değilim?

Merhaba 1 senelik evliyim başak burcuyum eğlenceli bir kadınım eşimle aramızda 10 yaş var ama göstermiyor severek evlendim ailem onay vermedi hatta gizli evlendim aferim bana yaktım başımı. Çoğu konudan uyuşmadığımızı fark ettim lütfen sorumu güzelce okuyup yanıtlar mısınız siizn yazacağınız her kelime benim için çok fazla önemli olacak özellikle erkeklerin cevabı. Dediğim gibi diğer konuları belki sallayabilirim sevdiğim şeyleri sevmesi şart değil gezmek tozmak sinema ws.. ama yatak benim için ciddi bie sorun ön sevişme yok. Sürekli sıradan seks yapıyorum taş çatlasa içime 4 5 kez girer boşalır erken boşalma sorunu var ve hiç rahatsı değil bundan ikinciye yapmak isterse istiyor istemezse olmuyor ben her sefasında boşalmadan sonlanmış oluyor. Zaten şuradaki anlattıklarımI geçtim normalde çıplaklıktan dahi tahrik olmayan Faztazi seven birisiydim oyuncaklarım ws ws.. çok farklı bi kişiliğim var bu konuda inanın eşimin bu konuda çok sorumsuz olduğunu düşünüyorum ve her şeye rağmen sadık bir insanım ama bu gidişle aseksüel olucam siz bu durumda olsaydınız ne yapardınız? 36 yaşında ben 25 yaşındayım sizce yaştan mı böyle benim enerjime yetişemiyor mantıklı düşününce ben 10 sene sonra bu kadar istekli olacak mıyım tabikide hayır sanmıuorum. Cinselliği hayatımdan çıkaramam çünkü cok seven bi kadınım her seksin ertesi günü kasık sızlaması çekmek istemiyorum. Mesela seks sıklığınıda normal görmüyorum 4 gün 7 gün ws ws.. bana göre fazla kendimde kusur bulmuyorum bakımlı güzel bi kadınım kendime güveniyorum. Defalarca yatakta kavga ettik bi gün iyice sinir krizi geçirdim başkası mı var diye inanamıyorum bunu ona dediğime benim gibi bir kadın onun gibi birisine böyle bişeyle suçlaması da çok saçma aslında otomatik men kocam olduğu için kafamda kurduğum için kıskanclık krizlerine giriyorum mutlu değil misin ayrılalım diyorum beni soğuttun diyorum kurana el basıyor senden başkası yok diye benide gitmeye kalksam şiddet uyguluyor arkadaşlar harcanıyorum resmen ben lütfen yardımcı olur musuzun kasıklarım ağrıyor şu an ve uyandım oturdum düşünüyorum seks işkence gibi bana göre.
Yatakta mutlu değilim?