+1 yılŞöyle ki Normal şartlar altında kesinlikle ve kesinlikle sıkılmaması lazım tabii şimdi eşinden sıkılıp Başka insanlara giden kişilere Biz genelde karaktersiz mideniz Ama olayın esas açılımı şudur yaş ilerledikçe artık eski ateşli cinsel ilişki olamayacağı için artık insanlar iki arkadaş gibi takılmaya başlar Çünkü artık gençliğindeki salgılanan hormonlar yaşlılığında çok fazla salgılanmadigi için buna Sıkılmak demeyelim de belli bir süre sonra zaten yerini farklı şeylere bırakabiliyor Ama tabii yukarıda da bahsettiğim gibi sıkılıp da başka kişiye gitmek bir karaktersizlik örneğidir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılBir insan yemek yemekten sıkılır mı? Hayır. Acıkınca kurt gibi yemeğe saldırırsın. Cinsellikte aynen böyle.
52 Yorumla- +1 yıl
evet ama her gün aynı pilavı yer misin? bi gün pilavın yanına başka garnitürler koyar zenginleştirirsin başka bi gün yanına köfte falan koyarsın. sıkıldığımız cinsellik değil aslında, monotonluk. cinselliği de renklendirmek, farklılaştırmak ve böylece her daim hazzı yüksek tutmak yine çiftlerin elinde. ama biri buna yanaşmadı mı monotonluğa ve cinselliğin seyrekleşmesine mahkum oluyor maalesef.
- +1 yıl
@masumcocuk34 tamamlayıcı yorumun için teşekkür.
Evet, çünkü insan tek eşli bi memeli değildir. Evlilik falan bu işin zorlanmasıdır.
Kimse çıkıp "ama 50 yıldır birbirini seven evliler var" falan demesin. Ölene kadar anasını bacısını da seviyor insan. Ama seks başka bir şey.00 Yorumla
+1 yılKıyafet mi bu giydikçe sıkılalım. Tutku ve şehvet bitmediği sürece, fantazi dünyanızı renklendirdiğiniz sürece aynı adamla olmak tam tersi bağımlılık yapar
11 Yorumla- +1 yıl
Evet süpersiniz.. ne güzel analtmisisin
+1 yılBen 1 senedir evliyim kocamdan başkasıyla olmadım. Ama sevgiliyken öpülüp oynaştığıö adamları düşünürsem hepsi ayrı zevkliydi, bence tek insan sıkıcı ben sıkıldım yani şuanda. Keşke farklı insanlarla yapabilsek evliykende
44 Yorumla
Soran+1 yılKocan izin verse yapar misin😊
- +1 yıl
@Turbobam şu an kim olsa yaparım zaten çok kızgınım
+1 yılEvli olmayanlar zaten konusmasin.
Hayat tecrübesi olmayan ne yorum yapacak.
Evli kadın erkek farketmez belirli zaman sonra değişiklik istiyor.11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Evet arada bir sıkıldığım yeni/farklı kadınlarla birlikte olmak istediğim oluyor. Tercihen de kendim gibi evli ve sırdaş ilişkiler arıyorum.
00 YorumlaSıkılmaz birbirini daha iyi tanırsın her defasında yeniden isteklenirsin
00 Yorumla
+1 yılHayır hatta daha da istekli oluyorsun. Her türlü pozisyon, fantazi, aşık olduğun kişi ile yapıyorsan daha ne olsun. Aldatmak her iki taraf için de karakter meselesidir. Aç gözlülük diyorum kısacası.
00 Yorumla
+1 yılYani sıkılır. Ben evli değilim ama uzun süreli ilişkim olmuştu bi süre sonra monotonlasiyor. Bizde fanteziler konuşurduk Vs. Sormak istediğin başka birşey varsa yazabilirsin. Iyı günler.
00 Yorumla
+1 yılBen de bunu merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılSıkılmasın bi zahmet ölüm var
11 Yorumla- +1 yıl
sıkılır mı insan hiç
- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok baglanirim ben
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılEvt sıkılınır
00 Yorumla
+1 yılSıkılmaz
00 YorumlaBen seksten sıkılmam
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği