Hiç bilmiyorum
Veriyordur
Vermiyordur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Denedim bin liraya aldım gerçek gibi boş buldukça yaparım yer pozisyona geliyor vajinada ısıtıcı özellik var ve gerçek vajina hissi veriyor içine boşalinca temizlemesi biras sıkıntı ama olsun ihtiyacımı görüyor 😊
Cevap
18Cevap
Ben denemedim ama gercegin yerini tutmuycagı kesin ama milletin karısına kızını kandırp kadın erkek bir birlerini kandırıpta duygularla oynayıp kullanıp atmaktansa bu ürünler mantıklı gelşyor
Birde şöyle bi anım vardı 2 arkadaş diger bekar arkadaşa ziyarete gittik iöki muhannet derken benimle gelen arkadaş kafayı bulup uyumak istedi evine gitimiz arkadaş kendi odasını verdi biz sabaha kadar sonhbet içkş derken uyumaya giden arkadaş şişme bebegi bulup becerip yapıp uyumuş bebekle beraber sabah cocuk cok kızmıştı benim sevgilimleyatmışdiye cocukla konuşmadı bidaha sanırım kıskandı 💥😃😃😃
Görünüş güzel ama önemli olan temas bölgeleri, onlar nasıl? 😂
O numsra resimde göründüğüne bakarsan
Temas bölgeleri... 😂 😂
Görmek lazım. 😂
O değil de şunu eve gelen birine izah edemezsin. Hatta evde ceset var. diyip polis arayan olur 😂😂
Ben kadının aldığı zevkten zevk alırım. Kısaca benim için değil zevk vermez
denemediğimiz için bilemeyiz ama emin ol mutlaka veriyordur :)
Benim bir tane oldu fazla ünlü değil ama manken yok bunu yapmam şunu yaparım muhabbeti. Sekste aşırıya gitmemek kaydıyla her şey yapılmalı
Ölü balık gibi yatan kadından haz alamıyorken cansızından asla zevk alamam.
19 bin mi o paraya ev kiralarim la:) sanal seks yapicak birilerini bulsam sukrederim ne mankeni:):)
Manken olarak değil ama Tenga marka realistik vajinayı denemiştim inanılmaz bir zevk veriyordu hala da durur evin bir köşesinde :)
Kaca almistin
800 TL
İstersen gösterebilirim
Cidden evin bir köşesinde onu mu saklıyorsun hrbeıeorır8e
Gönder bakiyim
20 sene sonra ele ayağa düşer. Şimdiki güncel fiyatla 1000 TL'ye satılır ozaman.
boyle bir sey alcam vurus hissi icin ama evde tek degilim. sicaklik yoktur bunlarda.
Ben kullanıyorum vajinadan daha iyi bir veriyor doku hassasiyeti oranı yüksek bi realistik secersen
Fuckbuddy ile arasında pek bir fark yoktur.
Aynen öyle
Sapikmisin abla... gerçeği varken bu nedir yaa
20 binmi ne kadar pahali
Aynen
Saçma ruhsuz hissiz sexmi olur..
verır et dokusu var onlarda
Yok ya canlısı varken
Çok saçma bunu alan var mı
Yazık o paraya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?