2018 yılında Durex bir skandala imza attı. Durex bazı paketlerde yırtılma ve patlama riski olabileceğini söyleyerek İngiltere ve İrlanda’da piyasaya sürdüğü prezervatifleri toplattı. Ülkemizdeki partilerde olmadı ANCAK kaç çiftin tedirgin olduğunu düşün. Bu bile yeter bence. Sadece hamilelik de değil birde bunun hastalık riski var.
Ben kaliteli malzeme, kaliteli bir cinsel yaşam diyerek OKEY diyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılOk rötar e karşılık durex maraton. Ancak ok de krem içine koymuyor malesef. Görünmüyor. Nemli bir his var o güya geciktirici. İse yarasa bu özelliği bende ok diyorum da adamlar malzemeden çalıyor sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılİntense güzel , biraz daha uzasın diyorsan maraton.
07 Yorumla
Soran+1 yılMaraton biliyorum. İntense farkı nedir?
- +1 yıl
Hem tırtıklı, hem ince, hem naneli, hem geciktirici etkisi var. Ben sevdim çok yönlü.
Soran+1 yılGeciktirici özelliği konusunda emin misiniz? Ben yok biliyorum. Yazmıyor da öyle birşey ama
- +1 yıl
Geciktiricili kardeşim iyi biliyorum
Soran+1 yılUcunda gözle görülecek kadar krem var mı
- +1 yıl
Kanka ona dikkat etmedim ama desirex mi nedir bir jeli var üzerinde, kadın içinde uyarıcı etkisi var çift taraflı yani, memnun kalan olur kalmayan olur ama biz baya memnun kalmıştık. Araştır soruştur elbette.
Soran+1 yılTaman kardeş senden daha detaylı anlatan kime sorcam. Denerız artık. Eyvallah
+1 yılZaten durex bir marka değil mi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama hangi çeşidi?
Rötar
05 Yorumla- +1 yıl
Okey o.
Soran+1 yılO ok de değil mi? Durex de yok
- +1 yıl
maraton D:
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği