Güçlü omuzlar, göğüs ve baklavaları görünce eriyorum. Bu mermer gibi gövde ve göbeği kaplumbağa sırtı gibi erkeklerin yanında mıymıntı kızlar görünce çok üzülüyorum.
Güçlü kaslı erkekleri görünce orgazm olmuş gibi oluyorum sizede oluyor mu?
Sende bu yeterlimi herşey kas yığınımı eğer öyle olsaydı fitnes salonlarının önü kız kaynıyor her fitnes a giden kapısılıyor her diğerleri abaza kalırdı tamam sana daha etkiliyici geliyor tabiki insan kendine bakmalı götü göbeği salmamalı ama nebilim dış görünüş seni aldatmasın ha sırf kız derdinde olan erkeklerin fitnes meeakınıda anlamıyorum o düşünceyle başlayıp daha 2. Günden kaşıntı kaşıntı sürekli alında aynaya yapışan salaklarda var bu yüzden fitnnes bıraktım artık sıkıldım samimiyetsizliklerinden
Hiç bir zaman bir kız için gösteriş olsun diye spor yapacak asalaklardan diğilim ancak sağlığım için kendim için spor yaparım kaslı fit hörünmek iyidir ama önli olan insanlık duygulu saygı aşk ne kaslılar var beyni de kas yapmış çalışmıyor aklı fikri kasıyla kız tavlama derdi bu olmuş çok şükür ben okadar düşmedim
Çok tatlı bee 😊😊 Islanmak kadar tatli ve heyecan verici baska bir sey olamaz herhalde. Cok merak ediyorum bu islanma nasil oluyor, nasil bisey, neye benziyor..