Sevgiliyle herhangi bir orgazm türü bir şey yaşamadım Ama genel olarak söylemek istiyorum Bunun için herhangi bir pozisyon veya herhangi başka bir şey gerekmiyor Sadece şunu söylemek istiyorum ki Tutku ile yapılan her cinsel ilişki zaten sonu orgazm ile biter bu da İşte insanların gerçek anlamda sevdiği ile onu Her anlamda arzuladığı ile gerek cinsel anlamda gerek aslanım da onu her zaman için yanında hissettirecek birisiyle beraber olduğu zaman ilk de en büyük orgazm odur
Araba sürüyordum araba sürmek heleki trafikte dikkat. gerektirir dur kalk filan arabada istedim hemde sürerken ama gazına alma elinle de istemiyorum dedim sadece dilini deydireceksin dedim dilinle dobdurma nın yanlar8ndsn akanarı yalar gibi ama aralıklı hızlı diğil dedim dilini degdirdikce kasıldık ayağımı pedalde sabit tutmak direksiyonu serbest tutmak hiçte kolay olmadı ışıklarda durmak kalkmak kasılmalar okadar süper olduki biryandanda gelmemek. icin kasılmamaya çalıştım ama diliyle öyle bir hareketler yaptıki ne gaza ne direne basabildim süperdi belden asagım titredi tutmaz oldu devam et diyebildigimi hatırlıyorum sadece harikaydı harika
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benn vajinama parmak soktugunda eşim çok orgazm oluyorum
yillardir fitness yaptigim icin 3 ay boyunca masturbasyon yapmadim, sonunda dayanamadim yaptim cok sidetli bosalma oldu en az iki defa baya uzaga püskürttüm güzel olmustu
bi randevu evine gitmiştim ilişkiye girdik bosalma dedi neyse bende bosalmadan bıraktım uzan dedi kız agzına aldı ben bosalmaya basladıgım halde emmeye devam etti muthis birseydi carsafı yırttım zevkten