İlkdefa yapmayacağım eski sevgilimle yapıyordum şuanda da biri var yapabileceğim ama sevgilim değil öylesine çalgınlık yapmak istiyorum ama niyetse yapamıyorum ya öpüşmekten bile çekiniyorum nasıl aşabilirim bunu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yapma kızım yapma kendini kocana sakla... namussuz olma. Bu toprağın altı var yarın hesap var
Psikolojik olabilir sevgilini iyi tanı geçmişe takılma onu gerçekten istediğinden emin ol 🥰
Bir de yaprak dökümü dizisine şaşırırdık mk. Şura da cinsel hayat hikayelerini okudukça yaprak dökümüne daha çok şok oluyorum. Az bile kalmış diye.
daha önce yaşamışsın korktuğun kısım ne tam olarak
Bilmiyorum onu bende aşamıyorum çok istiyorum cinsellik yaşamak ama bir hayvan yerine koyulup öbür gün unutulmak istemiyorum sadece.
sana aşık biri ile yap o zaman senin aşık olduğunla değil kullanılmaktan herkes korkar
Aşık değilim ben şuanki çocuğa ama aşırı gurur var öyle birşey yaparsa mahvederim ondan dolayı takılmaktan çekiniyorum sanırım..
Yani yapacağım kişiyle evlenmeyi falan düşünmüyorum asla hatta sevgili bile olmam belki ama konuşmayı pat diiye kesmesinden çekiniyorum
o zaman zevk için kullan birini sen takıl sonra sorma bir daha
Bişey diyim mi.. Gizlilik içinde günübirlik takilsak bin versem
Bu konuda yardımcı olabilirim.
Taktiklerim var
korkunun ecele faydası yok istiyorsan yap.
Çok istiyorum akrep burcuyum zaten dayanamıyorum eski sevgilimle de barışacağımız kesin değil ve onunla barışmamın tek nedeni başkasıyla yapmaktan korkmamdı
detayları beni ilgilendirmiyor.
E soruya neden cevap verdin ozaman
sen onun yanına var kendini bırak o halleder :D
Direk dal gitsin beaaa rahat ol
Fakbadi mi
Yani o anlamda da istemiyorum flört kıvamında birisi. fakbadi daha çok skş sktret gibi geliyor
Ama bu da pek farklı değil adını bilmediğim anonim kız
İhtiyaç için girmek istiyosun dimi ilişkiye
Bu disardaki erkekler de cok beceriksiz yahu
Off yaaaa
rakı ıc korkun gıder