Cinsel Yaşam Seks için ideal kilo aralığı nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Rahat seks yapmanız için ideal kilo aralığı nedir? Ben 52 kiloyum Seks için ideal kilo aralığı nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İdeal kilodasin bu partnerin kac kilo tasiyabildigi ile alakalı yoksa zaten o an aşırı bir kilo yoksa çok fazla önem arz etmiyor 1 0 Yorumla
PнiιippaİsBacк Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Zayıf çıtı pıtı olsun, balina etlilerle zevki olmuyor. 1 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gayet idealsin. Ayakta kucağa alınınca zıplatılırsın. 1 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl 80 kılo kadınlar daha sexy daha cok sevılecek alan var 1 0 Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Öyle bişi yok ki ideal kilo ideal boy sekste yok öyle şeyler 1 1 Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Kilo az olduğu için bazı pozisyonlar daha rahat olur Yorumla
hebelehop Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ben 85 im karşımdaki de 90 falan olsun 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kucakta için idealsın 1 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. harikasın sorun etme 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seninki gayet güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İdeal kilodasin bu partnerin kac kilo tasiyabildigi ile alakalı yoksa zaten o an aşırı bir kilo yoksa çok fazla önem arz etmiyor
Zayıf çıtı pıtı olsun, balina etlilerle zevki olmuyor.
Gayet idealsin. Ayakta kucağa alınınca zıplatılırsın.
80 kılo kadınlar daha sexy daha cok sevılecek alan var
Öyle bişi yok ki ideal kilo ideal boy sekste yok öyle şeyler
Kilo az olduğu için bazı pozisyonlar daha rahat olur
Kucakta iyi hoplarsın
boy kilo oranı olmalı
Önemli olan kilo değil aenin rahat hareket etmen
ben 85 im karşımdaki de 90 falan olsun
Arzu istek önemli gerisi boş
Kucakta için idealsın
50-60 arası kucaga gelir
45 - 65 kilo aralığı diyebilirim
Iyisin iste