Nute olan resimler sizi heyecanlandırıyor mu, ya da etkileniyor musunuz sizin için bu durum nasıl oluyor.

Erkekten gelen nude bence erotik ve artistik olmalı. Dümdüz gönderilen bir penis resmi ne etkileyecek ki beni :) Ne biliyim çıplak omzu sırtı karnı kasıkları gibi detaylar boxer ile çok daha nefes kesici olabilir
Karşımdaki ile duygusal bir bağım varsa kesinlikle güzel bir heyecan olur. Yoksa bir anlık hoş görme ve tiksinti oluşuyor. Hayvan gibi heheheheh olamak istemiyorum.. Aptalca geliyor
fiziği güzel olan hatunların nudeleri çok kışkırtıcı
Nute ne başkan? :D
Nude'tür o nude :D
Haklsın reyiz.. cevabım evet. eğer benim için özel olarak nude çekip yollayan kızlar beni tahrik edebiliyo. tabi güzelse
Cevap
92Cevap
Nute ne? hicbir dilde öyle bir kelime yok? yabanci kelime sizleri kültürlü egitimli yapmiyor, türk sitesinde türkce'den utaniyormusunuz?
Hoşuma gidiyor ama heycanlanmak. cok. olmuyor ben genelde video tarzı şeylerde heycanlanıyorum
Sevgilim ya da fuckbody oldugum insan kesinlikle nude atmali cunku resim atilmasi asiri hoşuma gidiyor sirf nude degil o anini benimle paylaşması beni heyecanlandiriyor belkide yanında oldugumu hissettiriyor degerli olduğumu onemsedigini
Kimden geldiği önemli, her nude etkilmez,, ayrıca tam çıplaklık sevmiyorum görsellerde,, gogusler tamam ama, alt tarafda güzel bir kulot5daha seksi geliyor bana
Direkt, hiç tanımadığım bir insandan atılırsa hiç bir şey ifade etmez ancak flört ettiğim ya da partnerim tarafından atılırsa günüm şahane geçer. Ben de ona atarım karşılıklı nudelaşırız.
Nutenin kalitesine bağlı benim için.. Bacak içlerinin görünmediği pozları pek nude kabul etmiyorum...Çünkü en heyecan verici nude resimler kadının en özellikli yerleri ile oluyor.
Durumla alakalı. Öyle internetten olunca farklı birisi atınca fapfarklı
nude güzeldir iyidir hoştur candır ama estetik olmalı. öle etraf darman dağınık ya da tuvaltte gizliz gizli arka fonda kolozet tuvalet fırçası falan olan nudelar değil...
Etkilendirmiyor. Ben ihtiyacım olduğu kadar hormon üretiyorum. Çoğunlukla östrojen salgıladığım için abazanlık durumu tamamen ortadan kalkıyor.
Daha çok iç çamaşırli resimler beni heyecanlandiriyor aslında. Hatta böyle görünüyor ile görünmüyor arası olanlar daha tahrik edici oluyor.
Bir parça da olsa giyinik olması lazım bir kadının ve onun cazibesi acayip etkiliyor beni. Çıplak görsem o kadar etkilenmem
Nute değil "nude".
Evet heyecanlandırıyor.
Sen de bu gece bir haller var. Ne yedin içtin bakim bize de söyle içirelim biz de
Evet beni çok heyecanlandırır Ayrıca çok de etkiliyor nude resimleri
Herhangi bir nude değil ama gerçek karşımdakine ait olmalı
o insanın beni arzuladığını bilmek ve görmek etkiliyor yoksa çıplak fotoğraf her yerde var.

Evet ama
barselona, st tropez gibi yerlerde nudism normal bir kultur, ciplaklik beni o kadar heyacanlandirmiyor, fakat dolgun atletik vucutlar aynen devam, ustune sisen yerleri saklayamiyorsun
Sanal alemde artık sextiing ve nude gerçeği göz ardı edilemeyecek kadar arttı.
Pek umrumda değil açıkçası. Sanaldansa reeli tercih ederim.
Sen gönderirsen heyecanlanırım
Nasıl. fotolar seviyosun
Him örnek olsaydı denerdim
Atmak heyecanlandırıyor beni daha çok.
O zaman birlikte bir deneyelim
Atan kişinin kim olduğuna bağlı
saçma ve gereksiz geliyor bana
evet eski kafalıyım
Bazsn heyecan verici baştan çıkarıcı olabiliyor
Hergun biri atiyo hic heyecan yaptığım olmadi
#Emirhancankir1
Evet. Herkesi heyecanlandırır. Çünkü bilinçaltında oln fantezileri bilincinde o fotoğraflar ile birleştirir ve hazza erişirsin.
Türbanlı olanların bana attığı nudeler fazlasıyla heyecanlandırıp etkiliyor kimsenin görmediği benim gördüğüm şeyler.
Bazıları hepsi değil 🙂 kimden nasıl olduğuna bağlı
Sanırım etkiler. kimden geldiğine bağlı.
Senden gelse etkili olabilir😊
Bazen çünkü mesleğinden dolayı her yaştan kadın vajinası goruyorum
Evet heyecanlandırıyor ama gerçeği çok daha fazla heyecanlandırıyor
Tahrik edici, heyecan verici
Nude'dur o Nute olsa duramazsın
Bazilari heyecanlandirir
Zerre ilgimi çekmiyor
Nude’tur o. Nute olsa duramazsın.
Evet
Bana sapıkça geliyor açıkçası, gerek yok.
Daha cok video seviyorum
Buna hayir demek yalan olur.
Gene kudurdunuz 🧅👍🏿
Heyecanlandırması mı lazımmış?
Evet cıplak resimden daha dikkat cekiçi
Vucut detaylarina bağlı
Nude den kastın ne bunu bir poz ile anlatsan 😂
Atanımız yok ki heyecanlansak (
nute ne laaa nutellaaa mı bu😅
Evet. Özellikle hergün görmek.
NUDE daha çok cezbediyor beni
Heyecanlanmayan erkek ılıktır