Bu soruda canıııım kelepçe ve kırbaç ikilisi çok masum kalıyor. Onlar minik tatlı işkenceler. Benim bahsettiğim Bdsm fantazileri ve aşırı şiddet içeren kısmı yaşayan çiftler. Örnek verecek olursak penise pense takma, vajinaya da tornavida sokma gibi tadilatı tamiratı olan fantaziler 😂Ben onların doğuştan gelen psikolojik rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum. Sizin bu insanlara karşı bakış açınız nedir? Şiddete meyilli ve işkence yapmaktan zevk alan, partneri acıdan kıvranırken zevkle izleyip nirvanaya ulaşan insanlar normal mi, sapkın mı?#Darkwoman 🖤
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Cinsellikte şiddet ve işkenceden zevk almak sapkınlık mıdır?
BDSM seasnlarına katılan bir sub olarak sapkın lafını kabul etmiyorum öncelikle... İnsanları tanımadan ve BDSM denilen hayat tarzının içeriğini ayrıntılı şekilde bilmeden yaftalamayın. Ve şiddetle bu sıfatların kullanılmasından rahatsız oluyorum. hele o sapkın lafından sonra kahkahanız. Size anormal gelebilir ancak bu hakaret etmeniiz gerektirmez. Acıdan zevk alan ya da acı verdiğinde bundan tatmin olan insanlar var. Bu ayrıca bir fantezi değildir aslında ortada bir seks bile yoktur. Beyinde başlayan ve genelde orada biten bir hazdır. Kişiler öncesinde karşılıklı rıza verirler. Ve sub durmak istedğinde master yani dom durur. Kurallar buna göre tasarlanmıştır Önce gizli yorum yazacaktım ama gerk görmüyorum.
Çok da normal değil, normalden kastına bağlı elbet. Ben beni ilgilendirmez taraftarıyım, sonuçta iki kişi bir şeyden zevk alıyor ve başka bir şeye zarar vermiyorlar. Acı bir yere kadar tetikleyici unsur, kabul. Ama tornavida nedir ya.
Kadın ruhunun bdsm den zevk alacağını ve mutlu olacağını düşünemiyorum. Ha var mı elbette ama hepsi tamamen senaryodan ibaret. Erkil egonun tatmin duygusu, kadının değersizleştirmesi ve gereksiz şekilde sapkınlık yaratmak için var olan senaryolar. Yoksa hiçbir kadının ciddi manada bu derece şiddetten zevk alacağını aklım almıyor. Ama belli seviyede argo ve şiddetin iki tarafta da mutlu anlar yaşattığı APAYRI bir gerçektir.
Ben sapkınlık olarak bakmıyorum gadası. Zevkin her türlüsü güzeldir. Ayrıca o tarz fanteziler kişilerin içinde saklı tuttukları gizli duyguları ortaya çıkarıyor.
Çok oyuncak, aparat gerektiriyor. O aparatların da saklanacağı bir yer gerekiyor falan. Zahmetli iş. Güzeldir hoştur ama oyuncaksız seks daha rahat. Bi ip yeter :)
şiddeti herkes sever, gerekirse yüze tokat, meme ucuna mandal, bağlanma, üzerine mum damlatma tamamda tornavida, matkap, pense bunlar 1 hijyenik değil 2 cinsellikle ilgili değil bildiğin işkence.
Hayır, sapkınlık ile alakası yok tamamen cinsel hayatın renkliliği ve çeşitliliği ile alakalı bir durum. Ben de BDSM'ye ilgi duyuyorum ve hafiften mazoşistim
Öncelikle ben vermedim ama kafama şu takılıyor. Müsadenizle sormak istiyorum. Görüşlerinizi beğenmeyen olabilir. Sonuçta o eksi zaten beğenmeyenler işaretlesin diye konulmuş oraya. Neden bu sizi sinirlendiriyor. Neden bu kadar beğenilmek önemli sizin için? Her görüşünüz kabul mu edilmeli? Karşıt görüş olamaz mı? Az önce ki @Adanali_ beyefendi de aynı tutumda bulunduğu için sormak istedim. Beğenmeyen tamam görüşünü söylesin, düşüncesini paylaşsın diyeceksiniz haklısınız ama demek ki sadece eksilemek istemiş. Neden bu kadar takıyorsunuz?
Beğenmemek ile alakası yok, sırf Fenomen olduğumuz için gıcıklığına eksi atan var. Dedin ki kardeşim ben senin şu şu yorumuna katılmıyorum dedin medeni şekilde tartışalım, insnalar da sürü psikolojisi var, soru sorma, araştırma, neden sonuç ilkesine dayalı bir çaba yok. Ben şimdi şuraya alakasız saçma sapan bişey yazsaydım gelen geçen beğenirdi, beğeni derdim yok ama insanın canını sıkıyor küçükte olsa, çorba da ki sinek mide bulandırır misali
Sizi ayrı tutarak bazı kibirli ve paylaşımları proveke eden fenomenlerde var. Örnek benimkilere ben şikayet etmekten yoruldum onlar yorulmadı. Aslında hakedene yapılması gerekiyor. Sizde arada kaynayan oluyorsunuz:) çok takmayın boşverin