Cinsel ilişkiye girince ağzıma aldığımda boğazıma kadar sokarsa kusarım diye korkuyorum kusmamak için ne yapmam lazım lütfen düzgün cevap verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir kere bu zorla yapılmaz. ORal seks ya da deep throat isteyerek yapılmalıdır. Bu kısımda rızan olmalı. Eğer sende deep throat yapmak istersen ve öğürme refleksn hassas ise bir diş fırçası sapı ile her gün çalış. Amaç şu her gün sapı biraz daha uzun gırtlağına sokacaksın ve kontrol edebileceksin. Böylece hazırlıklı olursun böyle bir duruma.
Aynı anda burundan nefes almayı öğren. Sakın aynı anda ağzından nefes almaya çalışma. burundan nefes çok önemli.
Hepsini tek seferde almayı deneme. VE kontrolün sende olması için uğraş Alışana kadar derinlik hız senin elinde olmalı. Sonra partnerine devredersin.
Mutlaka gülümse yaparken
keyif aldığın belli olsun
Ellerinle ve dilinle destekle. ağzının bittiği yerde ellerin devreye girsin. Testisleri asla ihmal etme. Kasıklarını bacak içlerini testislerin aşağısındaki erkeğin g noktası denilen bölgeyi ihmal etme. Dilinle özellikle bastırarak burada dolan. Delirir partnerin.
Pozsiyon önemli. Ya partneirn ayakta sen yerde ol ya da o otursun ve sen dizlerinin arasında biraz aşağıda otur. Böylece giriş daha rahat olur.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDalga olsun diye demiyorum sadece başımdan geçen bir olay. Bana arkadaşım hıyar verdi büyüktü ağzını aç dedi 10 cm in boğazıma kadar soktu ben kötü oldum. Sonra bana empati yap o yüzden hepsini sokma dedi. Bende o hıyarın verdiği rahatsızlıktan dolayı kıza insaflı davrandım. Böyle birşey yap sok ağzına 10 cm hıyar bişi. Sonra empati kur de. İnsansa hepsini sokmaz😄
00 Yorumla
+1 yılDaha önce hiç yapmadıysan bunu. Hayvan gibi davranırsa kusarsın tabi, zamanla yavaş yavaş olacak. p*rno yıldızlarına bakarak, bir şeye kalkışmayın bence, her şey o kadar basit değil zira. Bu en son olacak şey, şart da değil şu an.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar nasıl kusmuyor öğürdüklerini gördüm
- +1 yıl
Onlar onun eğitimini alıyor, defalarca yapma sonucu bile öğürüyorlar işte.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
+1 yıl10 YorumlaBana çok oral yapan oldu hiç kusanida görmedim, bu istekli olmaktan geçer, zevklenerek isteyerek yalamalisin
04 Yorumla
Soran+1 yılÖğürenleri görüyorum ama kusan var mıdır acaba
Soran+1 yılVideolarda falan :)
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılOral seks demek boğazını zktirmek demek değil. Bunu sadece sen de keyif alırsan yaparsın, zorla yapacak hali yok.
00 Yorumla
+1 yılanlasılan sen onun sokmasından bahsediyorsun o zaman kontrol edemezsin kontrol edebileceğin bir sekilde yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılaynı şşeyi bende yaşıyorumm boğazıma gelince isteksizce kusacak gibi oluyorum geri çıkarttırıyor
00 YorumlaAlıştırma yapman lazım sen evlenene kadar ben sana öğretirim istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir şey yapmak zorunda değilsin. Böyle bir şeyi zorla yaptıracaksa evlenme. Kendin istiyorsan ona bir şey diyemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden sen p. orno yildizimisin da girtlakliyorsun hakket evleneceğin adam bunu yapıyorsa ayip
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamanla olur yani alışılır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. o an hakimiyeti eşine vermemelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoğazına kadar sokmasa mı acaba?
00 Yorumla alıskanlık yap salata yala
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpipi küçukse boğazına yetişmez ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenımkı 19 cm alamazsın hepsını
00 Yorumla
+1 yılAlma o kadar dibinden tut. 😂 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ona bırakma sen yap yeterince al
00 Yorumla
+1 yılO kadarına izin vermeyin siz de.
00 Yorumla
+1 yılBoğazına kadar sokmasa olmuyor mu
00 Yorumla
+1 yılAz az al.. kontrol sende olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılbişi olmaz korkma
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olmaz kusmaz mıyım
- +1 yıl
kusmassın merak etme
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlma
00 Yorumlazevk almaya çalış
10 Yorumla
+1 yılBoğazına kadar alma
00 YorumlaAzdırma ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında